На прима виста :
1. Малко над 2 г възраст - и моля баба си да ме вдигне на ръце на терасата, за да видя на двора кучето Динго.
2. Когато майка ми ме заключваше за наказание на тъмно в килера, а аз започвах да пея - защото това беше начинът да ме извади оттам.
3. Когато в първи клас, "приятелката" ми - библиотекарка на у-щето, ми прерязала връвта на ключа и после ни окрадоха жестоко.
4. Първото влюбване - на 14.г, в съученик. Беше като гръм. И доста години ме държа.
5. Когато същият този младеж, въпреки че си имаше сериозна приятелка - ме търсеше мен постоянно.
6. На 20 г съм, в чужбина. Пак луда любов с едно момче. И един ден той просто "изчезна". Оказа се после, че доброжелателка му е наговорила лъжи за мен.
7. На 21 г, на един купон с приятели - видях много смешен, пълничък мъж, с риза на кученца..
8. Когато той седмици по-късно пламенно ми заяви, че ме обича и заряза всичко заради мен.
9. Първата ни квартира и броенето на стотинките - дали да си купим кафе или картофи.
10. Предложението за брак и сватбата
11. Когато разбрах, че съм бременна и погледа му.
12. Катастрофата..Болницата, ПА, среща с другата.
13. Очите на следващият - горящи, като въглени.
14. Истериите на детето ми.
15. Целият свят на длан и безкрайната му красота, която той ми подари.
16. Лудостта, ревността, страхът и оглушаването.
17. Решението да си тръгна.
18. Самоизграждането отново.
19.Синът ми, който казва че знае какво иска и го постига.
20. Усещането за сродна душа, когато се видяхме за пръв път с ММ..
Пожелавам ви от сега нататък да споделяте много хубави моменти заедно, имате да наваксвате.
Чуваме се редовно, ходя им на гости често. Сега предстои да идем пак при сестра ми за няколко дни. Хубаво е...