Свободни от акне с LA ROCHE-POSAY

• 30 917
  • 172
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
При мен просто добър измиващ гел и вода вършат чудесна работа. Синът ми обаче тепърва навлиза в една "прекрасна" възраст - пубертета и въпреки че няма съществени проблеми ми се иска превантивно да вземе някакви мерки против акне.

# 76
Внимателно подбирам козметиката, която купувам.Старая се да избягвам съставки, запушващи порите и много изсушаващи такива. За мен много важни са доброто почистване и хидратацията. Декоративната козметика също подбирам старателно.

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 22:55 от blackpearls

# 77
Ежедневно почиствам лицето си с гел за измиване, след което нанасям хидратиращ крем. Правя почистваща маска 1 път седмично.

# 78
Използвам винаги продукти за моя тип кожа .Вечер и сутрин почиствам кожата си с измиващ гел и я мажа с подходящ крем. Съобразявам се и каква храна ям.

# 79
Ежедневно почистване и използване на дерматологични продукти против акне.

# 80
Използвам измивен гел - сутрин и вечер,
Крем също сутрин и вечер, преди него минавам с тампонче сребърна вода. Веднъж седмично правя парна баня и маска с хума.

# 81
тествали сме различни продукти - води, сапуни, кремове, гелове и все още не сме открили вълшебството

# 82
Почистване с измивна пяна, след това тоник или мицеларна вода, немазен крем, а на проблемните места крем специално за пъпки или такъв с цинков оксид, за да ми успокои кожата.

# 83
Почистване на лицето сутрин и вечер и използване на специален крем за проблемна кожа

# 84
Ежедневно почистване с измиващ гел, обтриване с тоник или розова вода, нанасяне сутрин на крем (гледам да е хидратиращ), а вечер крем против акне/несъвършенства (в някои случаи флуид).
Използвам домашни маски или готови купени.
Всичко при мен е на принципа - проба/грешка.

# 85
Почистване с измивен гел - сутрин и вечер,  използване на дерматологични продукти против акне.

# 86
Почиствам лицето си с мицеларна вода или измиващ гел, също така нанасям хидратиращ крем, тъй като съм със смесена кожа и на места е доста суха. Веднъж две седмици или когато имам повече свободно време, почиствам с ексфолиант за лице. Старая се да се храня възможно най- здравословно.

# 87
  • София
Ползвам сутрин и вечер измиващ гел/ скраб и крем.

# 88
Почиствам лицето си сутрин и вечер с мицеларна вода, както и с измиващ гел. Използвам продукти, предназначени за мазна или чувствителна кожа.
Обикновено избирам продуктите след проучване на мнения в интернет или се консултирам в апкетите и дрогериите.
Стремя се козметиката, която използвам да е чиста от вредни съставки.

# 89
Почиствам лицето си сутрин и вечер с мицеларна вода или с измиващ гел. Използвам продукти, предназначени за мазна или чувствителна кожа. След това слагам крем и фон дьо тен .
Обикновено избирам продуктите ,който са ми препоръчани от дерматолог .

Общи условия

Активация на акаунт