Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 102
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Като стана въпрос за преглед преди раждането...
Аз мисля да отида в скоро време. Въпроса е, че не съм решила да е при някой конкретен лекар, та... как да си запиша час  newsm78 И... дали ще има възможност направо да отида до там и ако има някой свободен да поизчакам и да ме приеме...  newsm78

# 181
Мисля , че ако отидеш на място без час,  няма да те върнат. В четвъртък работи Ставрев ,а в понеделник Топалова , за останалите дни незнам и аз се чудя кога да отида. Нямам намерение да се уговарям с конкретен лекар за раждането , нямам лични впечатления от никой.

# 182
Аз ходих вече веднъж- преди две седмици, прегледа ме дежурната тогава д-р Кръшкова, бях без записан час- от регистратурата ми казаха, че не е необходим. Уговорихме се следващият преглед да стане най- късно до 20 февруари /ако беба не реши друго де/ и мисля да направя пак посещението си спрямо графика й, но няма да се уговарям за самото раждане. Д-р Минев обаче ми каза, че пловдивчанки си ги вика в 9-я всяка седмица на преглед, а при мен няма начин, защото не съм от града.

# 183
Здравейте момочета!
Моля, раждалите мами след Нова година да кажат колко са платили за  секцио в "Селена"? Току 6то дочух, че имало повишение на цените и секциото било вече 1000 лв. а не 750 лв., дали е вярно?

# 184
Аз ходих в края на януари и ми казаха 480 - нормално , 750 - секцио, обади се по телефона и питай ако искаш .  Grinning

# 185
от 1 час опитвам да се свържа, но постоянно дава заето, обаждам се на номера, посочен на сайта на болницата - 648020....дали има друг номер?

# 186
Току що се свързах и попитах - старите цени са 480 - нормално раждане, 750 -секцио

# 187
Искам да попитам mini 79, когато отиде направо в клиниката за преглед каква е таксата и какво включваше прегледа.Благодаря ти предварително.

# 188
Искам да изкажа и моята благодарност на служителите на Селена и особено на д-р Кръшкова, която следи цялата ми бременност и изроди бебо. На 23. 01. 2007 се роди и моето сладко момченце със секцио, но не планирано, а инцедентно. Благодарение на вещата и навременна намеса на д-р Кръшкова, раждането протече безпроблемно. Не съжалявам за това, че избрах Селена /парите си заслужават до последната стотинка/ и д-р Кръшкова за наш наблюдаващ лекар.

# 189
Искам да попитам mini 79, когато отиде направо в клиниката за преглед каква е таксата и какво включваше прегледа.Благодаря ти предварително.
25 лева е прегледа- УЗИ преглед с измерване на всички необходими показатели, премериха ми кръвното, разпитаха ме за това как е протекла бременността, като попитаха за конкретни заболявания и оплаквания, прегледаха ми всички изследвания и препоръчаха необходими такива. Около 40- 50 минути продължи.

# 190
Mini_79 , при кой от лекарите беше на преглед , само на ехографа ли те гледаха или и гинекологичен преглед?

# 191
Здравей,Анелия-честита ти дъщеричка,да е жива и здрава и с много късмет Hug.Радвам се че всичко е минало добре.За леглата - във всяка стая има по 2 легла.

# 192
Mini_79 , при кой от лекарите беше на преглед , само на ехографа ли те гледаха или и гинекологичен преглед?
Само на УЗИ беше прегледа- бях в 33 седмица, малко раничко за мануален преглед, сега като отида на 16-ти може би ще ми направят и такъв, пък може и да ме оставят за предизвикване на раждането. Кръшкова ме преглежда, а Минев ни разведе из клиниката. Много съм доволна от отношението, нормално като за частна клиника де.
Стаите са с по 2 легла, но ако искаш може да си сама в стая ми каза Минев.

# 193
Чета, чета и все повече се убеждавам че парите си заслужават да се дадат за раждане там. Имам още време да помисля, но все повече се навивам за Селена newsm78

# 194
Аз предпочитам Торакс, но се радвам, че има болница, която предлага достъпни цени и нормално човешко отношение, което всички заслужаваме!

Общи условия

Активация на акаунт