Забременели след ин витро - Тема 40

• 49 987
  • 701
  •   1
Отговори
# 645
За дата на зачеване би трябвало да се вземе датата на пункцията. Тъй като ЗЕТ ми беше на 18ти а ембрионите бяха 5- дневни, то за дата на зачеване ми броят 13ти.
Датата която си сметнах с този калкулатор, ми съвпада с датата , с която ме водят в Надежда ( просто вместо дата на последния цикъл от падащото меню се избира IVF date( датата на инвитрото)  и след това 3дневни или 5 дневни са ембрионите

http://www.yourduedate.com/

# 646
  • София
Ами при мен ПРМ - 09.03
Пункция - 23.03
Трансфер - 28.03 на 1бр. 5 дневно
И сега смятам, смятам и си излиза точно термин 14.12, а в Надежда ме водят 09.12. Ама нищо де, здраве да е!

Аз днес ще отхвърча до личния лекар, че от снощи съм и с кашлица.

# 647
  • В сърцето на любимия човек
В някои случаи бебето върви по-едро и тогава може да променят очаквания термин спрямо размера на детето, ако преценят, че няма да дочака първоначално изчислената дата.

# 648
С първата ми бременност поради нередовен цикъл ми бяха объркали термина- с две седмици по-рано го бяха въвели. Много настоявах да го променят, но ми казаха че по здравна каса не може да се променя, след като вече е въведен...

# 649
Може ли за съдействие. Ако пункцията ми е била на 23.11.2016г. ,Зет на 15.06.2017г. 27.05.2017г първи ден от последен цикъл, коя дата се брои за термин?
На мене докторката ме води по цикъл,тоест 3март 2018г.

# 650
  • София
Колко дневни ембриони?

# 651
Щом ЗЕТ е бил на 15.06, ембриончетата колко дневни са, толкова дни брой назад.

# 652
# 653
  • София
28.05.
И при теб разминаването е 1 ден

# 654
Благодаря

# 655
  • София
Олив! Току що прочетох прекрасната новина! Браво момиче! Ти си истински герой. Чак се просълзих като прочетох поста ти! Толкова е хубаво!!! Да растат живи и здрави и мнооого обичани! HeartsHeartsHearts

Елдорадо, аз го бях писла, но пак да кажа. Моята доза Допегит беше подобна, дори стана по-голяма на края. Не знам за натрупване, мисля си, че хапчето трябва да действа веднага. На мен доц. Христова ми беше казала- високо ли е след прием на таблетката, още една, и ако не го сваля, да отивам в болницата! Звънни й по тел, не чакай!

# 656
Олив, честито мамо Hug Ти си герой нямам думи Blush
Темата е към своя край и отново оповестявам, че търся бъдеща мама, която да поеме щафетата Flutter

Скрит текст:
Който е набелязал разни детски неща за купуване в Комсед да ходи, че имат 30% намаление Sunglasses

# 657
Вчера бях при Христов на ЖК и според него нямам кондиломи. Имам чувството, че получавам дежа-вю. Преди само Тимева от Щерев ги видя, после където и да съм ходила, никой не ги виждаше. Каза ми да спра да се мия с интимен сапун и да се мажа с невен.
Все пак се чудя дали да не отида на кожен. Някой може ли да препоръча добър кожно-венерически специалист?

# 658
И моите проблеми с парене и неразположение изчезнаха, когато махнах интимния (смених го с друг)

# 659
Да, при мен също имаше такова нещо. От години не ползвам, само с вода и съм ок.

Общи условия

Активация на акаунт