Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 133
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 210

Има КРЕДОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 211
Benita ne moge s tvoi drexi,hiheta,biberoni i t.n.Nosih samo pasta i 4etka za zabi,greben i li4na kozmetika!Koga ti e termina!!!!!

# 212
Здравейте и от мен! Аз ходя при д-р Топалова в частия кабинет, следя темата и досега всичко изглежда прекрасно-поне от вече родилите там мами. Живот и здраве се замислям все по-сериозно ако всичко е ОК и аз да се насоча за раждане в СЕЛЕНА. Моят термин е на 14.07.2007 г.Може пък живот и здраве с някой от вас и да се засечем там след няколко месеца. Peace
Всички мами, които скоро ще раждат там или вече са родили нека да пишат за своето раждане в Селена, така и ние бъдещите мами ще сме по-спокойни, като знаем, че както грижите, така и специалистите от тази клиника правят всичко по силите си, за да имаме здрави бебета.
Досега за д-р Топалова не съм прочела лоши неща и съм доволна от нея, ще ми бъде интересно, ако споделите повече неща от консултациите ви, какви проблеми евентуално са възникнали по време на бремеността ви и как е постъпила докторката. Просто нямам други познати, които да са ходили там и не знам много подробности. Благодаря ви предварително.

# 213
Орхидея кажи нещо повече за д-р Топалова.Вярно ли е,че там работят д-р Д. Танев, д-р Кръшков и Кръшкова, д-р Стратев?Аз бях във Селена, но ми казаха ,че работят само д-р А.Ставрев, д-р З.Минев, д-р Топалова и д-р Кръстев!!!!Ако някой знае или може да разбере МОЛЯ да ми отговори.БЛАГОДАРЯ!!!!!!

# 214
Дайте информация за цената на преглед за диагностициране на киста на яйчника, т.е. преглед с ехограф.
Моя доктор взима 20 лева, но скоро беше в отпуск и случайно влязох в центъра "Салманида" в Кичука и там ми взеха 40 лева, което мисля, че е прекалено много.
Ако в "Селена" цената е поносима, мисля да се пренеса там.

# 215
Дайте информация за цената на преглед за диагностициране на киста на яйчника, т.е. преглед с ехограф.
Моя доктор взима 20 лева, но скоро беше в отпуск и случайно влязох в центъра "Салманида" в Кичука и там ми взеха 40 лева, което мисля, че е прекалено много.
Ако в "Селена" цената е поносима, мисля да се пренеса там.

На мен докто Топалова ми взима 20 лева за преглед с ехограф, но аз ходя в частия кабинет. В болницата не знам, ама май някой беше писал из тази тема, че прегледа в болницата е 25 лв-ама с ехограф или не, не помня. Прочети  и другите мнения и мисля, че е намериш отговор.

# 216
Орхидея кажи нещо повече за д-р Топалова.Вярно ли е,че там работят д-р Д. Танев, д-р Кръшков и Кръшкова, д-р Стратев?Аз бях във Селена, но ми казаха ,че работят само д-р А.Ставрев, д-р З.Минев, д-р Топалова и д-р Кръстев!!!!Ако някой знае или може да разбере МОЛЯ да ми отговори.БЛАГОДАРЯ!!!!!!

Ами не знам кой точно работи в СЕЛЕНА, просто не съм се интересувала честна казано. Какво по-точно те интересува за д-р Топалова?

# 217
По-напред в темата пише,че д-р Кръшков и Кръшкова също работят в Селена,както и Минев,Ставрев и др. не се сещам.Аз също ходя при д-р Топалова в частния,а термина ми е 30.07,някой питаше май..А за прегледа в Селена,само консултация,без ехограф е 15 лв.,така че с ехограф ще е поне 25 лв. според мен

# 218
  • Пловдив
От всички изброени от теб, не съм сигурна само за д-р Стратев дали работи в "Селена". Всички други дават дежурства. Мога да спомена и името на д-р Роман Кунчев, който също е в екипа.

# 219
Мога да кажа, че раждах април 2006год. в Окръжна при д-р Кръшков и живот и здраве пак при него ще раждам Peace.
Много се радвам, че е отишъл в Селена и като чета разбирам, че всички АГ светила от Пловдив са се събрали на едно място. Hug
Така и да ти се налои да раждаш по спешност няма да се притесняваш #Crazy на кой доктор ще попаднеш.
Успех от мен на клиниката (макар и с няколко месеца закъснение) и тези които са решили да раждат там леко раждане Laughing Laughing

# 220
Момичета, питала съм и знам със сигурност, че в болницата работят д-р Ставрев, д-р Минев, д-р Топалова, д-р Кръшков, д-р Кръшкова, д-р Танев, д-р Матев и д-р Стратев. Доколкото ми е известно всички най-добри специалисти, които работят в др. лечебни заведения, също могат да си водят ражданията там, така, че ако лекарят ви не е сред изброените - просто го попитайте дали е в списъка с "поканени светила", защото не знам точно кои са.

# 221
  • Пловдив
Досега за д-р Топалова не съм прочела лоши неща и съм доволна от нея, ще ми бъде интересно, ако споделите повече неща от консултациите ви, какви проблеми евентуално са възникнали по време на бремеността ви и как е постъпила докторката. Просто нямам други познати, които да са ходили там и не знам много подробности. Благодаря ви предварително.
Здравей, ORHIDEA Simple Smile
Аз родих юли 2006 при д-р Топалова, но във "Весела" /тогава тя работеше там/. Тя ми следеше и бременността и съм много доволна. Нямала съм никакви проблеми.  Между другото едно от бебчетата на снимките в нейния частен кабинет е моето  Laughing
Мога само да ти кажа, че си направила много добър избор!!!

Последна редакция: чт, 15 фев 2007, 16:52 от delfinche

# 222
delfinche, моля за актуални координати и информация за приемните дни в частния кабинет на д-р Топалова.
Благодаря!

# 223
  • Пловдив
Със  сигурност Кръшкова не дава само дежурства там, а си работи в Селена. Нейна пациентка съм. mina69 е написала точно кои лекари работят там. Някои от тях имат и частни кабинети, но основната им месторабота е Селена. Ехографът в Селена е 25 лева, преглед+ехограф - 35лв. Цитонамазката мисля че беше 15, но не съм много сигурна. Имат си ценоразпис, плаща се долу на регистратурата след прегледа с талонче(в него си е посочено кое колко струва), в което лекарят посочва процедурата, която ви е правил.

# 224
  • Пловдив
delfinche, моля за актуални координати и информация за приемните дни в частния кабинет на д-р Топалова.
Благодаря!
Здравей, Verdad Simple Smile
Кабинета на д-р Топалова се намира на пл."Кочо Честименски"6  /срещу кино "Фламинго"/, тел. 64 28 19. От тази тема разбрах, че в понеделник има дежурство в АГ "Селена" и предполагам, че в останалите дни си работи в частния кабинет. Обади се да си запазиш час евентуално. Успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт