Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи в парк Гео Милев?
Как хората във форума реагират на инцидента?
Какви мерки са предложени за защита на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи в парк Гео Милев?
В парк Гео Милев е имало опит за отвличане на дете от количка. Един мъж, вероятно циганин, се опитал да измъкне дете от количката, но майката започнала да крещи и хората скочили. Мъжът бил уплашен и избягал. По-късно той бил арестуван, но се смятало, че е психотичен поради психическо заболяване или алкохолен делир.
-
Как хората във форума реагират на инцидента?
-
Какви мерки са предложени за защита на децата?
-
Как хората реагират на циганите?
Значи, въпросният психар е дърпал едва ли не деца на посоки и от колички и от ръце и е блъскал майките, като тръгвали да си защитят и вземат детето. Ужас направо! Добре, че на друга майка в същата компания случайно бил мъжа й ... и случайно бил бивш борец
Едва ли ще се повтори вече!
.
Беше роднина...А ето и слу4ката...Влязох в един магазин и коли4ката дефакто е до мен пред вратата и продава4а до нея.За секунди поглеждам на страни и какво да видя няма коли4ка,няма дете
питам продава4а,къде ми е детето,а той -ами мъжа ти го взе
, аз също съм оставяла количката пред магазина със спящото в нея дете. Но никога повече!