С шапка, шал и ръкавички, навън са ЮЛСКИТЕ душички!

• 11 914
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Виктор тежи 9,500 кг и е висок 70 см - голямо и здраво момче.

Как ги храните тия деца newsm78  Hug

Ясмин на 5м беше 6360, 64см. Сега на 19-ти сме на ваксина - да видим дали педката пак ще ни се кара  Simple Smile ама това моето шило за 5 мин не стои мирно - постоянно рита с крака, маха с ръце, гони играчките...Не бих казала че пълзи точно, ама някакси се придвижва - оставя я на 1 място - а я намирам на друго  Crazy

Аз след предната консултация пробвах да я храня по-често (тя сама си направи режим на 3 часа) ама не ще да яде ....и на тия 3 часа суче по 5 мин и това е ...Последните нощи спи 22h-6h, преди се будеше към 4.30-5 и не съм и отказвала ядене. Ама като е здрава и жизнена спрях да и се притеснявам  Laughing

Mgizdova, стискам палци да се оправят бързо нещата.
St.g, и на теб! Тук май не се правят изследвания на 6м newsm78 Само ако педито се усъмни, че има нещо нередно?

Isito_LCH, добре дошла!

Popova, приятно изкарване с майка ти!

На мен тук ми е мъчно за роднините и приятелите в БГ и много искам да си отида за малко поне, отида ли си там става една невероятна лудница, заболяваме устата да отговарям на въпроса "и сега разкавзвай - как е там" и нещо много бързо се разочаровам и искам да се връщам обратно  Sad Намирам много от приятелите си ужасно променени и все се пиптам как ли щеше да е ако бях там...

За правенето на момиче и аз съм съгласна с теорията на Ели Mr. Green Ще трябва да наложим сух режим за следващото, че татито иска момче - за Юли 2008 дано пак се видим в отбора Praynig

# 196
  • Sofia
Честито и на днешните месечинки   bouquet   bouquet   bouquet

Isito_LCH  welcome и на завърналата се мама Dreamy_world

gery_to И ние обичаме да стоим прави и то отдавна но не мисля че е признак за прохождане
За проходилки бях чела че детето е готово когато се хване и стане право само в кошарата си но все пак всеки си приценя сам  Peace
Betta Значи мисията е била успешна  smile3501
pigi Явно в София сме пръснати по кварталите и е трудничко аз също бих желала да се видя с всички вас но ......  Tired нещо не се получава
jorjito И на мен този въпрос ми е болен пиехме чай на Блевит разхлабващ и сокчета и вода вече нищо категорично не ще  Naughty Ужас е  ooooh!
За пълзенето и ние с крачета се справяме но ръцете хич не ни е на ъкъла да ги местим  Joy
Хайде бегом  smile3513 на разходки  1stroller че  е яко  sun

# 197
Честити месечинки днес!

Даааамммммммм   теории всякакви, не на всеки му вършат работа, то това аз си го измислих, но някъде съвпада и действа другаде не!
Имам и още една теория тази съвсем скара едни комшии които ми се връзват!Та тя е че- един мъж две различни деца не прави!Все ще са или мъжки или женски! Thinking Казах го на едни комшии дето имат момче и момиче вече големи и мъжа се засегна че момчето видиш ли май не било от него!Аз му викам, да не се притеснява, че може момичето да не е от него и той съвсем ми повярва,а аз си се бъзикам! Laughing
Но и тук има някаква истина до някъде! newsm78  Нашия татко нали иска сега момче и само ме бъзика с тая моя теория и на всички комшии разправя и ги ядосва които имат две различни!Ха ха!Ама аз ще си карам таралеж в гащите ако е момче ,ще трябва да давам обяснения и доказателства от кой е! Crossing Arms

Жоржи смени биберона,шишето,давай с лъжичка или я подслаждай мъъъничко!Може и чай или сок да даваш!Не почнахте ли сокове със захранването? newsm78

Някой пуши ли ?Аз кърмя вече сутрин и вечер само и си мисля за една цигарка! Thinking

Отивам да видя снимките!
Добре дошла на новата мама!

Хайде от мен стига толкова!

# 198
добро утро
galiq_82 тъкмо щях да питам за теб изгуби се някъде какво стана с твоя проблем?
поповасигурно няма да можеш да го прочетеш но и на нас ще липсвате Hug но все пак и ти имаш нужда от малко почивка и майчина ласка
mgizdova аз и по-рано ти бях писала знам че в момента си много притеснена но помисли не е ли хубаво това че намирате проблема в началото а и другите момичета са ти писали че когато някое заболяване се намери в началото то е лечимо трябва да се успокоиш от факта че взимаш навременни мерки приеми една голяма прегръдка от нас Hug и дано и ти да си по спокойна аз съм с очила но при мен нещата не са взети на време с астигматизъм съм
jorjito Mr. Greenможе и така да е ама после не знам за сега имам три бебета в къщи (те мъжете никога не порастват) е аз съм доволна получавам много целувки (някой по-мокри Heart Eyes) честно да ви кажа никога не съм мислила какво искам аз само знаех че искам деца и сега много им се радвам те са едни малки ангелчета Party
а за кашата това че помпат това си е до детето нашия бимбо също не е от слабичките и миналия месец му бях давала каша а си беше наддал нормално 450гр. не знам този месец след банановата каша Mr. Green
много стана отивам малко да  newsm39 моя мъж ми го купи за 30-стата ми годишнина но не за отслабване а са моите проблеми със сърцето(аз нали му направих най-големия подарък за неговата 30ста годишнина Марти (момченце родени през няколко дена Марти на 11.04. а тати на 15.04) всички го бъзикаха дали има жълто на дупето Mr. Green)
чао че наистина прекалих  bouquet

# 199
Eli83 няма да показвам на моя твоята теория защото никога не му стига Joy
аз вече не кърмя от 6.01. защото категорично отказа и на мен много ми се пуши но моя каза че ако пропуша пак ще има заплахи Mr. Green
jorjito забравих да ти пиша ако искаш пробвай всеки път когато се размрънка да му буташ шишето с водата за да свикне
и наистина последно

Честита половин годинка на Емилия на Emmilly, Павел на Kriss77, Георги на suzi_a!

много да са здравички а другото си идва с времето

# 200
  • През девет земи в десета
Eli83,аз продължавам да кърмя и след година и половина без цигарен дим,напоследък взех да си позволявам по 2-3 цигари дневно поне с кафето.И нашия тати сипеше такива страховити заплахи ама накрая се примири.В крайна сметка и аз съм човек,не може по цял ден с парцала,ютията и над печката,а доскоро и на работа.Това си е времето лично за мене.Ставам сутрин преди всички,правя си едно кафенце и си го пия на терасата с цигарка.Много ме е срам за което,ама си признах Embarassed.Вътре не се пуши,категорично,дори,когато имаме гости.

# 201
Eli83 няма да показвам на моя твоята теория защото никога не му стига Joy
Защо ли това не ме учудва,май всички са така Sick

# 202
Влизам набързо само да кажа на софийските мами относно срещите. Ми то които искат си се виждат. Ето имаше един подходящ повод в понеделник на имен ден на Кабчо на Пърли. Момичето специално покани всички в темата, ама...пак бяхме обичайните заподозрени. Та който иска да се видим възможности много - само желание трябва!!!!! И аз съм в "кварталите" ама като се ранберем по-в центъра та на всички да им е удобно проблем не виждам Grinning

Айде чао че от вчера ме боли глава и не минава и умирааааам. А следобед съм и на гинеколог и трябва да отбия и този гаден номер. УУуууух.

# 203
Временцето е супер,прибрахме се да папкаме и после пак навън.Е да ама като досега се правех на много работна нямаше как,но оттук нататук няма проблеми.На нас май ни е най удобен парка Заимов,че по-лесно се намира място за паркиране.Много е голяма тая мойта кола и по центъра си е истински проблем. ooooh!

# 204
  • somewhere over the rainbow
Та тя е че- един мъж две различни деца не прави!Все ще са или мъжки или женски! Thinking
Тая теория съм я чувала, ама тя си е чист майтап Joy Иначе първото,дето го каза Ели е дори научно доказано - женските са по-издръжливи /то за това и жените сме по издръжливи/. Само че за бащата на момичетата се казва,че е художник, щото само художник може да сътвори такава красота bowuu
И ние не пълзим. Т'ва упражнение с вдигането на дупето ни е много сложно Confused Иначе пък в проходилката Дая е като фурия, обикаля и бара навсякъде. Незнам дали някой е гледал "Биберон" по СКАТ миналата събота, и аз не го гледах,но майка ми ми разказа. Та говорил ортопед точно за проходилките и бънджитата. Изобщо не ги е отрекъл, напротив,даже ги е препоръчал,когато детето е готово, на 5,6,7,8 или 9 месеца. Важното е да се справя и да се чувства добре, както и да не се насилва и като го видим,че е уморено,да го сложим да полежи бебето. Е, Дая определено е готова,а за твоя малчуган, Isito LCH, ти го виждаш най-добре детето. А комшиите - прати ги да се повозят на паяк сега Crossing Arms Въпросният ортопед е препоръчал бънджито като добър начин за заякване на крачетата. Ние така и не си купихме, /а и никой не ни подари/ Mr. Green
И аз останах с впечатление, че кашата не надува - ето, Даяна вече 2 месеца хапва каша почти всеки ден,а няма и 6 кила Thinking

# 205
 mamma sohappy sohappy\
            Здравейте!
  Влизам само да споделя моето възмущение от колите и по-точно от онези ,които обичат да паркират на тротоарите.Знам ,че в София е пълна лудница по пътищата , ама то малко съобразителност се изисква само. newsm01
Или ще подкарат с мръсна газ точно пред количката ,или ще излязат да си попсуват наволя , а за паркирането...нямам думи.  После се мръщят като видят мамите да бутата количките на улицата. А КЪДЕ?
  Решила съм да напомням системно на господа шофъорите , че съществуваме.   http://jkukov.hit.bg/Recaim%20the%20pavements.doc
   Имаше го това нещо някъде във форума и ми се стори много ценно. Ще го разпечатам  и като видя нередност....хоп , на стъклото!
Пък дано им светне  Bulb
 А пък за бабите , които си дават мнението без да ги пита никой...нямам думи smile3505
     Целувки на всички бебоци и до скоро!!! А мен дългът ме зове hang newsm79 1dishes ku-ku

# 206
  • somewhere over the rainbow
Не виждам проблем да се пушат по 2-3 цигари дневно...к'во пък толкоз Crossing Arms Аз не пуша, никога не съм, но за сметка на това почти всяка вечер си пийваме винце семейно,че и по-твърдо Embarassed След като съм кърмила. Около мен всички пушат,та в къщи се пуши в кухнята и в хола, но където е бебка-не давам Naughty Макар че съм правила и компромиси - носила съм я в хола,когато са изпушени 1-2 цигари там. Пак да кажа - не съм фен на прекаленото пазене.

# 207
  smile3555    Забравих да се похваля: и на нас ни никне зъбче tooth Вече и ние сме в отбора ,но кога ли ще се наспя smile3507....
     Лек и усмихнат ден , а бебоците да слушат и с двете уши!!! smile3535

# 208
Честити половин годинки на  
Емилия на мама Emmilly
Павел на мама Kriss77
Георги на мама suzi_a
Оф, не се сдържам, май пак ще излезем за малко. Времето е вълшебно  Nature Sunny

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 18:55 от eti_31

# 209
  • Варна
Влизам да благодаря на всички за поздравленията. Ние днес ще отпразнуваме по нестандартен начин половин годинката на Еми. Обявяваме ден на руската песенка. Ако желаете да се присъедините към нашия празник си пуснете една песенка за наше здраве.

Поздрави на всички.

Общи условия

Активация на акаунт