генетично заложени дарби

• 9 248
  • 71
  •   1
Отговори
# 45
Калинче, малък-голям, възпроизвежда от около месец насам мелодиите на зайченцето бяло, мила моя мамо и у дома часовник трака. Текста и на трите е един и същ /няма фантазия това дете/  Joy
Без майтап, първите му танци бяха на прахосмукачков и сушоарен съпровод, после премина на музика /предпочита диско, кънтри и хеви метъл + Фюр Елизе/, а днес танцува на площадката пред блока под съпровода на алармата на една кола.а пее с поклащане на глава още от 10 месечен, но тогава не беше мелодия, само а-а-а в три тона.
Определено съм решила да натисна нещата, защото лично за мен това си е наличие на дарба и да почна да търся кой да го занимава още от есента. Дано да намеря.

# 46
Малко да поизровя темата.

С две ръце съм за генетичните заложби-таланти. Виждат се като поотрасне детето.
Ама и те си избират нас- къде да попаднат , че да ги развият.
 Wink

Само, че се чудиш къде да натиснеш като са повечко.При артистичните натури винаги са повечко.

То и с натискане не става съвсем.Накрая си казваш - детето само си избира какво да развие.

# 47
Ха-ха, Галка, твоят сладур не е единствен - малкия Васи също танцува на всеки звук. А когато чуе аларма на кола, дори и да е вкъщи - спира да играе и започва да друса дупето. Иначе двамата играем на всякаква музика - но харесва рап, диско и мелодийки от сериали по Фокс, както и детски песнички разбира се.
Вече напредваме и даже като танцуваме на колене тактува и с ръцете - много е смешен, но явно му идва отвътре. Не знам дали е генетично, но майка му, както и баба му, дядо му и леля му много обичат да танцуват Wink

# 48
който пее и танцува, зло не мисли.
моята засега няма никакви генетично заложени дарби. освен, че е много руса. така да се каже, блондинка по душа. хапе си пръста, после го дава на баща си да го целува, за да мине. обаче в шашармата понякога го ухапва силно, та плаче. или ходи нарочно да си удря коляното в пързалката и пак да го целува баща и. впрочем, влюбена е. в едно дете на 7. мига на парцали и го гледа блажно.
виж това може да е генетично заложено Twisted Evil всички родителски тела си падаме с доста фриволно поведение Winkи настоящите и бившите, ама аз поне си го признавам hahaha
май трябва да я омъжа скоро, че инак ще ме боли главата. ще ми върне с лихвите това, дето аз им правех на нашите.

явно обаче, не може да си развие таланта за танцуване. тук аларми на коли няма. друса дупара само на детските си песнички, всяка сутрин, след като е изчистила с един парцал, който после си слага на главата и тича да се гледа в огледалото, колко е прекрасна.

# 49
Ох, мойто пък само за цици говори и само цици търси. Ако е генетично заложено, то по-добре като порасне гащи да не му купувам, че няма да му трябват.
Песните и танците и ние ги можем, прабаба му вече го е научила ръченица да танцува, с една кърпа обикаля и вика "Иху", ще видим по-нататък.

# 50
Ние в театъра явно ще се изявяваме - в раздел драма по-конкретно.

# 51
  • София
Нашия ще стане перкусионист, че звучи вносно, на български барабанчик  Mr. Green

# 52
Чудно!
Цял пътуващ цирк сме ако ги съберем- и някой лев ще изкараме  Wink

# 53
а пък моя син иска да става боксьор newsm12,аз съм бивша спортистка,но чак пък  бокс newsm78казвам му да си избере  по-безопасен спорт

# 54
Остана ли място в групата на танцьорите, че да се запишем и ние?  Laughing
Обаче с тоя апетит дето го имаме, май е по-добре да се ориентираме към състезанията по борба. newsm78  Mr. Green

# 55
Нашият син вече твърдо е решен,че става цирков артист и пожарникар.Като го питаме как и двете,той отговаря -артист през деня, през нощта пожарникар.
Пак правим сцени и разиграваме циркови спектакли,само дето аз не мога да подскачам и кълча като него,виж за фокусите ме бива. Wink
Трябва да им дадем начален тласък,ако ли не те като порастна ще си решат искат ли още да се занимават с това или с друго.Но сега още се незнае какво им е в главата и е добре ние да ги насочим

# 56
Ние сме твърдо полицаи. Ще имаме пистолети - големи!!! и ще хващаме лошите. Последните две седмици търсихме злато по калдъръмите на Стрелча. Изровихме всички по-прашни места за злато. Имаме една торба камъни, разбира се златни, които прилежно подредихме до камъните от миналата година, които също бяха златни. Тая златотърсачи си ни е генетично та дрънка.

# 57
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Днес изпратих Ваня на лагер в Полша-лагера е под наслов "Азследователи на изкуството"-ателиета по изкуства за деца от България,Полша и Германия!Там ще е десет дни!Тя специално там ще се занимава с керамика! Днес аз и баща и излязохме рано за службата,а тя изчака буса за я вземе от в къщи малко по-късно и за ги заведе в София,от където пък хванаха автобус за Полша. Като се върнах намерих тая бележка масата  http://media.snimka.bg/0277/006810176-big.jpg! Как да не  споделя с вас  Hug
 Stop освен това,че без да се чудим веднага я пуснахме, се наложи да и вадим експресно паспорт и това ни коства 150 лв,плюс застраховката,покупките и еврото се събра хубава сумичка Hug и понеже знае ,че не сме с пари в излишък по принцип , явно се е впечатлила,че без да се замислим сме си дали парите за да може тя да замине! Тая година стават 10 години от както е с нас.....но все едно е била от раждането си с мен!

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 09:08 от Дидка

# 58
Дидка, това приказно дете е като ангелче. Много, много поздрави и пожелания за чудесни дни в Полша на Ваня!

# 59
Дидка просълзи ме .Ваня е чудесен човек. След 10 дни ще пишеш за нещата,които е усвоила.Всичко добро за всички.

Общи условия

Активация на акаунт