Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 018
  • 701
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Дънди, супер звучат нещата при вас, все така да е! Flowers Hibiscus

Час вече записах за Христова, на 01.11 съм при нея.

А на 02 ще си питам всичко останало свързано с плацента, околоплодни води и шийка, че нея пък хич даже и не ми я измери. И мисля да не взимам този Флуомизин като дори не знам за какво.?!

# 496
Елдо, нормално е да започне да зрее плацентата и да има калцификация. Точно към 34та седмица започва, въпросът е да не е твърде бързо.

# 497
Дънди, браво за хубавите новини.
Момичета, при кихане получавали ли сте остри болки в корема? Изкарах си ангелите преди малко, а бебето така се размърда милото, че имах чувството, че ще изскочи през пъпа. Сигурно се е изплашило. Надявам се от кихане не може да стане отлепяне примерно, че с тоя хематом в началото, си ме е страх.

# 498
От началото на Б кихам много , със секундни болки в корема по време на кухане, питах Михова дали е нормално да ме боли така и тя каза че е нормално и няма нищо притеснително и тази болка не е свързана с бебето.

# 499
Дънди прекрасни новини. HugHeart Eyes
Вижда му се края вече. Дай Боже до 38г.с. да ги докараш:blush:

# 500
Eлдорадо, имам чувството, че всичко ще бъде наред. Sparkling Heart
Мистик, аз непрекъснато кихам заради алергията и понякога ме стяга корема. И доста силно се духам, чак понякога си пукам капиляр в носа. Не се притеснявай, не вярвам, че от кихане може да се получи отлепяне.Gift Heart

Момичета, Тед - благодаря ви. Стискайте палци всичко да върви Ок до успешен финал.

# 501
Мистик, и при мен се случва понякога, когато съм се отпуснала и кихна. Сега гледам ако съм легнала да поседна и тогава кихам, не съм имала проблем скоро, но ако стана от дивана/леглото неправилно ми се случва да ме стяга малко корема. Все забравям, че имам корем и вместо да се завъртя настрани, аз си ставам напред, товарейки коремните мускули, или каквото там е останало от тях.  Mr. Green При всички положения, не мисля, че има място за притеснение, все пак носим още един човек и някакви такива дребни неразположения са нормални.

Дънди, чудесни новини!  Peace И аз тръгвам на тонове тази седмица...много вълнуващо ми се струва.

Елдорадо, аз също нямам много доверие на ЖК и всичко си проверявам и в Токуда, така че не се шашкай преди другия ти преглед. И това с кг на бебчетата е супер относително...има случаи да ги мерят гиганти и после се раждат по 3 кг или да казват, че уж изостават, а те си се раждат съвсем в норма. Доколкото знам, няма как реално да го "претеглят" и всичко се базира на формули спрямо обиколка на глава, корем, дължина на бедро и т.н. Стискам палци това с кръвното да е било инцидентно и да се разпишеш с хубави новини след другия преглед. Praynig

# 502
Да, бях легнала сега, а преди като съм кихала не ми се е случвало чак такава болка, затова се изплаших, но май винаги съм била седнала, като се замисля.
Благодаря ви за успокоението.

# 503
  • София
Елдорадо, и според мен си е време да започне да старее плацентата, но нямаш кой знае колко време още.

# 504
  • Пловдив
Дънди, браво на момчетата! Много се радвам, че всичко е наред и така ще е до пухкавия финал!

# 505
  • В сърцето на любимия човек
Елдо, нормално е да започне да зрее плацентата и да има калцификация. Точно към 34та седмица започва, въпросът е да не е твърде бързо.
И аз да потвърдя - нормално е плацентата да започне да узрява. Ти имаше Фракси/Клексан, нали? Те мисля, че помагаха да не узрява твърде бързо. Така или иначе още две седмици и бебето ще е достатъчно развито, не се впечатлявай толкова за плацентата. Следете кръвното и бъди спокойна, всичко ще е наред. Знам, че ти е важно да не тръгне по-рано заради административните спънки, но по-важното е ти и детето да сте добре, другото се нарежда.

# 506
  • София
На Клексан от 0,6 съм.
Ааааа рано ми е още - на бебка съм ѝ поръчала 3кг. и по възможност на термин. Blush
Ох дано на 02 да ме поуспокоят, че ни е рано още.

# 507
На мен в Надежда така ми бяха показали едни бели петънца по плацентата (калцификатите) и при мен узря твърде бързо, две седмици по-късно бебето вече не се хранеше и беше изостанало много с растежа. Но и това не е проблем, когато се следи - вадят го и започва да си наваксва с теглото, няма страшно Simple Smile
Моето зверче още е дребосък, на 7м и половина беше 6500
Дано при теб всичко е наред Hug

# 508
  • Burgas, Bulgaria
Утре съм на Фетална морфология, Фетална ехокардиография и ендокринолог. Ще видим как са двамата младежи. Надявам се всичко да е наред . И аз май почвам да вдигам кръвното, ще го следя засега. с близнаците добутах до 30 г.с. без кой знае какви проблеми, въпреки преклонната ми възраст за раждане. Обаче хич не мога да спя от тези киселини, и все са вечер, от всичко. Смуках хапче, пих студено мляко и нищо, гори, та чак боли. Снощи ставах в 3 часа през нощта да повръщам от киселини ,с извинение. Сега пак не мога да легна, а сутринта трябва рано да пътувам за София, пак ще съм като увяхнала марула значи.

# 509
  • София
Систем, още малко е останало. Аз киселини имах само в началото и после преминаха, не знам за по-натам как ще е, надявам се да не се появяват пак, но...
Ако не е тайна колко ти е преклонната възраст

Общи условия

Активация на акаунт