Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 052
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 150
Здравей pepi80n Взимането на стволови клетки доколкото разбрах е 3 300 лв.
Здравейте мами, всеки от вас може да си запише час и да се прегледа, болницата не е профилирана само за раждания - там се извършват и стандартни прегледи, други гинекологични операции и манипулации като инсеминации и т.н.  Има също така и работещ педиатричен кабинет.

# 151
Момичета, а преди секцио в Селена правят ли клизма или тази "приятна" процедура се пропуска  Sick

# 152
Момичета, миналия ден попаднах на предаването" Преди лекарствата" по Евроком. Даваха раждане-секцио в Селена и имаше интревю с лекарите. За които от вас ще е интересно могат да следят за повторението.

# 153
Здравейте!Ходих на преглед в "Селена" и да ви кажа-много съм доволна от това,което видях!Обстановката е страхотна-няма нищо общо с болниците!много е новичко и е много хубаво!

# 154
Някоя от вече родилите мами да е раждала с епидурална?Това ми е втора бременност и се чудя как да родя .По-скоро ме е страх дали боли поставянето на упойката.Моля споделете!

# 155
Аз раждах с епидурална и съм повече от доволна, но за нормално раждане ли става въпрос или за секцио? Моето беше секцио, аз лично очаквах повече да ме боли поставянето на упойката, но се изненадах приятно.Все пак сигурно зависи от анестезиолога и твоя организъм.

# 156
мен пък ме интересува дали тук има някоя бъдеща мама,която ходи на ЖК в Селена,а знаете ли каква е цената на целия 9месечен курс на ЖК?вчера ходих,но забравих да попитам  Blush

# 157
Става въпрос за нормално раждане с епидурална.До колко се губи усещането и дали е възможно аз да се контролирам или трябва някой да ми казва кога да напъвам и кога да почивам.Четох много за тази упойка, но искам мнение от някой който е ползвал упойката в тази клиника.Внимателни ли са при поставянето,обясняват ли за рискове и как протича раждането.

# 158
Здравей Марина 96, аз раждах в Селена с епидурална упойка - нормално раждане. Нямаш болка - чувстваш си всичко в долната част на тялото, само не чувстваш болката. Когато дойде време за напъните ти намалят упойката, за да започнеш да участваш в раждането, но това не трае толкова дълго. На мен това ми беше първо раждане и епидуралната ми действаше около два часа и половина, за да получа пълно разкритие, а след това я намалиха - напъните продължиха около 15 минути и се роди дъщеря ми. Нямам представи без упойка какво е, но аз препоръчвам горещо на всички раждане без болка!!! Искайте епидурална упойка, когато имате възможност.

А за клизмата, да правят такава Laughing Нали трябва да им е чистичко на докторите Wink
Ако ви интересува нещо друго питайте.

# 159
Здравейте ,момичета.И аз се записвам в темата.Може ли да ми кажете дали д-р Велевски работи там?

# 160
Благодаря ти majabees за отговора.Мисля,че се навивам за упойка Party

# 161
Здравей Анелия.Да преди секциото ти правят клизма , но не е нещо страшно,аз дори не усетих кога приключи тази процедура.А също да ти отговоря и на първия въпрос - в клиниката работят и д-р Ставрев и д-р Стратев.Аз раждах при Стратев и горещо ти го препоръчвам.Чудесен специалист и най-вече прекрасен човек.

# 162
здравейте и от мен,ще следя темата,защото и аз съм се ориентирала към Селена.Сега ЖК ми я води д-р Топалова,която работеше във Весела,а сега е в Селена,работи със здравната каса,така че не плащам изследвания,прегледи и т.н.Много е внимателна и ми вдъхва сигурност.
А за епидуралната упойка,сестра ми преди година роди така,нормално раждане.Беше й първо раждане и мина за 2 часа,и сега казва,че просто не е усетила раждането(като изключим шевовете,но това е индивидуално   Laughing ) Желая успех на всички,чието време наближава и споделете,ако има някой при др Топалова    bouquet

# 163
  • Anywhere
Здравей Dunaika, аз също съм на консултация при д-р Топалова и съм много доволна от нея. И аз като теб съм ориентирана да раждам в Селена. Чувам все хубави неща за всички екипи там.
Кога ти е термина, аз съм за Август  baby_neutral

# 164
  • Пловдив
Здравей, PRETTI! Помня, че преди време беше питала за добър лекар гинеколог, който работи в Селена и аз ти препоръчах д-р Топалова. Много се радвам, че си се ориентирала именно към нея. Много голям специалист е - спор няма, а и отношението и с клиентите е отлично. Радвам се и за dunaika, че също е избрала д-р Топалова. Не сте сгрешили момичета!
Аз родих юли 2006 при нея, но във Весела. Ако бяха открили Селена /до последно се надявах/ щях там да родя пак при нея. Раждах нормално с епидурална и препоръчвам на бъдещите мами именно тази упойка. Всичко мина за около 2 часа. Нямаше болка, само напъни.
Момичета, желая Ви лека бременност и най-красивите бебчета в скоро време!

Общи условия

Активация на акаунт