Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-20

• 62 982
  • 746
  •   1
Отговори
# 420

Тази вашата с какви тухли беше помниш ли? Изолацията стереопор ли беше?

Спри с този стереопор, за втори път го пишеш. Първият път го отминах, ама дразни. Пък и ще ти се смеят.

# 421
Обърках му правописа малко Simple Smile

Тя тази фирма Инерсол е била замесена и в двата им блока в Дианабад. Не мога да разбера обаче, кой е бил инвеститор и кой строител...

# 422
  • София
Досега все с Инерсол идентифицираха тази сграда, дори се изненадах малко като я видях на сайта на Булстрой. Не че има значение кой какво, дано само крайния резултат при теб е ОК. Тогава беше и малко по-друго време, точно края на бума и началото на кризата, може и затова да са претупали.

# 423
Малко в страни от коментираните да споделя що за животно е затворен комплекс Оазис в Пловдив. Влизаш, от 4 страни си залупен от безброй прозорци и стени, много ми беше странно. Като усещане мога да го сравня с постапокалиптичен роман или колония на спътник с мин въздух, зеленина и слънце.

Вътре не е зле, поне 3-стаен 70 кв.м, който го водят е малко по-тесен от нашия 2-стаен старо, но за някои хора става. Можеше да е по-зле вътре.

# 424
Прилича на онази групичка 20-етажни ЕПК до мола на Стамболийски.Grinning

# 425
  • Бургас
[quote author=Vessela Nickolaeva link=topic=999880.msg35794999#msg35794999
Сигурна ли си, че искаш на зелено? Продават се такива с акт 16.

Ето ви едно "зелено" - продава банката: https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b14990802291150 … k=37lueo&f1=2
[/quote]

А, чак такова зелено не ща. На фалирал строител, неизвестно кога ще се довърши.
Искам на зелено, защото и тук нееднократно чета, че всички читави се разпродават на зелено. Накрая остават само много компромисни.
Пък и по-евтино ще е на зелено, плащането е разсрочено...
Де ги тез готови за нанасяне?

# 426
Досега все с Инерсол идентифицираха тази сграда, дори се изненадах малко като я видях на сайта на Булстрой. Не че има значение кой какво, дано само крайния резултат при теб е ОК. Тогава беше и малко по-друго време, точно края на бума и началото на кризата, може и затова да са претупали.

Надявам се от тогава да се научили да стоят по-добре.

Малко в страни от коментираните да споделя що за животно е затворен комплекс Оазис в Пловдив. Влизаш, от 4 страни си залупен от безброй прозорци и стени, много ми беше странно. Като усещане мога да го сравня с постапокалиптичен роман или колония на спътник с мин въздух, зеленина и слънце.

Вътре не е зле, поне 3-стаен 70 кв.м, който го водят е малко по-тесен от нашия 2-стаен старо, но за някои хора става. Можеше да е по-зле вътре.

Това ми мяза малко на цариградски комплекс в София. Там даже и яко крадат парктроници, лайсни и огледала с мигачи все едно си си оставил колата пред панелката в Люлин.

# 427
Прилича на онази групичка 20-етажни ЕПК до мола на Стамболийски.Grinning

Аааа, тоя на Одрин е супер. Имам там наследствени 2 апартамента. Голямо село е, но пък зад блока си играхме много добре, когато бях малък... Преди няколко века Simple Smile

# 428

А, чак такова зелено не ща. На фалирал строител, неизвестно кога ще се довърши.
Искам на зелено, защото и тук нееднократно чета, че всички читави се разпродават на зелено. Накрая остават само много компромисни.
Пък и по-евтино ще е на зелено, плащането е разсрочено...
Де ги тез готови за нанасяне?

Тази обява ми е пълна мъгла - продава се само 1 апаратмент, защо да е фалирал строителят?  newsm78
Да бяха сложили карта или адрес на сградата. И в описанието няма описан парцелът (УПИ Но, местност и пр.). Съдейки по околните пущинаци, това Лозенец няма как да е, някъде из ливадите на Кръстова вада ще да е.

# 429
  • София
Не се вижда и да се работи нещо, при фалирал строител да не остане вечнозелено.

# 430
  • София
е, то това от ЧСИ - то няма какво да го коментираме. Луд трябва да си. Видимо замразен строеж. Я нещо не му е било наред на строежа, я друго. Разпродал е след Акт14 и е изчезнал. няма никакъв законов механизъм строителя да бъде намерен и "накаран" да довърши. Даже може да ви мотае до безкрай и дори да не се "откаже" от строежа официално. Дори при супер хипотезата да се съберете с другите собственици и да решите да довършите е мн сложно и трудно и шанса за узаконяване някой ден не е голям. Писала съм и преди, ние имаме наследствена земя с такъв строеж. Бягайте далеч от такива! ( освен да имаш вътрешна информация за строежа и статуса и бол пари дето искаш да дадеш някъде, друго незнам какво ще те прати на тоя търг )

# 431
Освен ако не е собственост на банка и банката да намери друг инвеститор, тогава пак може да стане евентуално...

# 432
Освен ако не е собственост на банка и банката да намери друг инвеститор, тогава пак може да стане евентуално...

Абе хора, при фалирал строител със заем към банка, банката дава на ЧСИ цялата сграда, а не един апартамент от нея. Как разбрахте от тази обява, че в този случай стротелят е фалирал   newsm78 Може просто в момента на снимката да не се е работело на строежа. На мен ми иглежда от обявата, че е заложен само един имот и собсвтеникът му не може да си покрива вноските, и банката го продава чрез ЧСИ. А не, че цялата сграда се продава и  строителят да е фалирал.

Питам само - може би имате някаква информация от другаде за тази обява?

# 433
  • София
не, банката не я  интересува този строеж, а гледа да се "откачи"
и то предполагам че може самия  строител да го е ползвал за обезпечаване на заем
в нашата сграда продадоха 2 такива имота на търг от ЧСИ , апетитни имоти за жълти стотинки
купи ги някакъв полицай, който по - скоро прилича на мутра
сега той гледа най - незаинтересовано , чака другите собственици да се съберат и да довършат и неговото
щото много малко е вложил....... бил си поел риска.................. седи и гледа сеир и чака.... нищо не можеш да му кажеш  Grinning купон са тези сгради казвам ви,

# 434
  • София

Абе хора, при фалирал строител със заем към банка, банката дава на ЧСИ цялата сграда, а не един апартамент от нея. Как разбрахте от тази обява, че в този случай стротелят е фалирал   newsm78 Може просто в момента на снимката да не се е работело на строежа. На мен ми иглежда от обявата, че е заложен само един имот и собсвтеникът му не може да си покрива вноските, и банката го продава чрез ЧСИ. А не, че цялата сграда се продава и  строителят да е фалирал.

Питам само - може би имате някаква информация от другаде за тази обява?

При фалирал строител или такъв замразен строеж или не обслужващ си заема ,  банката дава на търг само тези имоти , които не са продадени и се водят собственост на строителя
Затова са тези наши разсъждения .... това е доста показателно за статута на сградата

Общи условия

Активация на акаунт