Знаете ли кого видях?! - тема 32

• 188 145
  • 781
  •   1
Отговори
# 540
Даяна Хаджийска, не съм сигурна за фамилията, Катя от сериала по бТВ. В един магазин. Много фина и нежна.

# 541
  • София
Венета Харизанова на терминал 2. Нямаше да я позная, ако не я бях гледала в Мармалад вчера.
Толкова ли е слаба на живо, в компроматната тема все се коментира, че си издължава снимките.

# 542
Като я гледах в Мармалад онзи ден, съвсем добре си изглеждаше и никак даже кльощава. Какво да издължава, та тя е 180 см висока поне.

# 543
  • в 1001-та нощ
Венета Харизанова на терминал 2. Нямаше да я позная, ако не я бях гледала в Мармалад вчера.
Толкова ли е слаба на живо, в компроматната тема все се коментира, че си издължава снимките.

Слаба е, не е шишо, но лицето й е доста по-топчесто и пухкаво, както в "Мармалад", а не както на снимките. Изглеждаше все едно от предаването е дошла на летището - същата. Ако не бях гледала "Мармалад", само по спомен от снимките, нямаше да предположа, че е тя. На снимките, които съм гледала в компроматната тема, лицето й е доста "контурирано", различно.

Има снимки, на които е болезнено слаба, а на живо не е. Слаба, но не крайно. Може би прави корекция на снимките, за да стесни лицето.

# 544
И аз я мернах оня ден в Мармалад и хич не ми хареса... Цвета на косата не ми харесва и/или някак не й отива... Бе не е нейния...

# 545
  • в 1001-та нощ
Преди време се коментираха нейни стари снимки, на които е с по-сочна визия, съпоставени с актуалните, на които е с по- изпито лице. Отдавах промяната на възрастта. Но очевидно - в реалността на лицето я няма тази промяна.

# 546
Аз бях чела, че много си обработвала снимките, за да изглежда слаба, а всъщност е с нормално телосложение. Миналата година я видях на живо и си беше със съвсем нормално лице и тяло, в никакъв случай не болезнено слаба като на снимките, които поства.  Peace

# 547
Е за кво го правят? Кво си мислят?... Очевидно хората ги виждат ежедневно в живия живот...

# 548
  • софия
Димо Алексиев. Супер готин, непосредствен, възпитан и нормален, много висок (половинът е 1,86 м., той ми е мярка). Не се оглежда да се чуди дали и колко хора са го разпознали.

# 549
  • София
Монти ( мисля Grinning) гологлавият от Ice cream,близо до метрото на Сердика, беше по потник и носеше вода и кафе. Честно казано ми заприлича на строителен работник. Grinning

# 550
Днес в мол ''Сердика'' Корнелия Нинова /с мъж/ и Гого Лозанов. Не бяха заедно Simple Smile

# 551
Братята Братоеви с едно много красиво момиче.И тя висока и слаба с много хубава тъмна коса.
Естествена свежа и красива.

# 552
Лияна фолкдивата в Бургас.
Ужасно слаба, бледа и изпита в лице, силно гримирана. С много дълга коса, ботуши на ток.
По ТВ изглежда по - красива.

Последна редакция: вт, 13 мар 2018, 18:34 от Анонимен

# 553
Лияна фолкдивата в Бургас.
Ужасно слаба, бледа и изпита в лице, силно гримирана. С много дълга коса, ботуши на ток и пола.
По ТВ изглежда по - красива.

Даааа, Лиянчето не можа да проумее, че дългата плитка до под задника не е никак актуална, както и 24-часовият ужасен, изкуствен грим. Още ли си носи така очната линия?

# 554
Лияна е застинала в 90-те години и няма изгледи това да се промени.

Общи условия

Активация на акаунт