Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 013
  • 701
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Е то дошло. Спокойно, за 2 дни няма страшно.

# 571
  • Burgas, Bulgaria
Систем, още малко е останало. Аз киселини имах само в началото и после преминаха, не знам за по-натам как ще е, надявам се да не се появяват пак, но...
Ако не е тайна колко ти е преклонната възраст
Не е тайна, аз съм на 44 години, декември навършвам 45 и малко след това ще ги раждам тези 2 диванета. На половината от форума съм кака, а на другата половина - леля.
Днес бях на ФМ при д-р Стратиева в Св.Петка. Някой беше писал преди време, че не преглежда тя , а нейна стажантка. Не е така. Днес лично тя си ме гледа, а стажантката само ми попълни данните преди и по време на прегледа. Всичко с бебоците изглежда наред. После ходих и на ФЕКГ при д-р Маринов в Надежда и той откри лек както каза той "козметичен дефект" и при двамата. На едното бебе бъбречетата са с различна големина и като се роди най-късно до 6тия месец трябва да се заголи пишката,че иначе може да се стигне до фимоза. А при другото има дупчица между двете сърдечни камери и , ако , не се запълни сама  може след раждането бебето да има шум в сърцето.Не се шашнах, надявам се всичко да се оправи дечицата ми да се родят живи и здрави поне в 37г.с.
 А за киселините докторката днес ми препоръча Гастротус сашета, че държи повече време отколкото Бианацида, който си смуча в момента, Ще пробвам и ще кажа. Лошото е , че киселините вечер  са ми от всичко, даже и нищо да не ям пак имам. Каквото и да хапна после изгарям. С предната бременност не бях чак така, ама тия двамата ще ме побъркат още от сега.

# 572
  • София
Систем, мисля, че тази дупчица не е фатална. До колкото знам се затваря до 1 годинка. Аз мисля, че всичко ще е наред с бебоците. За първи път ли ходиш при Маринов? Щото на мен ми каза, че не ме вика повече (преглежда ме в 20+ г.с.), ама знам ли... дали не трябва по-към края да ходя пак.
Ще чакам да кажеш за киселините, че за сега нямам, ама знам ли дал няма да се завърнах последните 2-3 месеца.
Добре де, една идея си ми кака Wink щото обикновено като кажат, че годините са им много... се оказва, че са поне 2-3 години по-малки от мен...

# 573
  • София
Систем, аз също съм с близнаци и правих всички ФМ при Стратиева. На втората измерванията ги започна Джонгова, но Стратиева влезе, за да проконтролира нещата и уж за да приключи прегледа. Оказа се, че тази е пообъркала данните - кои са на бебе 1 и кои - на бебе 2. Развика й се и накрая се наложи пак да ги мери и тя, да не говорим и че момчето само се криеше... Страшна ФМ беше - 1 час и 50 минути Disappointed Relieved
Колкото до дупчицата - племенницата ми се роди в Германия, там ФМ правят само ако си над 35 г., откриха я след раждането, защото имаше шум, но после се оправи, така че не е нищо сериозно, спокойно.

# 574
  • София
Систем,  и моята бебка има дупчица между камерите. Маринов успя да ме успокои като прогнозира затваряне до първата годинка, ако не се случи до раждането. Предупреди ме и мен за шума на сърцето след раждането и каза, че ще дойде да си я види след като родя. Стискам палци, всички да задържим възможно най-дълго и най-близо до термин!

Аз от тази сутрин с нова екстра - гърлобол и хрема.

# 575
Момичета, моята Хитрушка се роди вчера, на 31.октомври 2017 г., доносена, 3 дни преди термин, секцио, тежи 3220 кг., 50 см., прелестна е....

# 576
  • гр.София
Честито скорпионче☺ Да е жива и здрава и много радост да ви носи❤

# 577
Честито малка принцеска с прелестни мерки. Simple Smile Да ви е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване. Simple Smile

# 578
Може ли да ме насочите при кой доктор от МЦ "Фемина" да си запиша час за мнение.
Искам да обяснява подробно

# 579

Честит празник в дома ви. Жива и здрава да ви е принцесата с прекрасни мерки. 😘

# 580
  • От Луната
Хитрушка, честита да ти е малката Хитруша Simple Smile Много да сте здрави, много да се слушате и бързо да се възстановиш.

# 581
  • София
Хитрушанка,честито съкровище.Да ви е жива и здрава малката Хитрушка😍

# 582
  • София
Хитрушана, честито скорпионче и от мен, да сте живи и здрави Hug

# 583
Хитрушана, честито и тук !
Да е много здрава малката принцеса !

# 584
  • София
Хитрушана, честита рожбичка! Да е жива и здрава!Прекрасни мерки!  Много щастие на целия ви дом!

Общи условия

Активация на акаунт