Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 770
  • 701
  •   1
Отговори
# 555
Вече имали право и на под 1200 гр. Поне така са казали на един от последните дни на отворените врати.
Какво имали право?

# 556
  • От Луната
Аз пък скоро видях, че и в Малинов имало вече родилно и неонатология, но толкова пестеливо пуснаха новината, че мина и замина Simple Smile

# 557
  • София
Къде са го събрали това родилно в тази сграда?
И кои лекари работят не става ясно.

# 558
  • От Луната
В екип е отбелязан лекар за неонатология - д-р Бичовски, не съм го чувала, въпреки , че родих в Окръжна

# 559
Вече имали право и на под 1200 гр. Поне така са казали на един от последните дни на отворените врати.
Какво имали право?
Кети,
От Надежда са казали, че вече отговатят на най-високото ниво неонатология, също като МД и Токуда. Уви, Информацията не е официално потвърдена.
Ако е истина, това означава че ще имат правото да се грижат дори и за най-тежките случаи на недоносени бебета и проблемни бебета.

# 560
Аз прове"рявах неонатологиите в сайта на Нашите недоносени деца", там намерих изключително важна информация.

# 561
Кажете къде да отида за второ мнение за моя случай?

# 562
Септември говорих с Георгиев, който ми каза, че транспортират бебета под 2 килограма към МД. Особено такива които са около килограм и половина. Вярно е че са купували нова техника. Но нямат разрешителни, нито нужните специалисти да поемат подобни случаи.
От септември до сега нищо не се е променило.

# 563
  • София
Момичета, на 23.10. бях на Отворени врати в "Надежда" и акушерката каза, че неонатологията им вече е Трето ниво. Каза също обаче и че ако се налага "специфична интервенция", напр. сърдечна операция или друго, отново се налага да транспортират бебето.

# 564
Мишенце, благодаря за инфото. Дано не се налага на никоя майка раждаща там да й транспортират бебето заради такива проблеми. Браво на клиниката. Полезно!

# 565
  • София
Момичета, аз пак съм във филм.
Ей сега ми излезнаха резултатите на последните изследвания по каса, от тази сутрин.
Притеснителното според мен СУЕ 80,
белтък в урината - следи+доста калциеви оксалати
Много ли да се шашкам или по- полека?!

# 566
  • София
Не се шашкай. СУЕ изобщо не го гледай, бременна си все пак.
Белтъка е следи, та не чак толкова страшно.
Калциевите оксалати са неорганичен седимент и нямат никакво значение, те се влияят от храната.
Трябва да се вземето мерки за белтъка, но не е нещо страшно и супер спешно.

# 567
  • София
Мерси, Нандинче Hug Hug Hug
Успяваш да ми вдъхнеш спокойствие! bouquet
А дали е възможна тази завишена утайка да е от възпален карпален тунел, че май в лявата ми ръка се сдобих с тази екстричка?!
На 20 пусках урина пак и нямаше белтък, сега има следи, а иначе в кръвта ми е ок.

# 568
  • София
Може и от карпалния канал да е, все пак е възпалено там.
Пий повече водичка и следи белтъка.
Кога си пак на лекар

# 569
  • София
Ей сега на 02.11 в Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт