Препарата сме го ползвали и наистина е ефективен ,но пък май много миришеше.Сега като се замисля в спалнята също имаше мухъл,а там не сме се къпали ,така че едва ли е от това наистина.

, не се обиждам така лесно - а от моите думи се обидиха. Затова от тук насетне, преди да напиша нещо, ще броя до 10

Гледат се двете гънки, точно под дупето - те са ни съразмерни, само на дясното краче, малко над коляното имаме една допълнително, която я няма на другото краче. Но, няма нищо обезпокоително, просто сме си пълни и след време ще се оправи 

на Цеци.

. Радвам се че набора е добре 

. Вчера пробвах с кошницата, но не мога и с нея. Мнооого тежи, както казахте.
.
! 
).Та той е българин, но отиде да работи в Испания.Много красива страна и много ми беше хубаво, като ходех там, но все нещо ме дърпаше тук.Това носталгията е "тежка болест", особено, ако всички любими хора са тук.При теб доколкото си спомням майка ти също е в Испания, но при мен само той беше там и трябваше да направя избора между него и живот в чужда страна и без близки или обратното.Явно не съм го обичала толкова много, защото предпочетох да се върн тук и най-важното е, че не съжелявам. Ако бях останала, сега Цеци нямаше да го има.А ти ако не беше заминала, нямаше да си имаш Андрес джуниър.
Идвайте си в България всяко лято ако ви е възможно и така ще се чувстваш много добре