Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 007
  • 701
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Може ли да ме насочите при кой доктор от МЦ "Фемина" да си запиша час за мнение.
Искам да обяснява подробно
Кети, аз бях при д-р Цолова. Много приятна и спокойна жена, изключително подробно ми обясняваше всичко и съм много доволна.  Wink

Хитрушана, честита ти хитрушка. Да е много здрава и усмихната! Hug

Олив, честити ти три съкровища. Ти си нашата гордост тук! Бъдете много здрави и щастливи. Бързо възстановяване!  Hug

# 601
  • В сърцето на любимия човек
Браво, Олив! Да са ти живи и здрави всичките дечица (ти имаше и по-голямо дете, нали?) и да ви е пълна къщата с радост и детски смях!

Честито и на Хитрушана! Бъдете здрави и щастливи цялото семейство!

Кети - защо искаш второ мнение? Можеш да се консултираш с д-р Михова или пък д-р Христов

# 602
Мила Олив, честито! Героййййййй ❤ здраве, щастие и прекрасни емоции от тук нататък на цялото ви семейство! Голямо Евала от мен! 🤗

# 603
  • Сливен
Олив,честито и от мен.Много здрави да са малките сладури,адмирации за теб ,наистина си голям герой.Бързо възстановяване.

# 604
Честито, Олив! Страхотни мерки и прекрасни имена Simple Smile

# 605
Олив, честито!  Hug Ти си мама герой! Ще си имате пълна къща с дечица, което е прекрасно!  Heart Eyes Живи и здрави да са ти бебчовците и бебка, а на теб бързо възстановяване! Наистина много хубави имена сте избрали и мерките на малчовците са чудни!!  Peace

# 606
благодаря виии много момичета за милите думи и пожелания..... аз хиччч не.съм.в.кондиция още,като сън ми е всичко...... толкова е невероятно
и вие бъдете живи и здрави всички заедно със семействата ви!

# 607
Олииииив, честити, живи и здрави да са ви децата. Бързо възстановяване на теб и дано скоро всички да сте си вкъщи.

# 608
Олив, честито, ти и малките сте герои! Бъдете здрави и щастливи!
Ех, че хубаво започва месеца!

Елдорадо, аз пиех 2 ампули по 500 вит  с, една сутрин, едно вечер, за гърлото чай с мед, за инхалации само топла вода. 3 дни пълна почивка-уви не можех да спя по цяла нощ, на 4-я се оправих.

# 609
Олив честито и от мен.
ти си мама геориня Heart
Бъдете живи и здрави и благословени с децата. Simple Smile

# 610
Ехааа Олив,честити малки ангелчета.Да са живи и здрави и много щастливи.Heart

# 611
Хитрушана, Олив честитити да са ви малките съкровища! Да са много, много здрави и щастливи деца!
Оливче, мамче герой, бързо възстановяване!

# 612
  • София
Честито, Олив! Да е жива и здрава цялата  ви фамилия!!! Hug

# 613
Честита радост на Хитрушана и Олив ! Да са ви живи и здрави дечицата, много радост и щастие да ви носят ! Heart

# 614
Честито на новите мамита! Прекрасни мерки... пу пу пу!!! Да са ви живи и здрави рожбите и вие също! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт