Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 065
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 165
Здравей,Pretti, моят термин е края на юли,по-точно 30.07. др. Топалова ми я препоръча една позната,защото аз отскоро живея в Пловдив и ми беше много трудно да се ориентирам за добър специалист, а отзивите за нея са добри като гледам.
Delfinche, благодаря за милите думи    bouquet

# 166
Здравйте мамчета , искам да попитам родилите вече в Селена , как стои въпроса с посещенията от роднините? newsm78

# 167
Здравейте!
Сега се включвам във форума и искам да споделя моите впечатления от Селена.Бях на преглед при Д-р Кръшков и съм възхитена от отношението му.Първите ми впечатления са отлични за клиниката и работещите в нея.Надявам се да работят все така.
 Peace Hug Hug Hug

# 168
  • Anywhere
Здравей Делфин4е, и аз съм доволна, че те послушах, благодаря за помощта!
Дунаика, с теб като нищо може да се засечем в Селена, защото аз съм за първите дни на Август  Wink
Успех и лека бременност на теб и другите бъдещи мами baby_neutral

# 169
rodninite gi puskat do teb kogato i da doidat da te vidqt nqma problem

# 170
Благодаря ти vania , там ще отивам да раждам , пък ще видим.  Laughing

# 171
Здравейте момичета, моето малко злато Стефания се появи на бял свят на 26.01. в СЕЛЕНА. За всички мами, на които им предстои раждане мога само да кажа, че наистина няма от какво да се притесняват. Там винаги всичко минава гладко. Аз бъх секцио и понеже имаше опасност от усложнение в операционна бяха Ставрев, Топалова и Кръшков. Всичко мина като по вода, ако имате въпроси -питайте. Само да кажа - всяка стотинко си заслужава.

# 172
А за роднините - не ги пускат в стаята, а си има отделно приемна, специално за свиждания. Бебо могат да го гледат само през прозореца на стаята. Като бях аз там, посещенията бяха много ограничени заради грипа, но принципно няма проблем

# 173
  bouquet Anelia честита ти дъщеричка , да ти е жива , здрава и много да ви радва!!!!!!!!

# 174
PRETTI ,благодаря,лека бременност и на теб     bouquet    а може да се засечем и преди Селена,на някоя консултация   baby_neutral
anelia20006 , секциото с пълна или епидурална упойка беше?И знае ли някой ако се избере секцио с епидурална,доплаща ли се нещо   newsm78

# 175
мен пък ме интересува как са стаите в Селена-с 1 или 2 легла?моля някойя от мамите,която е родила там да ми отговори!БЛАГОДАРЯ ВИ!:)

# 176
Доколкото знам са с по 2 легла , пък и на снимките в сайта са по 2.

# 177
аз доколкото знам има и с по 1 и с по 2 легла.

# 178
Очарована съм от това, което прочетох за Селена! Не ходя при никой от лекарите, които работят там, но се надявам, че като дойде момента живот и здраве, няма да има проблем да родя там!

# 179
Няма да имаш проблем да родиш там , на мен ми казаха че просто трябва да те прегледат поне веднъж преди раждането (за да знаят все пак как си и  какво да очакват).

Общи условия

Активация на акаунт