Бъдещи и настоящи мами в USA-2

• 23 332
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
  • София
да,но не ги носи в ръчния си багаж Peace
Отново благодаря! Направо трябваше да ти пиша на лични.   Heart Eyes

# 256
az pak да кажа-отговорността си е наша на 1во място според мен-дала съм писмени инструкции кои може да взима детето и по каква процедура освен нас с баща и (обаждам се по тел,казвам кой ще дойде,описвам я, моля  да му се изиска документ); същите инструкции ги има и за какво може да яде,кой да я вози в кола..
разбира се не можем да се предпазим от психопатията дето броди напълно , но можем да направим нашето-да търсим у=ща дето това е приоритет(и да адвокираме за това ако не е);да говорим на децата си с мярка без да ги правим параноици и пр..
изобщо моята позиция е че промените започват в дома ми,че обществото е виновно че децата ми са дебели,гледат тв по цял ден и не ядат домати-аз това не го вярвам..
phonelady,аз бих говорила  с учителите определено;  тук са доста внимателни като цяло и мисля че ще уважат думите ти

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 16:27 от anette1104

# 257
изобщо моята позиция е че промените започват в дома ми,че обществото е виновно че децата ми са дебели,гледат тв по цял ден и не ядат домати-аз това не го вярвам..

100% поддържам тази позиция. И точно в това е чара на живота извън БГ, където, ако си схватлив, бързо усещаш, че не си център на вселената и трябва сам да се грижиш за себе си.

# 258
да,но не ги носи в ръчния си багаж Peace
Отново благодаря! Направо трябваше да ти пиша на лични.   Heart Eyes
И защо? Ако в момента си на антибиотик, и имаш рецепта за него, и името на рецептата отговаря на името на пътника, няма проблем. Като излизахме от САЩ, едното дете беше в период на пиене на течен антибиотик, не са ни спрели, просто свериха името, аз сама им показах антибиотика.

# 259
да блажка  добре си пояснила Peace

# 260
От както станаха последните инциденти започнаха да заключват вратата в градината на сина ми. Групите са малки и учителките ни познават - не мисля, че биха пуснали Алекс, ако дойде да го вземе някой непознат  newsm78 Поне биха ми се обадили по телефона да ме попитат дали наистина аз съм изпратила друг човек да го вземе.

Голямата сестра на мъжа ми е учителка и вчера имаха в тяхното училище среща за засилване на охранителните мерки. Предполагам, че това са го направили и в другите училища.

Полицейски коли забелязвам пред много от училищата, но това си е така отдавна

А за това как да питаме баща със спящо дете дали е негово - ами дори и да е не е да не би да ни каже "Не детето не е мое, аз го отвлякох"  Shocked Естествено ще каже, че си неговото дете

# 261
привет,
аз питах преди и никои не се обади-кажете какво правите с децата през зимата ,моля
говорим за възраст 2-5,следобед след 4 до към 7.30-8.0;моите идеи се из1ерпват с -мол,библиотека,книжарница,парк за малко и после у дома,пазар ако имам много необходимо(ина1е пазарувам уикенд преди да са се събудили);не говоря за класове,а за някакви фри и леснодостъпни места/неща
мерси предварително,
Анна

# 262
Здравейте момичета,
реших да попитам тук, в темата Ви - за бъдещи и настоящи мами, които живеят в Сиатъл.
Най-добрата ми приятелка се преместиха скоро там, а днес ми съобщи новината, че е бременна  preggo.
Дала съм и линкове на форума, като се надявам и самата тя да се присъедини  Hug
Молбата ми е, ако има такива да ми пишат ЛС.
Благодаря предварително   bouquet

# 263
  • usa
привет,
аз питах преди и никои не се обади-кажете какво правите с децата през зимата ,моля
говорим за възраст 2-5,следобед след 4 до към 7.30-8.0;моите идеи се из1ерпват с -мол,библиотека,книжарница,парк за малко и после у дома,пазар ако имам много необходимо(ина1е пазарувам уикенд преди да са се събудили);не говоря за класове,а за някакви фри и леснодостъпни места/неща
мерси предварително,
Анна

музеи - моите ги водех в детския музей и в научния музей - има голям кът за малки деца. синът ми обича много да се вози на трамвай - от нашата спирка докато издържа, малко разходка на спирката за освежаване да се разсъни и обратно - ето ти убити час и половина, понякога и повече. наблизо до нас има пицария с голяяяяяяма закрита площадка, понякога ги водя само играят там, понякога отбивам и вечерята. ако се сетя за още нещо, ще добавя.

# 264
музеи - моите ги водех в детския музей и в научния музей - има голям кът за малки деца.
anette1104, И аз точно за музеи си мислех да ти предложа като идея. В нашия арт такъв например има съботни програми за деца и ако не ме лъжат спомените (правила съм нещо като интерншип там преди няколко години), май бяха безплатни.

Нямате ли също така някакви фестивали в града, в който живееш? В нашия съботно- неделен вестник обикновено има тон с идеи за неща, които могат да се правят и доста от тях са безплатни.

За съжаление обаче за други free идеи не се сещам- ти повечето изглежда, че вече си ги открила сама.

# 265
миз и MrsG ,
мерси че се включихте;
ние сме верни фенове на зоо и детски музей,но затварят в 5 през седмицата и не мога да сваря;
фестивали има много ,както и много други неща но все в по1ивни дни
трамвай нямаме,иначе би било чудесно занимание..

# 266
Добрутро,!!!
Ха сега и аз да питам нещо супер елементарно, ама много важно...
Значиии какви шишета и биберони ще ми препоръчате за новородено... ако може да се намират в известните вериги и да не са Авент (течали според родния ми брат)...
Уж бях на курс по кърмене и ни нарисуваха що е то анатомичен биберон, ама аз нещо хич не мога да вържа теорията с практиката... първоначално даже реших, че и шишета няма да трябват... а колко трябва да са големи шишенцата за новородени, от най-малките ли да са?
П.С. Засега не планирам помпа, ако има значение...
Звуча като ужасна бъдеща майка ми се струва  Rolling Eyes
Мерси предварително...

# 267
sofkobofko, бих ти препоръчала все пак да си купиш помпа, особено, ако си решила да кърмиш.
За шишета не знам, на мен не ми трябваха първите 6 мес.

# 268
sofkobofko, бих ти препоръчала все пак да си купиш помпа, особено, ако си решила да кърмиш.
За шишета не знам, на мен не ми трябваха първите 6 мес.

Подкрепям Кейси за помпата!Използвам шишета и на Авент, и на др Браун, никога не са ми течали. Може нещо да не ги експлоатират правилно или да са били дефектни. Препоръчвам за новородено едно шише от 125 и едно от 200мл, както и широкогърлените на др Браун.В началото няма да ти трябват много, но за твое успокоение да си имаш.

# 269
Извинявам се за тъпия въпрос, ама бебето като си суче, помпата за какво ми е? Ако имам много мляко да го складирам в шишенцата ли? Или да не се "задръстя", нещо?!?
На курса по breastfeeding останах с впечатление, че помпа трябва на работещите майки, които смятат да кърмят... тотално се обърках май...

Tandoori, мерси за конкретния отговор!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт