С шапка, шал и ръкавички, навън са ЮЛСКИТЕ душички!

• 11 914
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Писах,писах и изведнъж всичко ми изчезна  Shocked
mgizdova,дано не е толкова сериозно и малката Ева се оправи бързо  Praynig  Hug
Иси,бабките са много нагли,и мен много ме ядосват,а и аз доста им се връзвам.но лъжна не съм им останала  Naughty
Момичета,благодаря ви за поздравите,но аз не съм направила нещо,кой знае какво...
А за вестника и аз бях забравила,но ме подсетиха.И уж да пиша в темата,но нямах време,а и се сетих след като излязох на разходка  Embarassed Абе нещо съм много разсеяна на последък   Crazy
Аз съм много щастлива...Моята МАМА утре си идва в БГ. за един месец.Не съм я виждала от 5 месеца и ми е мнооого мъчно за нея.А сега няма по-щастлива от мен  Party  Hug В петък отивам на Враца за един месец,и няма да мога да ви пиша....Мнооого,ама много съжалявам че не си купихме лаптоп  #Cussing out но здраве да е.А утре ще ми спрат нета,местя се при други,които ще ме включат чак на 16-ти.И през това време пак няма да съм сред вас  Cry  Confused И да не пишете много,че да мога да ви изчета.
Пожелавам на всички болни дечица бързо да оздравяват и много да слушкат.
Чао и до скоро  Hug

# 166
  • somewhere over the rainbow
Попова, приятно изкарване при мамчето /при мама е най-добре Peace/ и след месец те чакаме пак в нашите редици! Hug
Ренито, мерси за инфото  bouquet Утре сме на просо с масло и сиренце.
МГиздова, споко,мила...т'ва е бял кахър...къде къде по-лоши неща има /да не дава Господ на никого/. И аз като малка имах далекогледство, и зениците ми разширяваха, 6 месеца очила носих и ей на - сега зрението ми е като на орел /чук чук/. Всичко ще се оправи,ще мине и ще замине и след време само ще се чудиш за к'во си се притеснявала толкова. Голяма  Hug от нас с Дая!
Лека нощ!

# 167
Благодаря момичета, благодаря че ви има!
Много ми е гадно, незнам ако ви нямаше щеше да ми е още по-кофти.И аз като се замисля е бял кахър, след ден два ще се чуствам по-добре.

# 168
  • София
mgizdova ще се оправи малката душичка ще видиш.Сигурно се чувстваш ужасно.Щом става въпрос за детенцето ти и пръстчето да го заболи теб ще те боли два пъти повече,но както казва НАН това са бели кахъри и ако можеш успокоявай се с това и бъди спокойна,за да е спокойна и Ева.
Жоржи пак ли момче бе мила?Или така и така си им хванала цаката на момчетата.
Попова моята мама също беше дълго време по чужбините и ние така се виждахме през дълги интервали от време та те разбирам напълно колко си развълнувана.Приятно изкарване в родния град.

# 169
  • някъде
 mgizdova, стискам палци всичко да се оправи по-бързо Praynig Hug Много   remybussi от Алекс и мен! Hug
popova, много ще ни липсваш  kiss
Жоржи, ти що даваш каша на Митака след като той май не е от слабичките! Аз поне така съм чувала че кашата допълнително помпа и ако бебчето е по-едро да не се тъпче с нея! Просто питам, всеки сам си решава! Peace Аз заради това не давам на Алекс, защото си е добре на килца, не е слабичък! baby_neutral

# 170
mgizdova, стискам палци всичко да се оправи по-скоро, а ти - кураж, всичко ще се оправи накрая Hug

Днес Пламена ме изненада не много приятно...Направих кашата и давам с лъжичката, а тя - "бррррррррррррррр" и всичко отгоре ми. Следващата лъжичка пак така, ама по-мощно и на нея й се стори мнооооого забавно как мама позеленява от нерви и ми се смее човечето и пак "бррррррррррррррррр". Нито грам не изяде и така откара до следващото хранене, а моите нерви се стопиха направо  Close

Снощи забелязах, че малката си вдига дупето и се опитва да се премести напред, ама само на място буксуваше и беше страшно сладка Heart Eyes

# 171
Попова много дълго ще те няма  Rolling Eyes  Ще ни липсвате с Емка.

И в тази връзка да ви кажа че моят брат си пристига и той. Повече от година не съм го виждала и все го врънкам да си идва и той не ще.Беше в Испания вече 2 години.Утре ще го видя та незнам как ще съм с времето за форуми  Joy

За лазенето-ние пък се справяме с ръчички се набираме,драпаме,ама краката не ни слушат  hahaha И дупето кога ли ще се усетим да го повдигнем.  Joy

# 172
Попова, приятно изкарване при мамчето /при мама е най-добре Peace/ и след месец те чакаме пак в нашите редици! Hug

Спор няма,че при мама е най-добре  Peace

Попова моята мама също беше дълго време по чужбините и ние така се виждахме през дълги интервали от време та те разбирам напълно колко си развълнувана.Приятно изкарване в родния град.
Kris,моята мама е 6-та година там и се виждаме веднъж годишно за по месец.Тази година е прецедент и ще ни е 2 път  Hug Мноооого,много е теежко,още повече,че бях на 16 г. когато тя замина  Cry  Confused
Така е,милата ни родина освен да гони жителите си в друго не я бива...Но да не натъжавам обстановката ще спра.

Еййй много ще ми липсвате да знаете,само претичвам до компа,да ви видя какво правите  Hug

Много целувки от нас за всички мами и бебоци  Heart Eyes

# 173
Мгиздова не се притеснявай,щом са ти казали че се оправя!Ще сте големи герои и ще видиш че всичко ще мине и замине! Peace

Попова приятна почивка при мама!Нан го е казала къде е най- добре! Peace

Варвара значи за момиче рецептата е следната!
 Joy Много работа: на ден по много пъти, на седмица по много пъти,за месеца много пъти и така следващия месец има бъдещо бебе момиче!Тайната е в това, че мъжа свършва много често,спермата се обновява много често ,и по принцип двойките които го правят по-често имат момичета,а другите които го правят по-рядко имат момчета(Сега да не се засегнат)Затова по време на война се раждат повече момчета, защото мъжете по- рядко нали разбираш! Blush Изпробвано е лично! PeaceНали мъжките сперматозоиди са по малко ипо-слаби а когато мъжа е свършвал често изобилието е от женски не от мъжки ,мъжките са дефицитни,затова пък се казва че който има момче е майстор!А художника си има много и си рисува женски както си иска!
Разбрахте ли!

Това между другото си е мое хрумване и моя измишльотина но си има частица истина май! newsm78

# 174
  • Варна
Popova,приятно изкарване с мама във Враца Hug Hug Hug
И да не ни забравиш,ей Heart Eyes
didi81,кашата я дадох само за проба как ще и реагира,а то #Crazy #Crazy #Crazyтолкова много му хареса че....като свърши направеното блъска с ръчички и така жално скимти,сякаш гладен го държа,как да не му дам Heart EyesВ петък сме на консулт.и ще видим как са килцата,може и да я спра или да я правя с вода newsm78
Ами момичета тъй реших че искам още едно мъжко и туй е!не мож ме разубедите Mr. Greenдруго е трима мъже да те обичат Laughing
isi_kam,Eti_31,BuNNy нали съм права Wink

# 175
  • Варна
Eli83,направо ме разби Joy Joy Joy
 hahaha hahaha hahahaТо у нас значи е голяма суша Mr. Green...и ще бъде Whistling

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 23:22 от jorjito

# 176
  • Sofia
Варвара значи за момиче рецептата е следната!
 Joy Много работа: на ден по много пъти, на седмица по много пъти,за месеца много пъти и така следващия месец има бъдещо бебе момиче!!

Това между другото си е мое хрумване и моя измишльотина но си има частица истина май! newsm78

Колкото и да е странно и при нас така се получи.Знае ли човек  newsm78 може и това да е рецептата  Joy Успех

popova Много много топли дни те очакват щом ще си с мама еми освен да ти пожелая да не свършват скоро и да ти топлят дъъъъъъъъъъълго  Hug
jorjito За кашата не съм съгласна  Naughty че надува ние ядем вече 2 месеца предния сме качили 600 педи каза че не е много този ще видим но като гледам не се е напомпала яко но слагам по малко мляко  Peace

# 177
Jorjito- аз много исках момиченце, но сега никак не съжалявам, че двете ми деца са от един и същ пол. То и бати си искаше братче. Голяма борба пада вечер. Пък и е невероятно чувството да се чувстваш принцеса сред 3 принца окоро теб Heart Eyes
Mgizdova - сигурна съм, че скоро всичко ще се оправи. Прегръдка от мен и бебе Венци Hug. Мисли позитивно и ще има прекрасен край.
Попова - ще ни липсвате с Емка, но ще бъдеш с майчето си. Радвам се за теб. Отскачай от време на време в някоя интернет зала да ни кажеш само "ПРИВЕТ" smile3525
И аз не мисля, че кашата надува. Но ще разбера в четвъртък на консултацията колко сме наддали.
Ели - направо ме разби. Това няма да го казвам на мъжо, че ще вземе да си иска вече по 3 пъти на ден Joy
Варвара - завиждам ти са смелостта за желанието за малка разлика между децата. Но така пък може да е по-добре. Аз гледам от другата крайност. Моят батко повече помага от татито. Къпе Венци, храни го , но само когато той си поиска - никога не го задължавам и затова му е интересно.

# 178
  • София
mgizdova, пожелавам ти малката Ева да се оправи максимално бързо!

popova, твойта мама сигурно се разтапя, като знае, че ще си види внучката. Ние бяхме лятото при наште, защото въздухът е по-чист, а и защото майка ми искаше да ми помага. Ако знаеш каква мъка й беше, като дойдохме вкъщи, все едно заминавахме на края на света  Simple Smile.

Ели, да ти кажа, твойта теория не съвпада при нас - ние онзи месец само веднъж, че бях болна, а мъжът в командировка и затова знам и точно деня, когато се е завъдила дребната. Обаче стана съвсем извън времето, когато беше вероятно да се забременее (явно заради по-издържливите женски сперматозоиди) и точно затова гинеколожката беше сигурна, че ще е момиче още като Яна беше половин сантиметър голяма.

Момичета, пратих на мъжа ми по мейла (за да си чете, когато има време) линкове към две теми от форума за постригването нула номер, а също и към това, което вие сте писали  Laughing. Не го убедихме, но се предаде и се отказа да настоява  Party.

Яна още не пълзи, обаче сутринта, гонейки една топка, с четири оборота стигна от единия до другия край на спалнята, която не е малка - 2х2.20м  Simple Smile. Явно в най-скоро време трябва да й направя кътче на пода, чеее...

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 23:45 от Betta

# 179
Jorito, trima maje da te obichat e super , obiknoweno tatko ni kato me kushni i batkoto po4wa da go buta i da kazwa " tq e mojta, az q obicham powe4e " ponqkoga sutrin mi wika " ela pilence "  Party smqtj kakwo shte e kato i bebo porani, NO predpolagam che da imash momi4ence sashto e super, taka che Boja rabota ....

Popova, do skoro i da si pochinesh malko, te majkite pomagat

Momichea mnogo se izwinqwam che pisha na latinica, no oshte ne sam si slojila Flex Type ne mi ostawa wreme

Общи условия

Активация на акаунт