Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 162
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ти за бързия отговор!  bouquet

# 226
  • Пловдив
 Laughing

# 227
аз скоро ходих на преглед в селена-ехографа е 25лв,прегледа-20лв, а преглед+ехограф-30лв,правих си и цитонамазка-13лв е.

# 228
Verdad ,д-р Топалова не приема в частния си кабинет само в сряда,иначе всеки ден от 14 ч. работи,но поне 4-5 дни предварително си запази час,сутрин на телефона в кабинета отговаря нейната акушерка.    bouquet

# 229
  • Anywhere
Dunaika, колко ти взима за прегледа с ехограф?
Доста мамчета споделят, че техните докита ги гледат на ехографа всеки месец, без да плащат допълнително, към здравната каса.
При нея не е така, нали? newsm78

# 230
  • Пловдив
По здравна каса се падат 2 или 3 прегледа на ехограф

# 231
Dunaika, колко ти взима за прегледа с ехограф?
Доста мамчета споделят, че техните докита ги гледат на ехографа всеки месец, без да плащат допълнително, към здравната каса.
При нея не е така, нали? newsm78

На мен досега всеки път ми е взимала по 20 лева за преглед с ехограф-ходила съм 4 пъти. Така, че не знам в кой месец ти се полагат тези безплатни прегледи, аз сега съм в 4-ти и имам направление от личния лекар. 

# 232
Може ехографа при нея да е изцяло платен. Аз ходя при лекар, при който всичко ми е безплатно освен ехографа и когато се записвах при него той предварително ме предупреди за това.  Hug

# 233
До раждалите мами в "Селена" - комплектчето за изписване на бебето от болницата ли го дават като подарък или трябва да подготвим такова?

# 234
До раждалите мами в "Селена" - комплектчето за изписване на бебето от болницата ли го дават като подарък или трябва да подготвим такова?

Не съм раждала още, но "подаръци" не чакай от никой. Нали знаеш, че няма такова нещо, като "безплатен обяд"!  Peace

# 235
Той този обяд съвсем не е безплатен -750 лв. е  Laughing Това го чух от една мама, но исках и други да питам. Понеже д-р Минев ми каза, че оттях е всичко - памперси, дрехи за бебето, нощница за мен, лигнин, превръзки....нищо не искат да си носиш, освен кърпа, чехли, 4етка за зъби и козметика.   

# 236
Да, но всичко което ползваш си остава там! Нощници, бебешки дрехи, помпа за кърма, спално бельо и каквото там друго...
А бебчо като го изписват, дрехите ще си ги вземеш у вас, значи трябва да са си твои!  Hug
Така мисля аз!  Peace

# 237
komplek4eto za ispisvane si go nosi6 ti az rajdah tam na 10  noemvri 2006

# 238
werra az rajdah na 10 noemvri 2006 pri dr velevski v selena i toi mi vode6e cqlata bremennost i sam stra6no dovolna

# 239
Момичета,може ли в Селена да се направи гинекологичен профилактичен преглед с направление.Колко би ми струвало-при д-р Минев.

Общи условия

Активация на акаунт