Да ми имате проблемите нали, абе само да е жива и здрава, ама ето такива мисли ми минават напоследък.
Какво мислите?
...почти.
В зависимост от работното ни време от време на време се събираме и с майки на дечицата от групата.Послоянно се търсим една друга, даже през работно време се чуваме понякога.Абе с две думи-не прекъсваме контакти, защото сме на работа вече.При нас отсъства и елемента баби.Събота и неделя не си даваме децата на баби, а организираме детски партита-все някое има рожден ден или просто посещение в зоологическата или в някоя градинка-важното е да се съберем-да се видим, да си поговорим, а децата да поиграят.Много ценни и за мен рпиятелства създадох покрай майчинството.

. Преди се разминавахме с нея по градинките и по улиците, сега си звъним една на друга през уикендите и излизаме заедно с децата. Покрай приятелството на дечковците се сприятелихме и ние. 
. Преди се разминавахме с нея по градинките и по улиците, сега си звъним една на друга през уикендите и излизаме заедно с децата. Покрай приятелството на дечковците се сприятелихме и ние.
Много е хубаво децата от малки да се учат да имат приятели, макар, че за малките (1,5-2г.) приятелството е малко "трудно разбираемо". Според мен колкото по-рано учим децата си на "приятелство", толкова по-рано те ще разберат какво е и ще започнат да го "практикуват", и ще им хареса. Успех! (трябва желание, старание и внимание)