Знаете ли кого видях?! - тема 32

• 186 752
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Вергов чакам с нетърпение да го видя на живо сряда в театъра. Голям любимец ми е.  Laughing

# 106
Жената на Вергов е популярно лице, за по-възрастните потребителки (като мен).

# 107
Те нали се разделиха преди години? Да не са се събрали пак?

# 108
Е те това е въпроса! Дали за тази жена говори Пролетно цвете или за друга.

# 109
Жената на Вергов е популярно лице, за по-възрастните потребителки (като мен).
Снимката , ако е от скоро, със сигурност младото момиче беше тинейджърка/ руса/, а другата жената с която се целуна на раздяла, не мога да твърдя, че е тя, не я познавам.Зная, че живее на графа и затова предположих, че е семейството му. Той и момичето се качиха е бяла джипка БМВ.

# 110
Стара е снимката и дъщеря им е вече тийнейджърка. Исках да покажа жена му, а порасналото им дете изглежда така:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 16:05 от Анонимен

# 111
Не отварям последната снимка. Момичето беше високо с много красива,буйна руса коса.

# 112
  • Berlin
А коя е жена му? Т.е. майката на детето му.

# 113
Беше момиче на късмета, с Гала. Ирина май се казваше, ако не се лъжа.

# 114
Ирина, да.
Беше много симпатично девойче, вярвам, че все още е запазила чара си /който не се вижда  на показаната снимка/. На нея й се получи да се покрие след "Невада" и да остане извън звездния небосклон. За което я уважавам още повече.  Peace

И аз от фен- клуба на Мия Сантова- винаги много, наистина много съм я харесвала. Помня, когато водеха сутрешния блок по Нова с Ники Дойнов, а тя още беше тадже с Нико Тупарев, сутрин се събуждах с усмивка само като я видя. И като водещи двамата бяха страхотен тандем!!!  Heart Eyes Радвам се да чуя, че явно и детето е наследило харизмата и обаянието на родителите си /приемам по презумпция, че и интелекта- също/.  Hug 
Ужасно съжалявам за случилото се с майка й, бяха доста близки- с такова впечатление съм останала.  Cry

# 115
Ирина, да.
Беше много симпатично девойче, вярвам, че все още е запазила чара си /който не се вижда  на показаната снимка/. На нея й се получи да се покрие след "Невада" и да остане извън звездния небосклон. За което я уважавам още повече.  Peace

И аз от фен- клуба на Мия Сантова- винаги много, наистина много съм я харесвала. Помня, когато водеха сутрешния блок по Нова с Ники Дойнов, а тя още беше тадже с Нико Тупарев, сутрин се събуждах с усмивка само като я видя. И като водещи двамата бяха страхотен тандем!!!  Heart Eyes Радвам се да чуя, че явно и детето е наследило харизмата и обаянието на родителите си /приемам по презумпция, че и интелекта- също/.  Hug 
Ужасно съжалявам за случилото се с майка й, бяха доста близки- с такова впечатление съм останала.  Cry
Мия Сантова ще води предаване по нова скоро.На мястото на Комбина.Детенцето и е малко
С майка и май имаха фирма,  екскурзии и и почивски се занимаваха,майка и беше бивша стюардеса.Определено Мия от нея е наследила красивото лице и финно тяло

# 116
  • София
Цветан Цветанов преди два дена в ресторант Виктория с приятели, празнуваха РД на някой от гостите.

# 117
Асен Блатечки доста напълнял, Трайчо Трайков и Ирена Милянкова поотделно в центъра

# 118
Мия Сантова ще води предаване по нова скоро.На мястото на Комбина.

Наистина добра новина!!! Ще чакам с нетърпение.

# 119
И аз четох някъде, че Сантова отново ще се завърне в Нова....
И за да не е спам, ще спомена, че днес видях Беновска ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт