За мен има поне две големи магии в живота на всяка жена - майчинството и готвенето.
И двете са изкуство и без любов някак не се получават.
Сещате се 4е тук ще обърна внимание на готвенето.
Много обичам да готвя и да експериментирам. Благодаря на всички, които писаха тук и ми дадоха идеи.
В понеделник ще правя заек. Ще ви кайа как мисля да го направя аз, а ако някой има по-добра идея моля да я сподели с мен
Та ето как мислех да го направя аз Заека-Баека:
За около 4ас го мариновам в бяло винце с бахар и дафинов лист.
После го слагам в дълбока тавичка цял - осолен очернопиперен и намазан с чисто масло. режа морков4ета на лентички, малки лук4ета (цели), гъбки, няколко скилидки чесън и доматки. Слагам вси4ко това около заека с малко водичка и малко винце. Завивам плътно с алум фолио и го оставям да се задушава около час. После като го отвия го намазвам с масълце и слагам една кофичка заквасена сметана. Оставам го да се запе4е до полу4аване на оная прекрасна златиста коричка.
Ако имате идея за друг начин на приготвяне моля споделете )
Благодаря!