Отговори
# 75
  • Стара Загора
Стискаме  Hug пък ти после да се отчетеш  Heart Eyes
Славун

Забравих да викажа...може би знаете но вече има архив и може да си чете ако искате старите ни теми. Не е нужно да сте регистрирани вътре..просто ползвате търсачката и готово.

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 08:26 от Зелена мамба

# 76
Добро утро момичета!
Мамбата - да ти е жив и здрав мъжа. Моят сутринта рано само разсъни малкия и ме остави да се оправям с него, че детето си има майка да си го гледа  Twisted Evil .
Оска, Благун нагъва чай с лъжичката на Авент - само като я види и се започва щур купон - много му харесва. А чай с мед му давам от 4-5 дни заради запека. Не ми се искаше да му давам мед, ама се наложи и като гледам нищо му няма, та не мисля и да преустановя. Вчера успя пак да се изходи сам и аз съм много щастлива, че ще му се размине клизмата този път.
Днес мама ме покани на китайски и мисля да приема, че нямам нищо приготвено за обед, пък и за вечерта ще взема храна за в къщи.
Теди, страхотни снимки!
Аз да ви се оплача се скарах със свекъра. Много ме обиди и страшно ме заболя. Мъжът ми хубаво ме предупреждаваше, че с него най-добре да не се говори въобще, ама аз като искам да съм внимателна с всички  Thinking . Та направи ми забележка, че брат ми ще ми помогне с ремонта (естествено без да му плащаме), пък това било неговото жилище и нямало какво много да се мотат там баща ми и брат ми. И сме щяли да му изхвърлим паркета, вратите, гардероба и бар-плота, които той бил правил навремето (стил 60-те). Всъщност повечето идеи за ремонта са на мъжа ми, моя е идеята само за бар-плота и кухнята. А жилището е на свекърва ми (която ми се обади да ми се извини от негово име). Сега живеем в жилище на моите родители, но те нито веднъж не са си позволили да ни дадат някакви "нареждания" какво и как да си направим и не са стъпили тук, даже ключ не искат, а свекър ми се сърди на мъжа ми, че ми е дал ключ. Аз му казах, че не виждам какво има да ни се меси - ние ще си живеем там с детето и ние сами ще си решаваме какво и как ще направим, а Митко му се развика, че се държи безобразно. Сега казах на Митко, че не искам да ходя повече у техните - да ходи той с детето. Свекърва ми е мил и много благ човек, но не искам да виждам свекъра известно време.  Само се чудя дали няма много да изостря конфликта по този начин  newsm78 . Хем ме боли и не съм готова да простя, хем ми е мъчно, че е баща на мъжа ми .
Е, наоплаквах ви се яко.
Времето се очертава хубаво, приятни разходки и много  Hug !

# 77
Мамбичка, вашия Слави ще разбива женски сърца наред с тия си очи. Нека ти е здрав и да те радва.

# 78
Добро утро,
Нямахме проблеми след ваксината и стискаме палци при Пламенка на Зеля  също да е така! Hug
evelinar по- добре наистина да не се виждате известно време да поохладнеят страстите.Обикновено свекървите са зли ,а свекърите добрички при вас пък е обратното.
Аз много се радвам ,че моите родители и тези на мъжа ми се разбират въпреки ,че като професии са доста различни .Доста често излизат заедно без дори ние да знаем .Дори свекър ми ми прави забележки понякога като критикувам татко във връзка с работата.
Дано нещата да не се променеят ,че това е много важно.
Забравих да кажа от вчера сме на кухня и си е хапнал с кеф зеленчуковото пюре.

# 79
Добро утро!  Hug
Евелина, за меда знам, че запича. И аз давах на Калоян по малко мед докато го приуча да държи бибата. Слагах по мъничко на върха на залъгалката и така за два-три дни свикна и сега ела да видиш - не можеш му я изкара от устатата  Mr. Green Нищо му нямаше от меда, въпреки, че не се препоръчва, защото е алерген. Но на мен леля ми ми разправяше как е давала на децата в една марличка мед и масло да смучат като били съвсем мънички - за успокояване на коликите.  :А маслото се слагало за да не се запекат от меда. Ама тя жената тогва не била чувала, че е вредно. Майка ми също ми е давала мед, ама сега като разбра, че е алерген, непрекъснато ме пита давам ли мед и ми казва да спирам (ама аз отдавна съм спряла), ако искам пък да му давам захар, да купувам кафява  newsm78, пък аз още си му слагам бяла в пюренцето и водичката.
За свекъра ти не се коси. Важното е да се разбирате с мъжа ти, пък те са родители - ще се посърдят, посърдят, пък ще им мине. И аз откак забременях започнах директно да ги нарамвам сато направят някоя глупост, защото иначе ако казвам на мъжа ми всеки път, ще си развалим отношенията - аз ще викам "Пък майка ти, баща ти...", "После той "Ами майка ти..." и така един ден ще се скараме за глупости. (Майка ми ми даде този акъл. Ако някой те дразни, говори директно с него, та да не си развалш семейството. Пък родителите са затова - да прощават.)
Хайде стига, че пак се увлякох. Отивам при сладура, че започна вече да мрънка.

# 80
Слийпи, медът със сигурност е с разхлабващо действие  Wink. Знам го поне от 3 места (лекари и мед. лица) и го има и в нашия списък на храните с разхлабващо действие  Peace . На мен не ми се искаше да давам, че нали е алерген, ама щом като нищо не му стана не мисля да се отказвам. Със захранването ще почна от другата седмица и ще гледам все да му давам  от разхлабващите храни, дано му се регулира стомаха.
Момичета, благодаря ви за успокоението.

# 81
Добро утро момичета  bouquet!
Аз пък да Ви се оплача, че моя юнак не иска да се обръща.Бавно започна да си вдига главата, а сега не иска и да се обръща.Май мързелив ще се окаже моя маймун.
за лъжичките-аз нямам проблем и от всяка лапа, но стига да е гладен.Отначало бях с тази на Бертони малката, а сега сме вече с голяма, че като не пада както от бибероната постоянно започваме да се сърдим.
за разхлабване-давам сини сливи.
Имам страх за следващата консултация, която е на 27.03, нали ще му взимат кръв, а и имунизация има.Ама да идва и да минава, че ми писна да ми боцкат детето.

# 82
Здравейте момичета Hug
илянка-мерси за темичката newsm51
Миналата тема завърши доста неприятно затова,скоро не съм писала,не обичам да се занимавам с безмислени спорове и дано и вие не го правите за напред
веничка-беше ме питала с какво мляко съм сменила!давам вече само Хипп2 и съм много доволна,друго вече няма да давам.
За мухала-и при нас се получава,ние пръскаме с белина,има страхотен ефект.Това е гадното на ПВЦ-то че се получава конденс,съответно и мухал Rage
За друго не се сещам ама не съм ви доизчела.
Сега аз да се отчета newsm03 Вчера бяхме на консултация да ни бият последния Пентаксим,нашта мацка е станала 7.000 кг. и 68см. манекенка ще я правим.
Два сена си починах много добре,татито беше поел грижите за нея,а аз си поспивах до 12.00ч. на обет,после на кафенце и разходка из магазините с приятелки и сега съм заредена,но татито е много болен сега Weary
За сега това е от мен
отивам да ви доизчета и осле пак ще се включа newsm51  love001

# 83
  • Варна
Досега не съм писала , но ми се иска и аз да се включа. Нашият юнак се казва Димитър и на 12.03 стана на 5 месеца. И на следващия ден още видях първия пробил зъб в устата . Така че смятам , сме достойни да се включим в тази тема . Днес сме на консултация . Предния месец ми намаля кърмата и от 2 седмици се дохранваме с Aptamil. Така че ми е интересно как ще сме с теглото.  newsm78

# 84
Ей това за меда не го знаех  Embarassed
Моя хубостик от сутринта повърна няколко пъти и само се преобличаме и двамата. това постоянно преобличане и пране вече започва малко да ми омръзва, ама няма как...  Confused За един ден събирам камара дрехи...
Гудза, дано се оправя бързо вашият татко и да опазите сладураната.
Мишка, и Калоян не иска да се обръща. Преди поне от корем по гръб се обръщаше, асега като го обърна по корем вдига краката и ръцете като бръмбар по гръб и започва да мрънка...  newsm78
С нетърпение чаках днес да дойдат брат ми и майка ми, ама още не се знае. Нея нещо й драскало гърлото последните дни, ама днес се чуства чудесно и така се зарадвах, че ще дойдат... ама тази сутрин баба ми имала лека храма и се е шашнала (а тя е много страхлива по отношение на здравето си), та майка ми се чуди дали да я остави пътьом в Стамболийски и да дойдат или да стои при нея.  Rolling Eyes А така искам да дойдат... все пак Стамболийски е на 20 км и ако има нещо по-сериозно за няма и половин час майка ми ще е там. Не сме се виждали от Нова година и ми е домъчняло. А мама направо няма да познае Калоян.
п.с. Добре дошла Любопитка  bouquet

# 85
  • Стара Загора
Мишка добре дошла в отбора на мързеливите бебета  Mr. Green Моят тюфлек се катурна два пъти и до там  Crazy Задника ли му тежи...акъла ли..незнам Twisted Evil
kL30pa7ra от сега съм поръчала на сержи да ми домъкне някво оръдие за отбрана при нападение от моми Mr. Green И  да те питам - четох в форума за адаптираните хранения на бебетата, че си писала, че вече непреваряш вода. А какво вода му даваш?
Добре дошла на новата мама   bouquet
За меда и аз знам, че разхлабва.

# 86
Ако позволите да се включа и аз  Grinning . То нали е по-добре късно отколкото по-късно.
 Аз съм Ива, мама на Алекс. Момчето още не се е "озъбило", но работи сериозно в тази посока. Ще се радвам да се запозная с всички вас.   wavey

# 87
  • Варна
За  обръщането - ами и нас още ни мързи. Хем му правя масажи от край време.Той по принцип си е спокойна натура и сигурно е заради това.
От десетина дни имаме друг проблем - плаче от непознати.И то нормално - нали сме си само двамата , таткото по цял ден на работа.Бабите далече , идват рядко и замалко. Сега види ли някой непознат , даже да е вкъщи на гости - обръща джуката и готов да ревне.Ужас - а аз се каня да му търся леля да го гледа , че да ходя на работа.
Ние също си обичаме лъжичката и безпогрешно си я завираме в устата.Но още не съм го захранила . Понякога като се цедя и не иска от биберона , но с лъжичка си го лапа. Иначе 2 - 3 лъти следобед го дохранвам с аптамил , тогава явно е гладен и си го цока от шишето.

# 88
Добро утро   bouquet
Благодаря за отговорите за Сано. Имам да привършвам един бебешки прах и дотогава се надявам да го намеря в някой от магазините.
Ма4о - ние още нямаме зъби, ама вече хапе  Mr. Green
Напоследък и ние яден през нощта. Откк каката се върна от болницата се буди през нощта с викове и съответно събужда и Влади. И тъй и тъй е буден що да не хапне  Wink Чудя се обаче какво да правя с Ивето - вече има страх от лекари  newsm78.
Sa - аз също си го сържа до мен на спалнята, но немисля че е проблем. И с каката така правех - сега не ще и да чуе да спи с някой, иска си в нейното креватче.
Кръц кръц - то това им е редовен номер на бебоците. Като дойде някой на гости са едни милички и кротички. После ходи се оплаквай, че не те оставят да се наспиш  Mr. Green
Добре дошла на новата мама  Heart Eyes
И аз да се отчета - вчера ходихме на ортопед. Всичко си му е наред на младежа. Щял да става голям мъж. Доктора каза - трябва да му вземета каска, че тепърва главата му само в хладилника ще стои, да не хване менингит  hahaha Joy hahaha Joy

# 89
Здравейте,
добре дошли на новите мами и бебоци   bouquet

Поздравления за добрите изследвания на всички. Дай, Боже, същото и на другите.

За мухъла (признавам, че ми е болна тема. Вече и душата ми мухлясва) - няма отърване заега. Мия директно с белина, поне да не е в аерозолна форма като другото. Откакто направихме външната изолация, стана по-малко в стаята и се премеси в коридора и гардероба. Да си призная, единствено ме крепи, че сме на квартира. Между другото има бои с фунгициди, но са доста скъпи.

И ние сме с нощно хранене. Последният номер е да се пищи за около 10 минути около полунощ и само гушкане да успокоява, а после да се яде 2 пъти  - часовете както дойде. Дано му мине скоро,  щото не се издържа. DBS, аз си го разнасям с торбата. Абсурд и да го обличам и събличам.

А от вчера има хрема, така че май ще се ходи на лекар. Вчера се счупи нещо на количката, така че ще се носим на ръце.

Браво за лъжиците. Аз вси си мисля, че вече ще му давам една да си играе и да свиква с нея, и все отлагам, ама е крайно време. Мира, опитай с друга. Тия капки вярно са гадни. При Борислав помагаха, ама направо се задъхваше като ги пиеше. Хем разреждах с мляко.

Евелинка, блазе ти, за свекървата. Добре е поне единия да е читав. На мен ми е останала само майка му и честно казано ми е малко изнервяща. Дори мисълта, че сигурно и аз я дразня не може да ме успокои  Twisted Evil

Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт