Кръц,радвам се че при вас нещата са добре и всичко е наред.
Илиянка и аз се надявам да ви зарадвам с добри новини и най-вече себе си,ама тук нещата се развиват по-бавничко.Направо съм изумена как в толкова голям град има един двама добри ортопеди и за да се вредиш при тях е голяма мъка,въпреки че бачкат само на частно.Още като излязохме от кабинета на педито се обадихме за да запазим час при доцент Балев и ни казаха че часове за него записват единствено и само в петък сутринта в 8 часа и това е за следващата седмица.Така че чакаме да дойде петък за да видим каго другата седмица ще отидем на преглед.Това чакане направо ме убива...А на всичкото отгоре една позната,която е водила щерка си при него каза че най-добре още в 7 и нещо мъжа ми да отиде лично в клиниката,щото било лудница и в общи линии тези които се обаждат по телефона не ги огрява.Направо нямам думи...А другият пък добър ортопед за който ми казаха бил заминал за чужбина и в момента го нямало.Така че сега сме на полусъединител (да зе изразя и аз като една бъдеща шофьорка,макал че листовките буквално ги зарязах последно време) и съответно на тръни дали всичко е наред.
За мухала-ние бяхме пръскали в банята със SAVO и наистина имаше поразяващ ефект,ама миризмата беше още по-поразяваща.Както казва Ели,всички подобни препарати са на хлорна основа и просто е невъзможно да се избегне вонята.Моята кума си решиха проблема с влагата с някаква машинка.Външно прилича на отоплителна печка.Струва някъде около 300лв,но тя каза че си струва.Каза че ми е бедна фантазията колко вода изкарва от нея и сега нямат грам мухал.Не знам точно как се казва и каква марка е,ама някой ако го интересува ще я питам.
Момичета,направо ви завиждам за хубавото време.Тук днес е облачно и ветровито.Слънцето се опитва да пробие,ама само от време на време и още се чудя дали да изкарвам принцесата на разходка или да се заема с камарата за гладене.Определено обаче като стоя пред компа няма да свърша нито едното,нито другото,така че ви оставям.
Целувки!!!

Знам, че не трябва така да я свиквам, но съм решила, че като се захраним ще се боря повече. Все се надявам, че като проядем твърда храна и ще започне да спи по-непробудно и няма да се налага да я взимам при нас. 
включихте в списъка
,от 2 дена ми се сополяви горкото,няма много апетит венците са му се подули
,направо като гледам ми става мъчно и като плаче и аз с него 

. Резултатът е, че аз съм
.
.
Много се радвам и за хемоглобина.Ние също трябва да видим колко ни е, че тези бебчета, които започвали рахит, после правили и анемия.Аман вече... Но като му гледам бузките какви са червени, ми се струва, че няма да има анемия...
Имаме си много хубави подаръчета. Имаме и едни много сладки маратончици адидас, червено и черно и сега ще трябва да му търся такава жилетка или пуловерче, че да се вържат с нещо 
.
И с него не става, незнам.
.
,страх ме е да не му се увърти около врата.Гела,който ползваме се казва
Понеже те са й любимото нещо за лапане и постоянно има по някой пръст в устата и никакви гризалки, дрънкалки или биберони не могат да ги изместят.
изтръпна малко, но за не повече от 10 сек. Голяма мъка е с тия зъбки, но няма как. Забелязах, че след като проби едното и малко се поуспокои мадамата, вече не е толкова кисела (да чукна на дърво