Отговори
# 45
Привет и от нас!
Кръц,радвам се че при вас нещата са добре и всичко е наред.
Илиянка и аз се надявам да ви зарадвам с добри новини и най-вече себе си,ама тук нещата се развиват по-бавничко.Направо съм изумена как в толкова голям град има един двама добри ортопеди и за да се вредиш при тях е голяма мъка,въпреки че бачкат само на частно.Още като излязохме от кабинета на педито се обадихме за да запазим час при доцент Балев и ни казаха че часове за него записват единствено и само в петък сутринта в 8 часа и това е за следващата седмица.Така че чакаме да дойде петък за да видим каго другата седмица ще отидем на преглед.Това чакане направо ме убива...А на всичкото отгоре една позната,която е водила щерка си при него каза че най-добре още в 7 и нещо мъжа ми да отиде лично в клиниката,щото било лудница и в общи линии тези които се обаждат по телефона не ги огрява.Направо нямам думи...А другият пък добър ортопед за който ми казаха бил заминал за чужбина и в момента го нямало.Така че сега сме на полусъединител (да зе изразя и аз като една бъдеща шофьорка,макал че листовките буквално ги зарязах последно време) и съответно на тръни дали всичко е наред.  Praynig
За мухала-ние бяхме пръскали в банята със SAVO и наистина имаше поразяващ ефект,ама миризмата беше още по-поразяваща.Както казва Ели,всички подобни препарати са на хлорна основа и просто е невъзможно да се избегне вонята.Моята кума си решиха проблема с влагата с някаква машинка.Външно прилича на отоплителна печка.Струва някъде около 300лв,но тя каза че си струва.Каза че ми е бедна фантазията колко вода изкарва от нея и сега нямат грам мухал.Не знам точно как се казва и каква марка е,ама някой ако го интересува ще я питам.
Момичета,направо ви завиждам за хубавото време.Тук днес е облачно и ветровито.Слънцето се опитва да пробие,ама само от време на време и още се чудя дали да изкарвам принцесата на разходка или да се заема с камарата за гладене.Определено обаче като стоя пред компа няма да свърша нито едното,нито другото,така че ви оставям.
Целувки!!!

# 46
Здравейте момичета. Ако нямате нищо против към вас ще се присъедини още едно октомврийче.Малкото ми момченце се казва Жорко.Роден е на 8.10.2006г.с тегло 4650гр.и ръст 54см.Нормално роден 3 дни след термина.Много желан и обичан,като кака си.Това е накратко за нас.

# 47
Здравейте и от нас! Stop
Има ли и други бебоци, които се хранят и в 3 през нощта, че вече почвам да лудвам #Crazy
Илиянче, мухълът е супер упорито нещо - махаш със Саво и след месец пак е там. Само изолацията е оправия, впреки че зависи и каква е.
Wel, аз по опринцип живея в Редута, но в сега съм в друг град. Нямам търпение да си дойда. Търсила ли си праха в магазина Мис Пам. Той е по пътя на 72 , ама ул. ми излезе сега от главата. Успоредна е на павираната ул. покрай парк Гео Милев. Ама и аз как го обясних. А, сетих се. На пазара го има сто процента. В магазина с перилните препарати.Дано намериш Peace
Кръци, бях сигурна, че ви няма нищо. Ама все е по-добре един преглед в повече, но да ти е мирна главата.
Мартото днес ще има визита от доктора, да видим как сме. Нашата гордост вече е забелена и съм доволна. Голям товар ми падна от плещите.
Я другите мами, които кърмят и бебчетата имат зъби, да казват дали ги хапят. Моят стиска като питбул #Crazy УЖАСТ - направо ми изскачат очите.
Айде, лек и приятен ден от мен!
П.С. Добре дошла на новата мама. Радваме се на всяко ново попълнение. Настанявайте се удобно.
Което ми напомня за нещо - къде се изгуби буба? Някой знае ли нещо за нея? newsm78

# 48
Ma4o, ние сме от тези другите, дето се будим през нощта да цоцкаме. С тази разлика, че не само в 3, ами вече съм се отказала да ги броя! Взех я при нас, та да мога и аз да подремвам нощем. Tired Знам, че не трябва така да я свиквам, но съм решила, че като се захраним ще се боря повече. Все се надявам, че като проядем твърда храна и ще започне да спи по-непробудно и няма да се налага да я взимам при нас.  Praynig
Кръци, радвам се, че сте добре с малчо! Не се притеснявай и за снаха ти, добре са я оперирали навреме. Познавам момиче с този проблем и си живее съвсем нормално, даже роди близначета през септември!  Party
Данито, добре сте ни дошли с Жорко! Той доста големичък се е родил! Браво!  Laughing
Матса, и с вас всичко ще бъде наред! Търпението ви ще се възнагради, сигурна съм!  Peace
Хайде, хубав ден от нас, отиваме да забираме Ели с Криско и да кръстосваме квартала в този слънчев следобед! Hug

# 49
Мачо, и Ники става веднъж-два през през нощта, още няма зъби, но като е нервен така азахапва с венци /странично/, че свитки ми излизат. #Crazy
Втори ден се разхождаме само на балкона, заради карантината - избиха му доста пъпчици, но няма температура и е сънлив.
Радвам се, че Цеци е добре!
Лови, с кенгугу не става ли, сега като са по-малко дрешките? newsm78
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98901&photo=242
Приятни разходки и бъдете здрачики! Hug

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 14:13 от Vesseto s

# 50
Vesseto s каква карантина?danito78   welcome включихте в списъка Hug
И сега да се отчетем след консултацията-7.800кг. и 69 см. този път поплакахме малко след ваксинката .Пуснаха ни   отново изследванията ,които правихме преди заради съмненията за рахит.Сега трябва да видим кой ще вземе кръв от главичката ,че ги е страх лаборантите.
Ma4o отвсякъде сме изолирани под нас обаче не живее никой и според мъжа ми в това може да е проблема.dbs изолацията ни е и от вън и от вътре може и от това да е.
 friki , Теди не мога да си представя какво е от толкова време да живееш извън родината ,но сигурно се свиква пък и дома е там ,където са любимите хора.

# 51
Ето ме отново.Не изведох Вики на разходка,че времето нещо не ми хареса,ама поне изгладих камарата.
Забравих да ви се похваля:вчера ходих при педито за резултатите от изследванията на Виктория.Нали ни вземаха кръв и урина за профилактични изследвания.Ние нямаме още 6 месеца,ама така преценила докторката.Та вчера каза,че резултатите са чудесни.Другото не успях да запомня,а и нищо не ми говореше,ама хемоглобина ни е 121.Та се успокоих,че поне изследванията са добри.Дано и при ортопеда всичко е наред.
Мачо и ние сме от ядящите през нощта.През последния месец всяка вече се събужда и то по няколко пъти.До сега замазвах положението с чайче,ама сега като ни казаха,че сме отслабнали 200гр започнах да я храня през нощта и събужданията намаляха до 1-2.Тя като по-малка-3-тия 4-тия месец спеше непробудно по цяла нощ.Сега явно наистина кърмата не и стига вечер и за това се е събуждала.Но пък иначе през деня яде пюрета и каши,но вечермлякото и идва малко.Ще видим сега като започнах да я дохранвам с АМ как ще е хавата.

# 52
Здравейте и от нас Hug
Да ви се оплача наш САШИ го мъчат зъбчетата tooth,от 2 дена ми се сополяви горкото,няма много апетит венците са му се подули  Weary,направо като гледам ми става мъчно и като плаче и аз с него smile3518
Така ще  е зъбките такива проблеми създават,нямаме температура иначе,обаче сме си кеселки
Нослето ние запушенко и вечер много трудно спинкаме,тогава най-много плачем,слагам физиологичен разтвор не можем да ни излезат сополките,гадни зъбки Simple Smile
Навън днес спахме 4 часа и сега го бутам в количката да се укроти манъчко,много ми е гадно като гледам как се мъчи,и не мога да му помогна smile3518.Знам че ще се оправи,ама...........
Апетита от 2 дена ни се наруши хапва,ама по- мъничко,но това е нормално зъбки ще си имаме newsm53
Желаем на всички днес прятни разходки и да сте здрави и много засмяни 1stroller newsm03

# 53
Здравейте момичета!
Бързам да ви се похваля, че Благун е вдигнал хемоглобина и вече е 110  Laughing . Така се зарадвах сутринта, а детенце само се хилеше докато го боцкаха, голямо шоу спретна в болницата и лаборантките се разтопиха от кеф. Наложи се обаче да се приберем бързо от разходка, че аз като добра майка не си знам ЕГН-то на детето, а на татито му трябваше спешно.
Благодаря на Илиянка за хубавата тема и за чудесното заглавие на Миринда!   bouquet
Кръци,  Hug ! А Благун каза, че чака да се запознае с Цеци да мерят дебели дупета и да ритат топка. Добре, че са оперирали снаха ти, от това стават големи бели.
Маца, дано успеете да си запишете час по-напред!
Фрики, напълно те разбирам. Аз съм живяла една година в чужбина. Намерих много приятели, но все ме теглеше насам. Цялото семейство искахме да си дойдем.  Но пък сега нямаше да имаш такова малко съкровище!
Ма40, има, има, Благун ако може на гърдата ще си спи  Wink . Резултатът е, че аз съм  Crazy .
Сега мисла да го сложа да поспи и да подремна и аз, че тази нощ трябва да се оцикля Cry.
Лек ден и много  Hug

# 54
Благодаря за гостоприемството.

# 55
Пак аз Blush

Са
, мила уверявам те, че това е период, който ще отмине.Е, верно , че си е тежък период, но го израстват.Цеци беше така до преди две седмици.Будеше се непрекъснато.Здравия му сън да беше до 2 часа през нощта и от там до сутринта, през 15 минути слагам бибата.Понеже аз не го храня нощем от 40-ия му ден и се мъчим с бибата. Така се мина месец горе долу и един прекрасен ден се събуди в 6:30.Сега си е така, ляга и спинка до сутринта. Дано и Али, а и всички други бебоци, дето се будят нощем да спрат да го правят

Добре дошла на новата мама  Дани  bouquet

Евелинка, Цеци е много щастлив, ама каза, че топка през деня ще играят, а вечер ще излязат по мъжки, на лов за мадами Mr. Green Heart Eyes Много се радвам и за хемоглобина.Ние също трябва да видим колко ни е, че тези бебчета, които започвали рахит, после правили и анемия.Аман вече... Но като  му гледам бузките какви са червени, ми се струва, че няма да има анемия...

Гостито мина супер.Беше кратко за час само, но добре ни се отрази.Цеци съм го забелязала, че пред гости винаги е мноого кротък и добър.Сега ми трови нервичките, а пред гостите ангелче.Даже си заспа сам в кошчето за кола, без биба ooooh! Имаме си много хубави подаръчета. Имаме и едни много сладки маратончици адидас, червено и черно и сега ще трябва да му търся такава жилетка или пуловерче, че да се вържат с нещо  Heart Eyes

Маца, браво и на вас за хемоглобина. Peace Да питам къде ги боцкат и боли ли, плачат ли много.. Sad

Теди и малкия е много кисел от зъбките, но така ще е , само температура да не вдига се моля Praynig

# 56
danito78, добре дошла!   bouquet (пустият ми патешки мозък - забравих да те поздравя  Embarassed )
Кръци, той моят нещо не се заглежда много по мадами  Confused . Сигурно щото все аз съм наблизо, а за разлика от Мамбата - няма какво да си показвам истинската същност, тя моята си личи отдалеч (псссс) и го е щубе да не изплаша гаджетата. Ама за футбол умира - като види топка и се радва безумно, а чичо му (Благовест старши) чака да направи 3 години и да го запише във фен-клуба на Ливърпул.
Сега по същество - кръв може да се вземе и от вената и от пръстчето. На нас са ни взимали и от двете места. Ако лаборантката си разбира от работата е горе-долу все едно. На малко бебе трудно му се хваща веничка и затова повечето боцкат пръстчето. Благовест се е разплаквал като са му взимали и по двата начина, но също така последните 2 пъти само им се хилеше, така че предполагам зависи колко е майстор лаборантката - и мен са ме боцкали без да усетя, ама някой път си ме е и заболявало. Ако се разплаче е само за 1-2 минути и после забравя.
По този повод - вчера след час упорити усилия от моя страна научих моята маймуна да прави "боц". Кеф голям, играхме си и се смяхме и после се обаждам да се похваля на татито какво умее, казвам му "боц" и Благовест нищо Twisted Evil . Седи и ме гледа телешки и не вдява. Ще опитам пак след няколко дни, явно още мозъчето ни е малко.

# 57
  • София
Голяяяма разходка направихме. Влизам да ви прочета и отивам да оправям домочадието.
Ma4o, и ние сме от будещите се и в 1 и в 3 и в 5, зъбки  -нямаме.
Добре дошла на новата мама и бебе Жорко. Още един голям левент Grinning.
Весе, сърбят ли го пъпките? Нали знаеш че не се чешат. Голяма усмивка, голямо чудо. Сама си се смях пред компа newsm62 И с него не става, незнам.
Илиянче, звучи страшно, стискам палци да се оправи бързо Peace. Ако мухъла е в долната част може и от това да е.
Теди, мажи с нещо венеца. Аз ползвах Калгел, но това преди 9 години. Ако някой знае нещо по-добро да казва.
Евелинка, Маца много хубаво че са добре бебоците smile3501.

# 58
Ох,много се радвам за добрите резултати на Благо и на Маца.Все така да продължават,мал4уганите.
Кръци,добре,4е навреме е хванат проблема,пък дори и да трябва да пие лекарства.Това е по малкото зло все пак.Къде си се подвизавала тук по Испанско?
Теди,моя фармацевт ме посъветва да слагам гел4е.Каза,4е е най ефикасното.Пове4е от студените дъвкалки(не знам каква е то4ната думи4ка Embarassed).А на мъж ми му бяха казали някакво гердан4е с незнам какъв си камък,много били доволни.И се беше засилил да го купува в аптеката,оба4е аз казах категори4но  Naughty,страх ме е да не му се увърти около врата.Гела,който ползваме се казва Gel Gingival(за първи зъбки).
Дани и Жорко,добре дошли при нас Hug
За нощното хранене.Ами храниме се по три пъти или 4етири,но аз няма да се притеснявам.Така няма да му се разширява стомах4ето през деня ако яде по много.Само ще ми се обърка системата пролетта,4е мислех да го преместваме в неговата стая newsm78
Илиян4е,мерсаж за теми4ката.
Роси,дребна,но с характер Mr. Green

# 59
  • Варна
Здравейте и от нас   Hug (пишем двете с Ема  Laughing)

И ние днес бяхме на рзходка, въпреки доста студеното време тук. То вече не се издържа само вкъщи.  Grinning

За буденето нощем да яде - и при нас положението е както при Са, вече й загубих бройката колко пъти яде и затова спим тримата на спалнята  Mr. Green Не знам как ще се отучваме, ама за сега не ми пречи.  Crazy

Ние пък, от някоко дена се учим да си мием ръцете  Flutter Понеже те са й любимото нещо за лапане и постоянно има по някой пръст в устата и никакви гризалки, дрънкалки или биберони не могат да ги изместят. ooooh! В началото малко странно гледаше чешмата, но сега като види, че тече и сама си протяга ръчичките, много е сладка. Heart Eyes

За зъбките и аз мажа с Калгел, но май няма много полза. newsm78 Намазах си и моя венец дапробвам какво е  hahaha изтръпна малко, но за не повече от 10 сек. Голяма мъка е с тия зъбки, но няма как. Забелязах, че след като проби едното и малко се поуспокои мадамата, вече не е толкова кисела (да чукна на дърво  Crazy) Жалко, че не излязоха и двете едновременно, ама каквото, такова... Simple Smile

Добре дошла на новата мама   bouquet

Толкова от нас, че се размрънкахме много  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт