Прахосмукачка робот- 13 (фатална но не и за роботчетата ни :) )

• 103 398
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Тук в темата четох че трябва да избера Mainland China и мисля че това избрах,докато аз бутах. След това сина ми какво е избрал представа нямам. Меню на руски език може ли да се избере?
Проверих - локацията ми е Mainland China, намерих и избор на език да го сменя на руски. ... но го оставих на английски. Има опция за обновяване на версиите - правите ли го редовно и полезно ли е?

Добра идея е да се обнови версията, полезно е:) Ако има Руски език за проложението си го оставете така. Не знам дали самата прахосмукачка говори руски:) Ако има си я оставете да е братушка Grinning

# 676
  • София
Честита, весела, здрава и щастлива нова година на всички.

В английския амазон още два часа е на оферта ILIFE A4s £169.99
Нямам представа от модела и дали е изгоден, просто видях офертата и споделям  Simple Smile

# 677
  • София
Здравейте, Ч.Н.Г.! Simple Smile Моля за съвет, преди 3 години си взехме LG Hom-bot VR62701LV от италианския амазон, две години ни вършеше перфектна работа, след което го прибрахме заради един ремонт и го вадя чак година по-късно.. първият път изчисти перфектно без да има проблем, но след това вече не иска да се зарежда нещо.. Върти се около докинг стацията и все не може да се намести, малко е като в дименция Sad когато успея някакси да го наместя се зарежда малко и или спира на едно мигащо отделение, или пак започва се върти.. Дали батерията си е заминала? Някой попадал ли е скоро на изгодни батерии и хепа филтри за този модел?

# 678
ЧНГ!
Имам въпрос към притежателите на Брава. Имам я от 3 години, ползвам я редовно. Напоследък чисти малък участък, изпиуква, че е готова и се връща на старта.
Дали е за нова батерия?
Или да пробвам да сложа батерии на кубчето /шефа/, което не го ползвам отдавна, защото видях, че работи и без него.

# 679
  • Майнатаун
Здравейте, аз не успях да направя така че Xiomito да говори на английски. Инсталирах приложението, но когато му дам локализация различна от  Mainland China, всеки път ми изтрива всички настройки, иска да се логвам наново и да го сдоявам наново. Другия проблем е че като е на друга локализация от  Mainland China, въобще не ми го намира  като устройство (нито ми излиза на картинка нито нищо, излиза само новия модел) и не мога да го сдвоя по никакъв начин. Та въпросът ми е мога ли да го оставя  на Mainland China, менюто в приложението ми излиза на английски,но може да приказва и на английски?

# 680
Здравейте, аз не успях да направя така че Xiomito да говори на английски. Инсталирах приложението, но когато му дам локализация различна от  Mainland China, всеки път ми изтрива всички настройки, иска да се логвам наново и да го сдоявам наново. Другия проблем е че като е на друга локализация от  Mainland China, въобще не ми го намира  като устройство (нито ми излиза на картинка нито нищо, излиза само новия модел) и не мога да го сдвоя по никакъв начин. Та въпросът ми е мога ли да го оставя  на Mainland China, менюто в приложението ми излиза на английски,но може да приказва и на английски?
Здравей, на мен ми помогна това клипче - https://m.youtube.com/watch?v=L194Hezyoo4
А иначе си остави на Мейнланд Чайна, за да са ти налични всички опции. Едното не пречи на другото.

# 681
  • Пловдив
ЧНГ!
Имам въпрос към притежателите на Брава. Имам я от 3 години, ползвам я редовно. Напоследък чисти малък участък, изпиуква, че е готова и се връща на старта.
Дали е за нова батерия?
Или да пробвам да сложа батерии на кубчето /шефа/, което не го ползвам отдавна, защото видях, че работи и без него.
Странно  как е работила до сега.Когато Брава е без куб чисти 3 квадрата .

# 682
  • Русе
Аз никога не съм ползвала куба и минава цялата стая.

# 683
Моята Браава, след 2 месеца ще стане на 2години.
Напоследък не я ползвам често, че  по - нощите поразчиствам из вкъщи и да не се мотам, да я пускам, да я чакам, че да пиука, докато детето спи, минавам ръчно пода, по - набързо.
Ама я пусках 1,2 пъти миналия месец и се държеше малко неадекватно.
Тръгва си нормално, след малко я чувам, че цирила и спряла на половината на стаята, пускам я пак и пак цирика нещо...спряла..
Пак я натискам и си отивам в другата стая...като отидох да я видя ...изглеждаше нормално.

Предполагам че има нужда от нова батерия и на Нова година и поръчах една за подарък 😀 Чакам я да пристигне.
Ама не е лоша идея да взема сега да я пусна, докато съм вкъщи и да стоя при нея в стаята, да я видя какви ги върши, преди да сменя батерията.

Това намерих аз в сайт за роботи, като информация за Браава и почистващата площ без куб.
Braava 320/380 може да почиства и без куб, но до 14 кв.м.

Иначе и на моя куб му бяха свършили батериите и докато намеря C размер, че в нашия град трудно се намират, а като отидем в някой хипермаркет...редовно забравям да купя си ползвах робота и без куб.
Понякога нямаше проблем, чистеше си нормално, ама друг път нещо се объркваше и се въртеше в кръг, чудеше се на къде да тръгне, премига навигацията.. Предпочитам да чисти с куб.

# 684
  • Бургас
Включвам се при вас, момичета! Аз съм с Roomba 870, много сме доволни Simple Smile

# 685
Имам молба за помощ към притежателите на LG  9 серия. Имам робота от около 10 дни, апартамента в който живеем е 105м2, но я пускам да почиства около 80м2. На режим зиг- заг почиства само половината от хола, в другата половина изобщо не отива, после се връща и чисти в стаите, които вече е чистила докато и падне батерията и после отива да се зарежда. Първите 2-3 пъти чистеше по голяма час от хола, пропускаше само част от кухнята, която е част от него, а сега я е напалила драстично почистването там. В режим точка по точка е по добре, но пак не минава на всякъде. За съжаление диска с упътването не тръгва на компютъра в къщи и не съм сигурна дали е обяснен там такъв проблем. Знаете ли каква може да е причината, в случай че се е случвало и на някой от вас? Все още не съм я регистрирала в сайта на за гаранцията, но ще го направя днес.

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 19:14 от blue75

# 686
Здравейте, момичета! От къде купувате батерия за Брава? Дали са надеждни батериите, предлагани в AliExpress?

# 687
Имам молба за помощ към притежателите на  9 серия. Имам робота от около 10 дни, апартамента в който живеем е 105м2, но я пускам да почиства около 80м2. На режим зиг- заг почиства само половината от хола, в другата половина изобщо не отива, после се връща и чисти в стаите, които вече е чистила докато и падне батерията и после отива да се зарежда. Първите 2-3 пъти чистеше по голяма час от хола, пропускаше само част от кухнята, която е част от него, а сега я е напалила драстично почистването там. В режим точка по точка е по добре, но пак не минава на всякъде. За съжаление диска с упътването не тръгва на компютъра в къщи и не съм сигурна дали е обяснен там такъв проблем. Знаете ли каква може да е причината, в случай че се е случвало и на някой от вас? Все още не съм я регистрирала в сайта на за гаранцията, но ще го направя днес.
Здравейте, какъв ви е робота LG или Roomba, и при двете има 9-та серия, ако упоменете точно модела има по голям шанс да ви отговорят. По написаното от вас предполагам че имате LG, но това са само догатки.

# 688
Здравейте момичета  bouquet
От известно време се интересувам от такъв робот и след като се зачетох тук по темите, съвсем се обърках  Laughing
Кажете, ако може, към кой модел да се насоча? Не държа да има моп. Имат ли упътване на БГ и каква е първоначалната експлоатация? Цена до 1000лв и ако може от български сайт или магазин.
Благодаря

# 689
presledvach, да робота е ЛГ 9 серия, пропуснала съм основната част ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт