Направихме една страхотна разходка, хапнахме кашичка и сега спинкаме блажено

eti_31 ако става въпрос за мен, май е яка грешка
очквам следващ термин не по-рано от след 3-4години 
isi_kam всичко е наред при нас

За колите по тротоарите и тук е същото като в София. Незная дали снощи гледахте по новините в Пловдив пак са блъснали майка с количка
Думи нямам вече ние май все пречим 
За кашичката и ние ядем от 1 месец, но е наддала само 400гр., така че си е до детенце

За проходилките сложиме Дени само за малко, но тя само си закача шарениите по нея и нищо, нито се движи, нито нищо, та реших, че явно ни е много рано

Забравих да се похваля: и на нас ни никне зъбче
Вече и ние сме в отбора ,но кога ли ще се наспя
...............
Честито ви зъбче, а ще се наспиш като стане на 18
/това някой го беше писал преди, но не помня кой 
eli 83 имам позната на която бебчето е на 2 месеца - само на кърма и не е спирала да пуши, така че всеки сам си решава. Аз никога не съм пушила и немога да я разбера, но пушачите си знаят

Айде цунки на всички

И Алекс се подсича зад ушетата понеже е взел моите уши и има дълбоки резки зад ушетата, ако въобще ме разбирате какво искам да кажа! Това не е от недостатъчна хигиена, а просто му е по-цепнато отзад! Има хора на които е равно и не се зачервява, но при нас е така! Мажа го с млякото на Бюбхен- такова имам с такова съм пробвала, ако много се е подсекло слагам повече и по-често, ако ли не е подсечено е достатъчно да се подсуши след баня добре и да се нанесе и да се остави да попие само! Надявам се да съм ти била от полза!
и 6-ма наборчета-приятелчета! Вратите ни са отворени и ще чакаме с удоволствие да ни уважите! АдреЗа ще ви го дам на ЛС!