С шапка, шал и ръкавички, навън са ЮЛСКИТЕ душички!

• 11 914
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
бЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА,МНОГО СТЕ МИЛИ  Hug
Влизам,да ви кажа Чао и до скоро  Hug

И да не ме забравите ейй!!!

# 181
  • ES
Зрдавеите моми4ета,

Попова, ако знае6 как ти завиждам (благородно), ние с маика ми и ба6та ми 6те се видим 4ак през лятото, виждаме се по камери в нета ама не е съ6тото. Да си изкарате супер.

Ренка, то4но това е масажното олио на Мустела, с пулверизатор4е, което го прави да се ползва и по-икономи4но. Аз мажех и ли4ицето, то много бързо попива и оставя кожата мека и леко уханна. Тук го взех за близо 8 евро, ти за колко го взе?

Ели, напълно подкрепям теорията за бебеправенето. Ние преди да за4енем мъника не бяхме заедно около 20 дена, аз се бях прибрала в България и после изведнъж стана, даже преди датата, в която си мислех, 4е евентуално овулирам. Аз сега искам моми4енце, а на6ия татко казва, 4е не правил моми4енца. Ами викам му, 6те сменяме маистора и готово.  Whistling

Мгиздова 4увала съм, 4е като се сложат отрано о4илца о4ният проблем се повлиява бързо и даже махат и о4илата като порастнат.

И ние вирим дупе, ама наи оби4аме да стоим прави. Аз го придържам само под ми6тни4ките, а тои уверено стои на кра4етата си. Дали това е "симптом" за прохождане. Колко наи-рано може да се проходи?

Поздрави на вси4ки

# 182
  • Варна
Добро утро!
Качих снимките от нашата среща, които Надето ми прати!
Приятен ден на всички!  bouquet

# 183
Gery 15лв е тук.
Ели теорията ти и при нс не съвпада.Ние пък го правихме всеки ден ама НА момче излезе.Следващият път.
Ама и аз като Гери си мисля да сменям майстора за следващото  Joy

# 184
Здравейте, мами и бебенца,
 Аз мноооого отдавна не съм писала тук, но чета когато мога Simple Smile
Ние бяхме целият декември при баба и дядо в Кърджали и там нямах достъп до компютър (от дядо и леля ).
 При нас нещата са добре - растем, папкаме и слушкаме. Растат ни зъби и плачат нощем на сън и за това доста се кърмим нощем. Дано скоро да избият че е доста неприятно за душичките.
 Качих малко снимки в албума за половин година.
 Хайде аз изчезвам, че трябва да ядем Simple Smile

# 185
  • Варна
Честити половин годинки на baloni
Емилия на мама Emmilly
Павел на мама Kriss77
Георги на мама suzi_a

Betta, smile3501 поне се е отказал да настоява
Аз майстора смятам да го оставя същия,че му харесвам майсторлъка Joy Joy Joy

Момичета,сега ако ми кажете и как да го науча туй мойто чудо да пие вода.......Вече си хапва пюрета и каши,а вода не иска.сокове и тях ги недолюбва и дъха му пак започна много яко да мирише на ацетон Shocked.не мога само с глюкоза да го наливам,нали така Crossing Arms.опитах във водата да сложа малко лайка,копъри и тем подобни и пак не яще. Thinking,а глюкозата я пие.Рени,май ти беше писала че му слагаш нещо във водата на Галко newsm78

Обещавам скоро да няма повече въпроси  bouquetЕ,поне днес де Embarassed Embarassed Embarassed

# 186
  • През девет земи в десета
Добро утро на всички  HugИ аз да се оплача от мойта кротушана,незнам какво и стана снощи,обаче като се изплаши от една играчка,много е сладка,музикална и като се започна един рев,близо 2часа ooooh!.Не иска нито в нейното си легло,нито на спалнята и сме я носили с татито на смени докато заспи(аз по принцип такива работи не правя).Започна да се плаши и от непознати,въпреки,че изобщо не съм я държала по цял ден в къщи и в офиса виждаше непрекъснато различни лица.Явно започват да се осъзнават бебоците. Thinking

# 187
Привет!
Честита половин годинка на Емилия на Emmilly, Павел на Kriss77, Георги на suzi_a! Живи и здрави да растат големи!   bouquet
И аз съм съгласна с теорията за излюпване на женско  smile3521 и при нас стана с много  luvbed , нали, и от първия месец!

mgizdova и аз знам, че ако от рано се напипа проблем с очички, бързо се преодолява и децата бързо свялат очилата, Брат ми като дете е имал очила с едното стъкло закрито (не знам как се казваше проблема), но бързо ги е свалил и сега няма никакви проблеми с очите, а вече гони 40 години. Така че  Hug и споко!
jorjito  и Мадленка не щеше вода, купих от тези инстантни чайове на Бебевита, плодов, и сега пие от него към 80-100 мл на ден. Пробвай от тях, ако искаш.
Днес пък ще е 16 градуса, айде на разходките! И много слънце   Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny

# 188
Искам да ви попитам защото доста се попритесних изследванията показаха че в урината на Цвети има белтък знам че не е добре. Следобед ще се видя с педиатърката но искам ако при някой е имало такъм проблем да знам какво сте предприели някакви допълнителни изследвания ли се правят за да мога като говоря с нея да съм малко по-наясно. Пуснах търсачката но засега не намерих нищо ще продължа да търся.

# 189
Жоржи,пробвай с малко ябълков сок във водата,така определно става по-привлекателна.Аз купувам едни гоплями бутилки на Нестле-Алете-по половин литър и след отваряне го съхранявам в хладилника.Не съдържа вода или захар и не е толкова кисел колкото домашно приготвения.А с тая глюкоза не се ли напомпва много!?
Добро утро!
Качих снимките от нашата среща, които Надето ми прати!
Приятен ден на всички!  bouquet
Няма ли и ние да си организираме една срещичка като мамите от Варна? Grinning
Дрийми,много ти се възхищавам,че се оправяш с тия две бебчета накуп!!!!!!Аз сигурно шях да стана #Crazy

# 190
  • Варна
plamebg,pigi smile3525 ще отида да огледам чайовете и соковете днес,че то така не може да продължава Naughty
Глюкозата незнам дали помпа newsm78,давах я само няколко дни.Не посмях повече
На всички лек ден и приятни разходки 1swing
от нас с Митака lovekiss

# 191
Наличието на белтък в урината се означава като протеинурия.Тя е един от значимите лабораторни показатели за заболяванията на пикочоотделителната система.Урината на здрави деца съдържа малки количества белтък,поради което е прието за истинска протеинурия да се смята тази,при която количеството на белтъка е над 150mg/24h.При редица заболявания проъеинурията варира в граници от 150mg./24h.-20000mg./24h.в зависимост от мястото,степента и увреждането на пикочоотделителната система.
Според причините,които я обуславят протеинурията бива:
1.Физиологична-при фебрилни състояния,охлаждане,физически усилия,ортостатична протеинурия,която се влияе от положението на тялото.
2.От гломерулен произход-при нарушен пермеабилитет поради структурни уврежданя на гломерулната мембрана.Среща се при гломерулонефрит,нефротичен синдром,хемолитично-уремичен синдром,сърдечна недостатъчност и идиопаточна протеинурия.
3.От тубулен произход -при нарушена реабсорбция на белтъка в тубулите.Наблюдава се при пиелонефрит,някои аномалии на отделителната система,интерстициален нефрит,при интоксикации,обменни нарушения,радиационни бъбречни увреждания и т.н.
Протеинурията може да е селективна-у деца с нефротичен синдром с минимални увреждания,като в този случаи се отделят предимно албумини.
Неселективната протеинурия се среща при по-тежки увреждания на гломерулите и в урината са представени всички протеинови фракции.Освен определянето на белтъка в урината и бактериологичното изследване за доказване на протеинурията значение имат и образните изследвания.
St.q,дано съм ти била полезна.

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 17:56 от pigi

# 192
Здравейте всички!Аз също съм юлска мама и моето бебе Мартин вече е на 6 месеца и 2 дена LaughingДо сега не се бях регистрирала в сайта но ви четях и сте ми помогнали в доста ситуацийй за което мноооого благодаря.Ще се радвам ако ме включите във вашия списък.
и така като съм започнала бих искала да ви питам вие слагате ли вече вашите бебоци в проходилка,защото аз от 2 дни слагам Мартин и той много се кефи но разни комшийки като разбраха и ми викат, че съм луда и 4е е много рано.Трябвало чак 8 месец.
 newsm78

# 193
Здравейте всички  bouquet

Аз зачезнах за известно време, но и ние бяхме на гости на мама и мноооооого ми хареса, абе като на почивка бях Laughing

Вие сте писали, писали, та чак не мога да ви изчета #Crazy

Но първо честити Коледа, Нова година, приемането в ЕС, всички именни дни и месечинки, които съм пропуснала. Желая на всички най - вече ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, ЗДРАВИ ДЕЧИЦА И  МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ  Hug Hug Hug

Попова ще ни липсвате, но пък на теб ще ти е супер уверявам те smile3521

Mgizdova стискам палци всичко да мине бързо и ти да се успокоиш. Правилно са ти казали, че това са бели кахъри, но аз като зная какъв рев падна като и взимаха кръв от пръстчето мога да си представя при нещо по-сериозно какви ще са Cry КУРАЖ И МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ НАС

Isito_LCH Добре дошла сред нас welcome. За проходилката ортопеда ни каза при навършени 7 месеца, това само за информация, ти си преценяваш, но и на мен ми се струва раничко Hug
За пълзенето и ние сме много смешни - дупи се като турска мравка - вдига дупето и мърда крачетата, но неможе да се сети да вдигне главичката и все пак успява да се премества напред, а понякога и назад Joy

Хайде, че стана много дълго, ще се включвам по-начесто, че иначе няма изчитане hahaha  bouquet

# 194
Честита половин годинка на Емилия на Emmilly, Павел на Kriss77, Георги на suzi_a!

Добре дошла на новата мама и на завърналите се стари  Joy
В проходилката го слагам докато се наям понякога и толкова.Мир да има.
Аз ги недолюбвам тия проходики.

Жоржи принципно бебето не може да се обезводни докато поема 500мл мляко и повече.Но иначе аз научих Галко да пие вода с чашката и слагах от чая на хип за вкус като намаляш количеството на гранулките малко,по малко.
Ми как искаш да му хареса водата,той като е пил глюкоза тя е много сладка на вкус и по-му е вкусна  Wink

Общи условия

Активация на акаунт