Забременели след ин витро - Тема 40

• 49 998
  • 701
  •   1
Отговори
# 630
  +1 за Биогейм с вкус на ягода.Аз го разтварях в 200мл вода,малко ми беше силен като аромат,но свърши добра работа. Peace

# 631
Ливче, не бързам аз.Stuck Out Tongue Winking Eye Казала съм на младежите да кротуват до 36-37 седмица. Така, че ще споделиш как е минало. Подозирам, че ще са коледни бебета, само дано това да не даде повод за притеснения и да си работят нормално в болницата. Докторката иска да планира раждането за началото на януари, за 38 седмица, ама едва ли ще се добута до там. Но гледам да не го мисля от сега, каквото - такова.
Дънди, дано да изчакат бебчовците, виж Клиърчето как издържа до 38 седмица.  Peace Дори да се случи да е около празниците, знам че за лекарите няма значение делник празник, работят си на смени и не се усеща дали е Коледа или Великден. В крайна сметка бебчета се раждат по всяко време.

# 632
Моми4ета , каква е максималната доза Утрогестан,която взимате на ден ?

# 633
Моми4ета , каква е максималната доза Утрогестан,която взимате на ден ?
най-добре следвай препоръките своя лекар,при всеки е различно,и зависи в какъв случай се приема.

# 634
  • София
Ето ме пак с питанки! Някой ако знае де. Пия си вече трето хапче Допегит, а кръвното става по-високо или същото. Утре ще звъня на Христова, това е ясно, ама идеи защо се случва?!

И също така не ми е ясно защо в Надежда ме водят 5 дни повече отколкото съм?! Имам предвид г.с. Питах 200 пъти, ама или аз не схващам или те не могат да ми обяснят!

И не на последно място, сдобих се и с кашлица, освен хремата, пък и температурка.

# 635
По принцип лекарствата за кръвно са с натрупване. Но все пак иди на кардиолог да те видят.

# 636
  • София
Вчера бях, Сигме. Пия ги от снощи. Утре ще и звънна на жената. И аз предположих, че действието сигурно е с натрупване, ама се чудя вече какво става?!

# 637
При кой беше- при фетален или при кардиолог?

# 638
  • София
При кардиолог - Доц. Христова в Надежда

# 639
Елдорадо, за кръвното не мога да помогна, дано наистина да трябва повече време за да подейства Допегита. Praynig

А за г.с., да не би да си им казала в началото различна дата на последен цикъл? То при нас е малко нагласено, предвид, че сме след трансфер, но на мен още в началото лекарят, който ми прави инвитрото ми каза каква дата да казвам за последен цикъл и всичко се изчислява около нея оттам нататък.  Peace

ЗА Т може да пиеш парацетамол, а за настинката защо не пробваш с хомеопатия? Може да помогне...

# 640
  • София
Мен в Надежда ме водят с 1 ден на пред, защото пункцията ми беше на 13, вместо на14 ден

# 641
  • София
И на мен не ми е ясно как точно се изчислява г.с. при нас. Моят последен цикъл започна на 04.03., като трансферът ми беше на 18.03., НО двете ембриончета вече бяха на 5 дена. В крайна сметка като тррмин ме водят на 04.12., а аз все си мисля, че трябва да е 5 дни по-рано или бъркам? Thinking

# 642
  • В сърцето на любимия човек
При бременност след инвитро, независимо ЗЕТ или свеж трансфер, би трябвало денят на пункция (овулация при ЗЕТ) да се приравни с 14-ти ден от МЦ и за ПРМ да се приеме датата, която се получава.
Ето пример с моята бременност:
Реална ПРМ: 13.01.2016г
Пункция: 23.01.2016г
Трансфер: 28.01.2016г
ПРМ за изчисляване на ГС и термин: 09.01.2016г (23.01 минус 14 дни).

# 643
  • София
И мен ме водят както пънчето казва. От пункцията връщат 14 дни. Е разликата при мен е 1 ден, но все пак.
В системата на Надежда фигурирам с “Дата на забременяване 2.07.” Тогава ми беше пункцията. А и всъщност никой там не ме е питал за ПРМ, питаха ме за дата на пункция

# 644
При мен беше датата на трансфера.

Общи условия

Активация на акаунт