Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 045
  • 701
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, мили момичета !
С някои от вас се знаем от други теми, а с останалите с радост се запознавам следейки нещата, които всяка споделя. Blush
Та за мен ... вече съм в 15 г.с,  с близнаци. Все още не съм наясно с пола на двете бебчета, при първата ФМ и биохим. скрининг всичко показа, че двете човечета са здравички и се развиват доста добре.
Това, което ме притеснява и тревожи е, че вече няколко пъти прокървявам и само инжекцията с Пролутон депо ме спасява. Слава на Бога бебчетата са добре и няма проблем с тях, просто ми казаха, че трябва да успокоя топката и да се примиря с факта, че ще лежа през повечето време до края. При първото прокървяване ме взеха за няколко дни за задържане, слагаха ми мускулна инжекция Папаверин и с- ма с физ. р-р с Кормагнезин в нея. В момента приемам таблетни Папаверин 3х1 + Магнерот пак 3х1. Сега лежа по цял ден и ставам само до банята и да хапна нещо леко набързо и пак заемам позиция. Simple Smile
Стискам палци на всички ви за лек финал ! Heart

Стискам ти палци всичко да е наред! Само като се сетя какво ми беше докато лежах... Съчувствам ти... Hug

# 541
А инжекциите Пролутон откъде ги набави?

# 542
Фортуна, добре дошла и до жив и здрав двоен финал близо до термин.
Аз също имах прокървяване в 5 седмица. С близнаци си трябва почивка. Всичко ще е наред щом си избирала до тук.

# 543
Благодаря ви, мили момичета за топлите думи ! Много ми е кофти това лежане, аз съм човек, който не обича да стои на едно място и това сега е живо наказание за мен. Joy Но нямам избор, ще стисна зъби и ще трая, не ми остава друго. Финалът ще си заслужава всяка болка и тревога. Благодаря на всяка от вас, че споделя през какво преминава, това помага и окуражава много !
Кристи, инжекциите Пролутон си взех още при своя ЗЕТ в Истанбул. Надявах се да не опирам до тях, но ... добре, че са те и помагат.

# 544
Фортуна, добре дошла!  Hug Всичко да е наред оттук до края! И аз като повечето момичета имах прокървяване и то в сравнително късна седмица 15-16. Всичко мина и тъй като и аз съм много активна, после започнах да живея сравнително нормално, но се появиха други притеснения...явно няма как да сме напълно спокойни.  Rolling Eyes Хубавото е, че по един или друг начин времето минава. Peace

Кети, важното е, че си под наблюдение. Повече почивка и всичко ще е наред с шийката - 2.5 см за 28 седмица не би трябвало да е чак такъв огромен проблем, важното е да не се скъсява повече.  Praynig

# 545
  • София
Фортуна, добре дошла! Flowers Hibiscus И това с лежането не е лесно, но пък важното е живи и здрави бебоци на финала.

Ливче, ти кога си на лекар, любопитно ми е как се движи твоята плацента, че нали сме с два дни разлика с теб?

# 546
И аз предположих, че са от Турция, ама да питам Simple Smile Някой беше споменал, че ги има и в Румъния или бъркам?

# 547
На който му трябват лекарства от Турция да пише в тамата на Истанбулските клиники. Много са отзивчиви, а и защо не, аз също съм купувала за други.
Пролутона е уникален, веднага ми спря едно кървене.

# 548
  • Пловдив
Фортуна, добре дошла! Почивай си и нещата ще се нормализират и аз имах силен кръвоизлив около 12та,13-та седмица и се наложи да лежа месеце-два и после нещата се нормализираха. Не се притеснявай, важно е да слушаш лекарите и всичко ще е наред до двоен пухка финал.
Кети, щом си в болница под наблюдение, няма страшно. Щом ще направите и терапията още повече няма от какво да се притесняваш. Всичко ще е наред

# 549
Ливче, ти кога си на лекар, любопитно ми е как се движи твоята плацента, че нали сме с два дни разлика с теб?
Елдорадо, на 6.11 съм пак на преглед, ще пиша как е минало. Последния път бях в началото на 32 седмица, Димитров гледа, мери, каза че всичко е наред. Ще видим в 34 седмица как ще са нещата. Стискам палчета в Надежда да те успокоят! Praynig

# 550
Отново ви благодаря, момичета за окуражаващите думи, подействаха ми като свеж въздух ! Наистина е хубаво да знаеш, че някой те разбира и знае през какво преминаваш.
Стискам палци на всички ви да стигнете до успешен финал, и всички тревоги и притеснения да останат просто като лош спомен ! Hug

# 551
Ако някой закъса за пролутон при спешен случай да ми свирне. Kissing Heart

# 552
Момичета,ако се роди преждевременно бебо,тук в Надежда имат ли условия за отглеждане на такива деца или ги пращат другаде.Някой има ли представа?

# 553
Момичета,ако се роди преждевременно бебо,тук в Надежда имат ли условия за отглеждане на такива деца или ги пращат другаде.Някой има ли представа?

Ако е под 2 килограма ги транспортират до МД.

# 554
Вече имали право и на под 1200 гр. Поне така са казали на един от последните дни на отворените врати.

Общи условия

Активация на акаунт