Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 038
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 240
До колкото съм запозната в Селена, нямат договор и не работят по ЗК, следователно направлението там не "важи". А за преглед, момичетата преди мен май бяха писали че излиза към 30-35лв с ехограф. Най-добре се обади по телефона и ги питай  Peace.

# 241
Здравейте момичета , да се похваля и тук : на 14 февруари в 11:43 се роди моята дъщеричка Габриела - 2.650кг , 48см . Родих във Селена,  със секцио. Много съм доволна от всичко и целият персонал е на много високо ниво. Ако някои се интересува за нещо да пита. Grinning

# 242
kristina_83 честита ти радост  bouquet!!!!! Да ви е жива и здрава малката Габи и само усмивки да ви носи  bouquet.
Искам да те попитам, колко време те държаха в болницата след секциото, и цената от 750лв. окончателна ли е или се доплаща нещо newsm78. Че и при мен нещата май май отиват към секцио, колкото и да не искам ooooh!.

# 243
Ами аз постъпих във вторник сутринта (за запис на тоновете ,поради липса на околоплодна вода), за да съм под наблюдение , в сряда на обед родих и в понеделник ни изписаха. Цената беше точно 750 лв. Аз не съм си избирала лекар , Ставрев беше на смяна - той ме прие и пак той ме оперира. Много внимателен и мил човек. Дано да съм била полезна  Grinning

# 244
  • Пловдив
Ягодка, аз като бях да разгледам и разпитам ми казах, че престоя за нормално е 3 дни, а за секцио е 5. И казаха, че нищо не се доплаща. И аз се замислих, какво ще стане ако се наложи да влезнеш по-рано (както Кристина е писала) или пък да останеш повече време... но явно не променят цените   поне за един ден в повече Simple Smile

# 245
Честито на всички родили мами!Да са ви здрави и много щастливи бебчетата ,за да ви радват!Днес и аз бях в клиниката на преглед,много съм доволна от отношението и от обстановката.Прегледа ме д-р Ставрев,беше любезен и ми отговори на всички въпроси.Тук обаче чета само за мами родили със секцио и започвам да се притеснявам-да не правят секцио подред?Има ли родили нормално в тази болница?

# 246
  • Пловдив
Честито на всички родили мами!Да са ви здрави и много щастливи бебчетата ,за да ви радват!Днес и аз бях в клиниката на преглед,много съм доволна от отношението и от обстановката.Прегледа ме д-р Ставрев,беше любезен и ми отговори на всички въпроси.Тук обаче чета само за мами родили със секцио и започвам да се притеснявам-да не правят секцио подред?Има ли родили нормално в тази болница?
На мен ми предстои нормално / по сегашни данни Simple Smile/ раждане в Селена, но доколкото си спомням от изчетеното в темата е точно обратното - повечето мами са родили нормално. Но нека да се включат те и пак да споделят  Peace

# 247
Здравейте! Аз родих моята сладка Ивет на 11.02.2007г. в Селена и то нормално. Тежи 3.800 и е дълга 52см. Както виждате не е никак малка и въпреки това излезе нормално! Никой не ми е намеквал за секцио. Възстанових се доста бързо. Вече почти не си усещам шевовете. Нормалното раждане е 480 лв, аз си извиках доктор и дадох още 100 лв. Трябваше да ни изпишат в сряда, но пожелах да остана още два дни, като за всеки допълнителен ден заплатих по 60 лв. Успех на всички и леко раждане!!!

# 248
  • Пловдив
Ewa, а защо си искала да останеш още ? (извинявам се, че така питам)
по твое желание или е имало някакво усложнение?

# 249
Привет и от мен на 15.02.07 родих своето съкровище в Селена и съм много доволна, нямах предварителна уговорка с никои лекар прие ме д-р кунчев от когото съм въэхитена, но когато ме свалиха в предродилна ме наблюдаваха почти всички лекари които бяха на смяна-д-р Минев, д-р Топалова, д-р Кръшкова, д-р Кръшков, плюс двамата анестеэиолоэи д-р Георгиев и д-р Кючуков нямам думи да иэраэя какво внимание ми обърнаха всички ,эа мен се грижеше още и една акушерка а старши-акушерката дори остана след смяната си до мен на един стол да ме успокоява но, тъй като главичката на бебка беше много високо и не искаше да слезе надоло се наложи да ме качат секцио по спешност ,чакаха ме до последно да прбваме нормално ,накрая достигнах пълно раэкритие ,но нищо Sad Както и да е грижите от персонала са невероятни и преди и след раждането не са ме оставили эа секунда, предпоследният ден педиатърката ни събра всички мами и ни обясни най-подробно за грижите эа бебетата Simple Smile Накрая получихме подаръци на-pampers и шише на авент  Winkслед 15 дни имаме и беэплатен преглед при педиатърката Hug Това е в общи линии искренно се надявам да съм ви била полеэна ,ако ви интересува нещо питайте Simple Smile

# 250
Останах допълнително по мое желание, не съм имала никакви усложнения. Просто нашият татко беше болен като влизах да раждам и исках като се прибера всичко вкъщи да е наред. Що се отнася до раждането в Селена може да бъдете спокойни на 100%. 

# 251
Благодаря ви момичета,така съм малко по-спокойна.Наистина човек не знае какво може да се случи и наложи в последния момент,но сега разбирам,че все пак изчакват достатъчно време и ако не стане,тогава правят секцио.

# 252
Искам и още нещо да питам:епизиотомията с какви конци я правят и слагат ли упойка преди шиене?

# 253
Знам, че в цената за нормалното раждане влиза и епидуралната упойка, но исках да попитам на всички ли я слагат, питат ли дали искаш или не и вие как раждахте

# 254
Имат ли в "Селена" лазер, с който могат да оперират и изгарят ендометриални кисти?
Доскоро това беше научна фантастика, но ми казаха, че в София вече по-модерните клиники имат.
Това чудо на медицината появи ли се вече в Пловдив?
Надеждата ми е в "Селена".
 В държавните болници, доколкото ми е известно, все още си карат с класичесата лапароскопия и лапаротомия.
Ох, не ми се ходи в София за тази операция!

Общи условия

Активация на акаунт