Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 112
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 195
Лъчезарна   а какви са цените в Торакс, за нормално и секцио?

# 196
Mini_79 , при кой от лекарите беше на преглед , само на ехографа ли те гледаха или и гинекологичен преглед?
Само на УЗИ беше прегледа- бях в 33 седмица, малко раничко за мануален преглед, сега като отида на 16-ти може би ще ми направят и такъв, пък може и да ме оставят за предизвикване на раждането. Кръшкова ме преглежда, а Минев ни разведе из клиниката. Много съм доволна от отношението, нормално като за частна клиника де.
Стаите са с по 2 легла, но ако искаш може да си сама в стая ми каза Минев.

Mini ами с теб като нищо може да се засечем в клиниката , но защо може да те оставят за предизвикване , не ти ли е малко рано?

# 197
Ягодка, в "Торакс" нормалното раждане е 800, а секциото е 1100 лв. При секцио престоят в "Торакс' е 4 денонощия. Колко време е престоят след секцио в "Селена"?

# 198
В Селена престоя е 5 денонощия и на 6-ия ден те изписват. Ако сте добре и ти и бебето и ако много, много настояваш може да те изпишат ден по-рано, но не е желателно. Когато бях там аз беше претъпкано - имаше 14 бебета и 1 в кувьоз и се надявах, че може да ми изпишат ден по-рано, защото бяхме добре, но все пак не им се искаше и ни изписаха на 6-ия ден, но повярвайте така наистина е по-добре. След секциото възстановяването е такова, че всеки час си по-добре и наистина на 6-ия ден вече си пълноценен. А и използвайте този ден да си починете, докато още акушерките помагат за бебето, защото после нямаааа. Успех на всички, избрали Селена.  Hug

# 199
Эдравейте и от мен ,и аэ съм се спряла на Селена- термина ми е след една седмица и онэи ден ходихме с мажо да раэгледаме клиниката, найстина останах с отворени уста много е хубаво, но эа това вече други мами са писали, на мин ми направи впечатление ,че доки ме эаведе при една мама със секцио да раэгледам стаята, сещо така току що беше родило друго момиче със секцио което се е наложило в хода на раждането , аэ и тук чета эа такива случаи в който се налага секцио не планувано, та се питам въэможно ли е да претупват нещата и да преминават кам секцио-" уж  случайно" а просто эащото струва по-скъпо newsm78 Не ме раэбирайте погрешно клиниката си эаслужава просто това ми се върти в главата и реших да го обсъдя с вас, дано да не е така искренно се надявам!!! Успех на всички на който им предстои раждане!!!

# 200
Djesmin_86 и аз това се чудя  newsm78 , то майната му на парите , ама аз определено предпочитам да родя нормално. То всъщност никой неможе да каже (освен докторите) дали се налага секцио. Ще стискаме палци да си родим нормално и така.......  Laughing , а пък ако се докаже , че правят секцио , без да е необходимо - толкова по-зле за името на клиниката

# 201
Аз мисля, че това са митове, че по частните болници гледали да прекарат всички да раждат секцио. Да, струва повече, но те и разходите им са доста повече, отколкото при нормално раждане - престоят е по-дълъг, при секцио задължително има упойка, при нормалното - не винаги, разходи за храна, персоналът е повече. Така, че съвсем основателно секциото струва повече пари.

Истината е, че много жени, които предварително знаят, че ще раждат със секцио избират частни болници, основно заради обезболяването и престоя след това.

А пък аз имам и друго малко детенце за гледане, така че 4 дена са ми напълно достатъчно да бъда в болницата.  Grinning

# 202
  • БГ
за Селена колко време по-рано е желателно да се отиде на преглед, защото аз не съм от Пловдив, но съм избрала да раждам там, и  само лични вещи ли се носят при раждането ,помпа за изцеждане носихте ли си? newsm78

# 203
v na4aloto na 9m. s izsledvaniata.

# 204
:hug:za cenite ve4e se znae.vsi4ko koeto imam kato informacia mi e dostata4no ili moje bi ne se se6tam neto koeto da ne znam za sega.pose6tavam d-r minev i 6te rajdam v selena jivot i zdrave.termina mi e 10.07.skoro 6te poseta klinikata i moje da nau4a ne6to novo.za ZK naprimer newsm78

# 205
:Dsega se vklu4vam.ne znam kade da pi6a i kade da tarsia otgovori.ima li momi4eta koito 6te rajdat 07.m.?na vsi4ki mamita 4estito rojbi4ki  :bouquet:da sa vi jivio i zdravi. Hug

# 206
Az sam pri A.Stavrev.Za Minev sam 4yvala mn. lohi ne6a!!!!!Termina mi e na 12.06.2007g.

# 207
dun пиши на кирилица!

# 208
# 209
  • Пловдив
Момичета, кажете как обличат бебоците в Селена
Доколкото разбрах не е необходимо да се носят наши дрешки. Но ако все пак искам да си ползваме наши  newsm78 колко комплекта ще ми трябват? Или не може и само това за изписването ще ми трябва. Също и за другите принадлежности, както и за мамите....
Май имах и още въпроси, но като се сетя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт