На никой никакви пари не съм дала и не са ми искали.Иначе за условията какво да ти кажа - няколко дни се изтрайва 
-явно си заслужава да се замисли... някой. Аз лично съм го казвала многократно и мисля, че с това изчерпвам темата-ако някога реша да раждам втори път, то ще бъде в частна клиника, в никакъв случай в Родилно-Стара Загора.
Нормално е след това което ти се е случило, отношението ти към АГ-то да е такова, но такива неща се случват не само в Стара Загора, за съжаление... Аз родих септември, и на мен ми сложиха инжекция+ хапчета+ система , защото започнаха да губят тоновете, но всичко мина добре за около 2 часа. Лошо отношение не съм видяла, всички бяха мили и никой не се е държал грубо с мен. Правиха ремонт на стаите, козметичен, абе за 3 дена се издържа
И аз хлебарки не видях
Има телевизор в стаите, преживява се
Изражда ме д-р Трифонов и акушерка Наташа Найденова
Съвет- ако се уговаряш с някой, направи го с акушерката
Моите най-искрени съболезнования.
всичко да мине много добре, щото съм чувала какви ли не неща, но чак пък да не ти обърнат внимание и загуба на дете, поради небрежност, направо съм възмутена, ужасена. Пази боже, бог да ни пази от такива работи
. Бъди силна ivangelin77 и ти пожелавам да си имате много деца, да сте живи и здрави и щастливи.

. В стаите има по 1 телевизор, чешма с топла вода. В банята има топла вода, но не винаги. Храната в столовата не е кой знае какво, носиха ми храна и мин. вода, сокове. Има парно по стаите. Отношението в родилното зависи от лекарите и акушерките. Някой са мн. добри, внимателни, други само викат и се правят на голямата работа а всъщност нищо не са
. Ами то в цяла БГ е така, в родилните домове, някой са добри и внимателни, други некадърници и не обръщат никакво внимание на родилки и др. пациенти. То май всичката е такава в БГ, нищо не е като хората, а влезнахме в Европа, цените европейски, заплатите и пенсиите на хората мн. ниски, работа не по специалността, няма ред и законност, корупция, никакво възпитание и уважение към другите хора, невнимание, безхаберие, не добра култура, въобще No Comment (Nqmam dumi). 
Препоръчани теми