Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-20

• 63 138
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Вдянах, гаден номер и го правят често. Никъде ли не е даден адреса по карта, поне да се ориентираш за блока? Ексклузивна ли е офртата, ако не е - търси го на някой друг брокер или от собственика (по описаниети, местоположението, цената)

# 451
Само на едно място виждам офертата, има приблизителен адрес, т.е. само района, но не и блока. Какво правят в такива случаи - звъня, насрочвам оглед, посреща ме въпросния брокер, който не работи с колеги. Преди въобще да сме стигнали до блока ме кара да подпиша споразумение, че ще купя само през него. И това е.

# 452
  • София
Просто помоли познат да иде да го види. Той да си подписва споразумение, нали няма да купува.

А може продавачът да не плаща на брокера си, може така да са се разбрали.

# 453
Този номер върви, правил съм го Simple Smile Само да не ти е роднина.

# 454
  • София
И ще купувате по преразказ от познат по тази схема?  Wink

# 455
И ще купувате по преразказ от познат по тази схема?  Wink

Защо? Ти ако ходиш на оглед можеш да си вземеш със себе си "специалист", който да огледа за дефекти. При въпросната схема познатият идва в ролята на клиент, подписва се и всичко, а ти отиваш в ролята на експерта. И после...клиентът се отказал, ама пък на теб много ти харесало и се пробваш директно с продавача Twisted Evil

# 456
  • София
Нямах предвид да се купува така, а да се разбере кой е апартаментът. После брокерът на купувача си се сързва с продавача и предлага да доведе клиент.

# 457
  • София
на това му се вика пазар на невиждани имоти Grinning Grinning

# 458
  • София
Нямах предвид да се купува така, а да се разбере кой е апартаментът. После брокерът на купувача си се сързва с продавача и предлага да доведе клиент.

Как се разбира кой е прдавача - това ми е неясно. Имаш вече точният адрес -и?

# 459

Как се разбира кой е прдавача - това ми е неясно. Имаш вече точният адрес -и?
И разпитваш бабите пред блока - те знаят всичко!

# 460
И тази схема я знам, ама чак пък толкова невероятен не е имота Simple Smile Ако повиси още няколко дни, може да пробваме.

# 461
  • Бургас
Освен бабите пред блока има едно нещо, наречено Имотен регистър. Където срещу скромната сума от 1 лв. и малко време пред компютъра, можеш да намериш не само имота и собственика, ами цялата им история от 1992-ра година до момента.

# 462
Освен бабите пред блока има едно нещо, наречено Имотен регистър. Където срещу скромната сума от 1 лв. и малко време пред компютъра, можеш да намериш не само имота и собственика, ами цялата им история от 1992-ра година до момента.
Как точно се проверява, регистрирате се срещу 1 лв и получавате достъп ли?

# 463
Именно!

# 464
Да де... но не е ли по-добре да отидете с една кутия бисквити при бабите и те да ви запознаят със собственика, вместо вие да го издирвате? Хем ще разберете всичко за блока - длъжници, течове, ремонти, шумни съседи...

Общи условия

Активация на акаунт