Отговори
# 60
здравейте ,
не смятах да пиша ,че много ми е криво днес , но просто не мога да се въздържа !
нещо ми се кисели маймунчо и се чудех вече с какво да го забавлявам . поледният хит беше кутията от боята за коса , под мой надзор естествено , после водихме битка за GSMа и за да му отклоня вниманието му извадих една лъжичка . използвам лъжички само сутрин за да му дам вигантола , не съм захранила , но това детенце хвана лъжицата точно за дръжката и започна да си я лапа и облизва като голям човек . взех му я , пробвах пак и пак се справи блестящо newsm44 .
освен това днес минахме на фризопеп и си го хапна с най-голям кеф и за още питаше - златното момче на мама !
изфуках се #Silly , после ще се включа пак !

# 61
Ние пак сме тука!

Дани,добре дошла! bouquet Чувствай се сред свои и се настанявай удобно!!!

Кръц,ами да ти кажа Вики доста плака като и вземаха кръв.Боцнаха и пръстчето и имам чувството че не плака толкова от това че са я боцнали,колктото после от това че и стискапа пръстчето за да съберат достатъчно кръв.Така се дра милата...Но после бързо и мина.А що се отнася за нощното хранене и ние доста време не се събуждахме и като вас спасявах положението с бибата,но сега положението е трагично.Надявам се обаче да е от това че не и е стигала манджата...Само накрая да не си остана с надеждите...Бая зор ще видя...

За зъбите и венците нищо не мога да кажа,щото още нямаме.По едно време си мислех,че имаме наченки,ама май съм си въобразила.Иначе пък всичко слага в устата си,а ако няма нищо подходящо,решава проблема веднага с ръцете.

Евелинка,поздравления за схватливия синковец.По този повод аз си мислех,че като кажа на Вики:"Дай на мама ръчичики" като е легнала и тя ме разбира и ми подава ръце,но май това си е било инцидентно и чиста случайност. Mr. Green Но...тепърва ще се учим...

Усещам че Виктория пак се осра,састо е в ръцете ми.Какво му става на това дете...Днес за 3-ти път...Направо не мога да повярвам.Докато няма,няма по 4-5 дни.Сега направо не мога да я позная...Дали може да е от това АМ,което и давам от вчера??? newsm78
Айде отивам да сменям памперс и да мия едно осрано дупе...

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 19:23 от matsa_gk

# 62
  • Виена
Хайде да драсна докато дребчо спи.
 Днес голяма разходка пак направихме и той беше много послушен Heart Eyes
 Качих малко снимки,някой ако има време за губене да заповяда Winkhttp://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=105920.Илианка върна ме в спомените преди няколко години InnocentЕ малко са отдавна снимките,ама тя Виена си е все същата Crazy
 А иначе на мен тук ми харесва,не съжелявам за нищо!Мъчно ми е понякога за БГ естествено,но бързо се разочаровам като се прибера.За толкова години нищо не се е променило в моя град,а и повечето от приятелите ми са заминали някъде из чужбина.А и Илианка много правилно се е изразила,че дома е там,където са любимите хора Heart Eyes
 Добре Дошла на новата мама и от мен  bouquet
 Хайде отивам аз да готвя,че довечера има мач Sick

# 63
Теди, имам приятелка във Виена - много красив град.Тя се омъжи за австриец и си живее вече там, идва си само по празниците.А коее момичето на снимките с теб..все едно е твоя сестра, много си приличате Simple Smile

Фрики, бях в Мадрид, ходили сме на обиколки да се разхождаме в околностите - Толедо и едно Ел...какво беше, забравила съм newsm78 Там се запалих много яко по испанската музика - Естопа, Антонио Ороско, Давид Бисбал - ееееех, спомени,  Heart Eyes Heart Eyesа най-обичам Чайен, него още си го слушам.  Heart Eyes

Оска, браво на вас.Ние само си отваряме устичката като гардже, но сам да си я държи-абсурд

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 19:47 от кръц кръц

# 64
  • Виена
Кръци това е на мъжа ми сестра му.Тя също живее тука и е омъжена пък за най добрият му приател,който ни кръстник Crazy.Живеем в един блок,те са на долният етаж и е супер това защтото си помагаме когато се наложи Flutter

# 65
Здравейте и от мен Hug
Мале два дена нямах нет и направо не мога да ви изчета. Shocked #Crazy.Много сте сладкодумни Mr. Green
Браво на Маца,Кръци ,Евелинка и всички други бебоци коити са успяли да преборят лошите мигове.Стискам палци и на Борянка нашата наборка да минава тая хрема.
Весе дано и вашата шарка да е по-безболезнена и безаварийна. Praynig
Оска браво на вас май сте готови за лъжицата. Mr. Green
Ние като я видим тая пуста лъжица и стискаме устни направо незнам какво ще го правя тоя лиглю.Само цица му дай и му гледай сеира.Нито биба нито лъжица ама аз като му давах тия горчиви капки Бейбинос и милото много я намрази тая лъжица.Незнам как ще го приуча пак.
За нощното хранене ние ставаме вече веднъж към 3.30 или 4.30 и после към 6.30 -7.00 и напоследък спи след това пак до 9.00.Моля се така да остане.
Оф много се плаша от това захранване направо не сме до никъде .Как може значи да е такъв капризен тоя моя дзвер.Чудя се вече друга ли лъжичка да му купя newsm78 за да не я свързва тази с лошите какпки които му давах?Много се надявам да се приучим.
Днес много се радва на шезлонга понеже му беше нещо ново но след 20мин и това му омръзна и отново ревна за вниманието на мама. Sick Mr. Green.
И ние много се плюнчим и доки каза че скоро зъбките щели да излязат.Но спомена че първо щели да пробият горните. #Crazy newsm78.И на мен ме посъветва да мажа с Калгел.Не знам дали вече да не го мажа че е много кисел и само тъпче ръцете в тая уста.
И ние нямаме зъбки но така ме дърпа и гризе с венеца че  свят ми се завива. Shocked
Оф щях да забравя добре дошла на новата мама пожелавам ти приятни мигове сред нас.
Лека вечер на всички. Hug

# 66
Теди, много слаки снимки! И ми навях едни спомени от младините... изкарах и аз една година във Виена, ама нямах търпение да се прибера, че нещо не можах да свикна далеч от близките ми. Бях сама там и исках да следвам във WU-Wien, ама нещо не ме свърташе. Изкарах една година и се прибрах, та си поднових студенстките права в бг и така... та домът е там, където са близките ти  Heart Eyes В началото на бременността ми пак бях за малко във Виена, но служебно. А тогава нямах никакво желание за разходки в малкото свободно време, което имах - лежах си в хотела пред тв-то, че и бебо така предпочиташе  Mr. Green
И ние имахме мухъл в кухнята, но проблема го решихме с вътрешна изолация. Понеже не сложихме на тавана, сега гледам в ъгъла (на тавана) пак избил, ама мъжът ми е купил изолация още лятото само дето не му стигна времето да я налепи, че сумати ремонти направи по вкъщи - теракот, боядисване, тапети лепи, спалня и шкафове прави ... и на всичко отгоре си пазеше отпуската за след като родя. Абе златен мъж имам  Heart Eyes Сега пак е замислил ремонти и все се кани, че ще ни праща лятото с Калоян в Девин, ама на мен нещо не ми се ще. Предпочитам да отидем на почивка заедно, пък къщата няма да ни избяга, то винаги ще има какво да се желае.
Oска,  smile3501 на Васко! ние още не облизваме лъжицата, а уж се научихме да ядем с нея. Лапва я, после върти този език навсякъде и задължително изкарва и навън по малко. А като не му харесва - не знам как успява да изплюе абсолютно всичко. Първо задържа за кратко в устата да ме залъже и после започва едно плюене.  Crazy
Евелина, Калоян от един месец дава "боц". В началото мъжът ми изобщо не ми вярваше и като му покажех, казваше че било случайно. Ела да видиш сега - като му кажеш боц и изпъва малкото сладко пръстче. Даже сутрин като го взема при мен на спалнята, ми хваща показалеца с едната ръка и с другата се опитва да прави "боц", а на мам и се спи... ама като видя така ми стамва много сладък и се разсънвам.
Хайде спирам, че май се олях...
п.с. Данито добре дошла   bouquet

# 67
евелинка , браво на Благо за хемоглобина !
маца , а на вас за добрите резултати от изследванията !
кръц , радвам се да видя ,че си в прекресно настроение както винаги, и с цеци всичко е наред!
важно е ,че операцията на снаха ти е била успешна . и с другото ще се справите , щом има любов и разбирателство в семейството !
роси венева , радвам се ,че Силвето е по-добре !
теодора , милото Саше , колко зъбчета вече му поникнаха ?! от доста време ви мъчат.
мира , скивах те аз в продавалника - ха честито! таман да купим бейбинос и мъжа ми прочете за някакви странични ефекти , свързани с проблеми в дишенето и се отказа . довални ли сте от тях?
весето , живот и здраве , ще има още мн. слънчеви дни и ще им се радвате не от терасата , а по паркове и градинки ! дано му мине по-леко шарката на Никито!
румена , и наш Васил все му се появяват червени петна след къпане , но това не ме притеснява много . наистина после изчезват . мисля ,че е заради по-чувствителна кожа.
добре дошли на данито 78 и иврос Hug!
слийпи , късметлийка си с такъв мъж ! като четох как се справил мъжа на миринда с кабелите , все едно за мойто мъж писала !
 #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti

# 68
  • София
Здравейте и от нас!
Така се ядосах преди малко - тамън подготвихме бебето за къпане и баща му отиде да напълни легена с вода, и се връща от банята с новината, че нямаме вода.  Confused Какви ли не варианти обмислихме в продължение на 15 минути, но слава богу, не изпълнихме нито един от тях, защото тя дойде. Вярно, че по-слабо, но все пак... вода. Бая се изнерви детето - забави се къпането, забави се храненето.
Аз да ви се похваля - Венцислав от няколко дни се обръща от корем по гръб сам. Лошото е, че по цял ден иска да го отработва това движение и става много трудно постоянно да съм нащрек да не падне от някъде и да не стане някоя злополука. И от корем по гръб се е обърквал да се завърти няколко пъти, но май го е страх.
Добре дошла на Дани - дано ти е приятно тук! Hug
Мире, защо не пробваш с друг вид лъжичка. Тази може да му е голяма. Аз имам на Нуби и на Авент - е, определено с авентската се храним, понеже е по-малка. Ти какво точно му даваш, че отказва да го яде?
За нощното хранене - ние го бяхме преустановили на около 2,5 месеца, но след като аз направих мастит и след това се разболях, вследствие на което кърмата ми рязко намаля, пак си го върнахме. В момента има и нощи, в които не се буди, но по принцип си има едно събуждане нощно време. Понякога го залъгвам само с биба и вода, но в повечето случаи давам гърда. Той си суче, аз си спя - всеки е доволен. После ако се събудя го премествам в неговото легълце.
Венците понякога ги мажа с Дентинокс, но те като че ли в последно време не го дразнят чак толкова.
Оска, моето дете така си пъха лъжицата в устата, че се притеснявам да не си я опре в сливиците.
Кръц, радвам се, че всичко е наред с Цеци.
Е, лека вечер ви пожелавам. Да спинкат бебчовците. Grinning

# 69
Оска да чат пат се подвизавам в продавалника  Mr. Green.Да ти кажа тея капки са много гадни.На бебо много му горчаха и след тях все повръщаше.Аз си мислех че преяжда но мъж ми вика абе все повръща като му даваш от тия какпки и от тогава ги спрях.То и ефект нулев ама само си мъчех милото.
Heart да ти кажа не ми изглежда голяма тая лъжичка но ще го пробвам с  друга.Ами за сега му дадох само картоф с кърма смесен за да му е по-блозо до моето мляко ама като я види тая лъжица и стиска джуки.Сега съм взела на Хипп картоф с тиква та да видим утре как ще го приеме. Praynig
Хайде аз отивам да лягам.
Лека ви нощ. Laughing

# 70
Здравейте мамчета Simple Smile

Добре дошли на новоприсъединилите се мами и техните бебоци  bouquet
И аз съм от тези дето стават нощем. Нали ви казвах, че Ема като навърши четири месеца и започна пак да се събужда през нощта. По едно време по два пъти (+ N на брой ставания за биба), после по веднъж. Последните две вечери се буди около 5 , което ме навежда на мисълта, че може скоро пак да се откаже от нощното хранене. Дано да съм права. То ще си покаже как ще е Simple Smile
Теди, наистина много си приличате със зълва ти!
Евелинка, браво на Благо Hug
Поздравления и за добрите резултата на бебоците от кръвните проби Simple Smile
Хърт, ние днес също сме били без вода, но през деня когато сме били навън. За банята на Ема имаше Simple Smile
Ох, да ви кажа, като ме няма цял ден и после трябва да си водя записки, за да напиша един постинг без да пропускам на кого какво съм искала да кажа....................ама и аз го обясниииииих.......

Хайде лека и спокойна нощ на всички ви Hug

# 71
Мире, пробвай с по-малка лъжичка има едни на  Бертони в комплект са две малка и голяма. Малката за сега ни е идеална

# 72
Пу първа за днес morning Добро ви утро и не само Mr. Green

Ние изкарахме нощта спокойно (с обичайните ставания). Новото е, че снощи за първи път сложихме Ема да спи в торба Heart Eyes Не мога да преценя как се е чувсвала тя, но на мен не ми е много удобно за кърменията, защото трябва или да я поразбудя докато я извадя от там или да я взема заедно с торбата.
След малко ще ида да видя какво толкова има в тоз продавалник, дето го споменавате newsm78

Хайде до после Hug

# 73
  • Стара Загора
Ха добро утро и от мен  Mr. Green
Продавалника е краста  Mr. Green
За лъжичките  - аз съм с на Чико..много са хубави и удобни.
За режима на водата - ами кво да ви кажа...откато сме в новата кооперация вечер ни спира водата и именно по тази причина къпя Слави рано за да има вода. Като бях бременна спираше и през деня Twisted Evil кошмар  Twisted Evil
Евелинка браво на Благун за хемоглубина Hug
Добре дошла на новата мама...да се настанява удобно  bouquet
Зеле...де си чеде  newsm78 стига бачка, стига пуфти цигари..не се спря ей  Mr. Green
Личи си, че днес имам мъж в къщата нали  Crazy Чаткам от рано, рано по форумите а сержи гледа малкото серженце Laughing

# 74
Зеле...де си чеде  newsm78 стига бачка, стига пуфти цигари..не се спря ей  Mr. Green

тук съм, бачкам, а утре направо ще ви досадя  Crazy Пламена довечера на имунизация стикайте палци че предния път много рева, като я боднаха  Crazy  Хади отивам да се правя на работна Wink

Общи условия

Активация на акаунт