Забременели след ин витро - Тема 40

• 50 001
  • 701
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Олив,честито мамче.Живи и здрави да са ви съкровищата.Скоро да  сте си  всички в къщи😍Бързо възстановяване ти желая 😃

# 616
  • Стара Загора
Честито, Олив! Бъдете здрави и щастливи цялото семейство!
Kissing Heart

# 617
  • От Луната
Олииив честито щастие... Много здраве, щастие и разбирателство у дома. Много се радвам за теб и най-вече че имаш и малка принцеса, на фона на 3ма братя. Леко възстановяване и много позитивна енергия от нас Wink

# 618
Олив, честито и от мен..., че и големи си отгледала. GrinningБраво! Бъдете здрави!

# 619
Честито и от мен на мамите.Да отгледате живи и здрави дечица и само радости да ви носят.Бързо възстановяване.

# 620
  • UK
Леле, какво огромно щастие! Честито и нека да са живи и здрави дечицата ви!

# 621
Честито, Олив!

# 622
  • София
Добро утро, наскоро беше коментиран млечния протеин, може ли малко инфо кой е добър и къде да го търся?
След вчерашния преглед при Христова съм на Допегит 3х1, млечен протеин и малтофер(имаше коментари и за него) и след 13 дни холтер.

# 623
  • София
Аз пия млечен протеин (на Биогейм), струва около 11-12 лв. и се намира в по-големите аптеки, както и по интернет и магазините за културисти по фитнесите. Има вкус на подсладено прясно мляко с мирис на ванилия или ягода. На мен лично изобщи не ми допада, защото не обичам мляко със захар, но мъжът ми много ми завижда като го пия Grinning

# 624
Аз също по време на стимулацията пиех на Биогейм с вкус на ягода.Само дето аз много го харесвах.Като шейк ми беше вкусен.😁

# 625
Аз също по време на стимулацията пиех на Биогейм с вкус на ягода.Само дето аз много го харесвах.Като шейк ми беше вкусен.😁
И аз така, само дето повече уважавам банана от ягодата Wink .

# 626
Честито на Хитрушана и Олив bouquet Страхотни мерки на всички дечица, да са живи и здрави Heart Eyes

От Олив съм направо респектирана, геройство огромно е нейното! А девойката й е само с 20 грама по-малка отколкото се роди моето едно, нямам думи просто Simple Smile И прекрасни имена, имаме и едно адашче в групата Laughing
Бъдете много щастливи голямо, прекрасно семейство!   

Да вметна само, че преди осем месеца като раждах в Надежда имаше няколко бебета в кужьози и определено бяха под 2кг, така че Дънди може и да не е разбрала.                   

# 627
Добро утро, наскоро беше коментиран млечния протеин, може ли малко инфо кой е добър и къде да го търся?
След вчерашния преглед при Христова съм на Допегит 3х1, млечен протеин и малтофер(имаше коментари и за него) и след 13 дни холтер.

Eлдорадо, аз пия Фрезобин - медицински е и е изключително хубав. Някой обаче писа за още един медицински хубав протеин. Можеш да си го купиш от аптеките. Няма вкус, подсладители и т.н, което за мен е добре.

Електра, може, може и да не съм разбрала.Smile Аз проверявах, защото исках да раждам в Надежда, ама се отказах впоследствие. Споделих и с Михова и тя най-изненадващо сподели моето мнение, да съм в Токуда най-добре при Колева.

# 628
Eлдорадо, аз пия Фрезобин - медицински е и е изключително хубав. Някой обаче писа за още един медицински хубав протеин. Можеш да си го купиш от аптеките. Няма вкус, подсладители и т.н, което за мен е добре.
+1 за Фрезубина, продава се на прах в една голяма кутия и на мен ми допада, че няма вкус. Правя го винаги на шейк и не го усещам изобщо - с банан + някакъв друг плод, прясно или кисело мляко и малко мед.  Peace

Дънди, и аз ще съм в Токуда, но ще те изпреваря с няколко седмици така като гледам. Някоя от ноемврийските или декемврийските мами да се е насочила натам?

# 629
Ливче, не бързам аз.Stuck Out Tongue Winking Eye Казала съм на младежите да кротуват до 36-37 седмица. Така, че ще споделиш как е минало. Подозирам, че ще са коледни бебета, само дано това да не даде повод за притеснения и да си работят нормално в болницата. Докторката иска да планира раждането за началото на януари, за 38 седмица, ама едва ли ще се добута до там. Но гледам да не го мисля от сега, каквото - такова.

Общи условия

Активация на акаунт