Пътуване до Истанбул съвети?

• 142 218
  • 588
  •   1
Отговори
# 135
Във водохранилището Еребатан и без екскурзовод можеш да влезеш.Купуваш си билет на касата и влизаш.Мисля,че е 10 лири.След касата има брошури със снимки и текст на 3-4 езика - избери си някой и си вземи - безплатни са,да прочетеш малко инфо.
Извърви го докрай - най-накрая в ляво се пада колоната,подпряна на обърнатата Горгона Медуза.Във водата има рибки,някои хвълят стотинки за късмет.Хубаво е,ама има доста хора.

# 136
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
От Аксарай тръгва! Виж в по-предните страници съм пуснмала линк
за линиите!
А тук за времето:
http://wetter.rtl.de/europa/uebersicht.php?id=17060&ort=ISTANBUL

Ти сама ли ще идваш, или сте група?
Най-добре е да пазариш в някой Мол! В Таксим също има много неща, но са по-скъпички!
За водохранилището може и без екскурзовод, както pina е казала!
  bouquet

# 137
Здравейте момичета,
Разгледах десетки оферти за почивка в Истанбул но най-странното е че всички са за по 2 нощувки.Може ли някой да помогне с инфо за поне 4-5 нощувки с тръгване от Варна.Вече се замислих сама да си организирам почивката а може и със самолет но ми е тъмна Индия  кои хотели да погледна за  newsm12.Става въпрос за края на ноември или началото на декември.Препоръчайте ми нещо моля. newsm17

# 138
няма да намериш с повече от 2 нощувки.Такива се случват само по празници,като са примерно 4 почивни дни и правят програма с 3 нощувки,както и за Нова година.
Ако искаш повече нощувки - трябва сама да организираш.Аз също по-натам искам да ходя и вече поне с 3 нощувки,че иначе голямо препускане.

# 139
И ние се върнахме от Истанбул  Peace Много ни хареса, със сигурност ще отидем пак. Тези дни ще пусна снимки.

# 140
давай снимки, давай да гледаме  Hug

разкажи и как изкарахте,какво гледахте,кое ви впечатли най-много?

# 141
Чак сега ми остана време да кача снимките

http://community.webshots.com/album/562114577qsbcGV?start=0

Започнала съм да ги надписвам отзад напред.

# 142
влюбена съм в Истанбул, много е красиво и интересно.

# 143
И аз от както се върнах използвам точно тази дума-влюбена... в Истанбул Heart Eyes Heart Eyes

# 144
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Заповядайте тук! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=259845.0;topicseen

# 145

e, не! Тази черната котка, с вирнатата опашка, не е ли в двора на Сюлеймание?? Една такава много нахална и мекерива! Crazy Аз я намачках здраво, тя чак хукна да бяга, а все си търсеше милване... Laughing Crazy

# 146
Здравейте!
  Искам да споделя моето мнение за Истанбул. Лятото ходих там със семейството си и с приятели, чиито близки живеят там. Трябва да ви кажа, че останахме очаровани. Посрещнаха ни невероятно и 2 дни ни развеждаха из града. Жалко, че разполагахме със съвсем малко време. Направихме обиколка с кола из града, ходихме до Азиатската част. Истанбул изглежда приказно през нощта. На следващият ден разгледахме Синята Джамия и църквата `Св. Стефан`. Разходихме се е корабче по `Златния Рог`. За съжаление уцелихме почивния ден и не успяхме да разгледаме дворците. Това лято ни поканиха пак и нетърпение очакваме да се върнем там отново. Моля, препоръчайте ми какво още да видя. Много обичам историческите забележителностти...javascript:void(0);
Smilejavascript:void(0);
Smilejavascript:void(0);
Smile

# 147
steffi, непременно Св. София! Hug Също Еребатан - подземното водохранилище, то е съвсем до Св. София. Дворците са ясни - отделете им време струва си, прекрасни са.
Аз харесах и кула Галата - не е голяма, но е стара и впечатлява с нетрадиционното си излъчване отвън, а е готино и да влезете, на последния етаж има тераса с чудна гледка над Босфора. Също джамията Сюлеймание и Вселенската патриаршия - аз нея не можах да видя, но следващия път! Peace
Задължително разходка по Таксим и Истиклял, ако сте били вече знаете колко е красиво! Peace

# 148

e, не! Тази черната котка, с вирнатата опашка, не е ли в двора на Сюлеймание?? Една такава много нахална и мекерива! Crazy Аз я намачках здраво, тя чак хукна да бяга, а все си търсеше милване... Laughing Crazy

Същата котка е  Peace Милвахме я, снимахме се с нея и тя вървя след нас и вътре в джамията.

# 149
Привет на всички които пишете в тази страхотна темичка - само като гледам снимките които сте качили и ми се иска веднага да съм там - мечтиииииииии Embarassed А сега ако ми позволите и моля да ме извините ако вече е станало на въпрос, но искам да питам трябва ли паспорт за пътуване до турция, сега подходящо ли е времето за екскурзия - чисто климатично, и дали има намаления по магазините, че с двата дребосъка постоянно има нужда от нови дрехи. Благодаря на всички които ще ми помогнат  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт