Как ги храните тия деца

Ясмин на 5м беше 6360, 64см. Сега на 19-ти сме на ваксина - да видим дали педката пак ще ни се кара
ама това моето шило за 5 мин не стои мирно - постоянно рита с крака, маха с ръце, гони играчките...Не бих казала че пълзи точно, ама някакси се придвижва - оставя я на 1 място - а я намирам на друго 
Аз след предната консултация пробвах да я храня по-често (тя сама си направи режим на 3 часа) ама не ще да яде ....и на тия 3 часа суче по 5 мин и това е ...Последните нощи спи 22h-6h, преди се будеше към 4.30-5 и не съм и отказвала ядене. Ама като е здрава и жизнена спрях да и се притеснявам
Mgizdova, стискам палци да се оправят бързо нещата.
St.g, и на теб! Тук май не се правят изследвания на 6м
Само ако педито се усъмни, че има нещо нередно?Isito_LCH, добре дошла!
Popova, приятно изкарване с майка ти!
На мен тук ми е мъчно за роднините и приятелите в БГ и много искам да си отида за малко поне, отида ли си там става една невероятна лудница, заболяваме устата да отговарям на въпроса "и сега разкавзвай - как е там" и нещо много бързо се разочаровам и искам да се връщам обратно
Намирам много от приятелите си ужасно променени и все се пиптам как ли щеше да е ако бях там...За правенето на момиче и аз съм съгласна с теорията на Ели
и на завърналата се мама Dreamy_world
нещо не се получава
Ужас е
на разходки
че е яко 
Казах го на едни комшии дето имат момче и момиче вече големи и мъжа се засегна че момчето видиш ли май не било от него!Аз му викам, да не се притеснява, че може момичето да не е от него и той съвсем ми повярва,а аз си се бъзикам! 
) честно да ви кажа никога не съм мислила какво искам аз само знаех че искам деца и сега много им се радвам те са едни малки ангелчета 
моя мъж ми го купи за 30-стата ми годишнина но не за отслабване а са моите проблеми със сърцето(аз нали му направих най-големия подарък за неговата 30ста годишнина Марти (момченце родени през няколко дена Марти на 11.04. а тати на 15.04) всички го бъзикаха дали има жълто на дупето

Забравих да се похваля: и на нас ни никне зъбче
Вече и ние сме в отбора ,но кога ли ще се наспя
....