С шапка, шал и ръкавички, навън са ЮЛСКИТЕ душички!

• 11 914
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Привет пак от нас  bouquet

Направихме една страхотна разходка, хапнахме кашичка и сега спинкаме блажено bowuu

eti_31 ако става въпрос за мен, май е яка грешка newsm78 очквам следващ термин не по-рано от след 3-4години Rolling Eyes Hug

isi_kam всичко е наред при нас  Hug

За колите по тротоарите и тук е същото като в София. Незная дали снощи гледахте по новините в Пловдив пак са блъснали майка с количка #2gunfire #Cussing out Думи нямам вече ние май все пречим #2gunfire

За кашичката и ние ядем от 1 месец, но е наддала само 400гр., така че си е до детенце bowuu

За проходилките сложиме Дени само за малко, но тя само си закача шарениите по нея и нищо, нито се движи, нито нищо, та реших, че явно ни е много рано Hug

smile3555    Забравих да се похваля: и на нас ни никне зъбче tooth Вече и ние сме в отбора ,но кога ли ще се наспя smile3507....
     ...........

Честито ви зъбче, а ще се наспиш като стане на 18  Joy hahaha hahaha/това някой го беше писал преди, но не помня кой Embarassed/ А пък нашето зъбче е в застой - драска много сериозно от почти месец, но нищо не се вижда. Доки каза, че се е усетило че е рано и се спряло hahaha

eli 83 имам позната на която бебчето е на 2 месеца - само на кърма и не е спирала да пуши, така че всеки сам си решава. Аз никога не съм пушила и немога да я разбера, но пушачите си знаят Hug

Айде цунки на всички Heart Eyes

# 211
Опааааааааа май съм прекалила, ама нали имам да наваксвам Rolling Eyes

# 212
Жоржи и Павел не пие вода, каквото и да правя. Сок рядко и по малко.И  на мен това ми е голям проблем.

# 213
  • Стара Загора
Аман от бабички и лелки ейййййййййй!!!Ей сега на консултацията докато чакахме Дарито повърна.И една много "компетентна "лелка  вика на мъжа си:"ууууууууууу премачкаха детето!" #2gunfire #Cussing out
Иначе ни заплашиха ,че ще ни пращат на хирург за пишонката ако не вземем мерки! Sad
айде   bouquet

# 214
Юлия от няколко дена има зад ушите нещо като рани постоянно сълзят и са едни такива засъхнали по края ,зачервено по средата има и рана!Нещо като подсечено ама доста!С какво ще предложите да мажа и почиствам?Аз до сега я мажех с кремчето с което и дупето, но явно не помага, нещо от вода след къпане да остава там не,не мога да си го обясня от какво ще е !И под мишниците има зачервено чак алено,да не е нещо гъбички или ?Вече утре ще я закарам да я видят! Thinking Rolling Eyes

# 215
Юлия от няколко дена има зад ушите нещо като рани постоянно сълзят и са едни такива засъхнали по края ,зачервено по средата има и рана!Нещо като подсечено ама доста!С какво ще предложите да мажа и почиствам?Аз до сега я мажех с кремчето с което и дупето, но явно не помага, нещо от вода след къпане да остава там не,не мога да си го обясня от какво ще е !И под мишниците има зачервено чак алено,да не е нещо гъбички или ?Вече утре ще я закарам да я видят! Thinking Rolling Eyes
Ели, извинявай, но не се сдържам.Може и да ми се разсърдиш, но ще ти кажа.Стига си мъкнала детето дпо доктори.Само си вкарваш психарии в главата.Това може да е станало, понеже там и е суха кожата- Диди мисля, ми жбеше казала, че те имат зачервяване зад ушенцето преди доста време.Може да се поти детето повече, ако е по топло у вас .Хубаво намазвай вечерс хубав крем.Може би Юлето е с много чуствителна кожа- вземи крем, за чуствителна кожа, да не е много мазен от типа на Бочко, защото той попива по-бавно и това предразполага от натрупване на прашинки, влакънца и др. там.Трябва да е лек хидратираш крем.
Не се шашкай за всяко нещо.Те докторите веднага ще му намерят наименование на това и само ще се шашнеш като чуеш още повече.
Хайде, бързо да се оправя!

# 216
Здравейте!
Днес бяхме на консултация и вече сме 9кг и 70см  newsm47 smile3521

Взеха ни кръв и урина и в понеделник ще видим резултатите!
Дано всичко да е в нормите Simple Smile

Софи вече почти пълзи ,но дупето и натежава и засега пълзи в грешната посока , но нали сме си раче Simple Smile

# 217
  • През девет земи в десета
Eli83мисля,че това едва ли е сериозен проблем,ние пропускаме консултациите,когато нямаме ваксини само и само да не ни кихнат някой вирус.Зад ушите се събира нещо като секрет и е добре да ги измиваваш всекидневно(отзад естествено)после подсушаваш много добре,аз лично го правя с клечка за уши,без да триеш,защото кожата там е много нежна.След това мажа с бебешкото олио,но мисля,че и хидратантния крем ще свърши много добра работа,не този за дупето,с него кожата не може да диша.
Дано се оправите без доктори Hug

# 218
  • някъде
Сега не мога да пиша повече пък и не съм ви прочела, само последните няколко мнения прочетох и ще отговоря на Ели, понеже Фиона намеси моето име Peace И Алекс се подсича зад ушетата понеже е взел моите уши и има дълбоки резки зад ушетата, ако въобще ме разбирате какво искам да кажа! Това не е от недостатъчна хигиена, а просто му е по-цепнато отзад! Има хора на които е равно и не се зачервява, но при нас е така! Мажа го с млякото на Бюбхен- такова имам с такова съм пробвала, ако много се е подсекло слагам повече и по-често, ако ли не е подсечено е достатъчно да се подсуши след баня добре и да се нанесе и да се остави да попие само! Надявам се да съм ти била от полза! Hug
После ще пиша пак като ви прочета! Wink

# 219
  • Sofia
...... Ето имаше един подходящ повод в понеделник на имен ден на Кабчо на Пърли. Момичето специално покани всички в темата, ама...пак бяхме обичайните заподозрени. ..............

И аз за малко само за да кажа че много съжалявам но не си права пояснявам :

Утре ви каня на голяяяямо парти вкъщи! Засега сме преброили присъствието на трима именяци  Grinning и 6-ма наборчета-приятелчета! Вратите ни са отворени и ще чакаме с удоволствие да ни уважите! АдреЗа ще ви го дам на ЛС!   bouquet

Който е получил на ЛС е отишъл затова сте си били обичайните няма лошо в това вие сте заедно отдавна  Hug Но просто исках да кажа че другите които не сме дошли не е заради нежелание или нещо друго.Дано си ме разбрала правилно това не е критика или упрек  Peace Надявам се че ще се видим някога  Hug

# 220
  • София
mim_pl, идеята беше да си го поискаш на ЛС, ако имаш желание да отидеш. Аз не успях да отида, но pearly си даде адреса, като й писах. Аз лично бих се притеснявала да си раздавам адреса, но тя беше много гостоприемна. Не се засягай излишно.

# 221
Аз съм вече варненска мама. А  какво означава това това, вижте тук:
http://snimka.bg/album.php?album_id=47101&photo=98

Peace

# 222
Добре дошла на варненска земя!  bouquet

# 223
  • През девет земи в десета
Аз съм вече варненска мама.
Честито,блазе ти!!!И ние си имаме къщичка в Бяла,но стоиме там само през лятото и по празниците,така,че знам какво е!

# 224
Аз съм вече варненска мама.
благородно ти завиждам и аз искам Варнааааааааааа Crossing Arms Cry

Общи условия

Активация на акаунт