Отговори
# 30
Lovi и аз съм за " изглаждане" Peace
 Препарата сме го ползвали и наистина е ефективен ,но пък май много миришеше.Сега като се замисля в спалнята също имаше мухъл,а там не сме се къпали ,така че едва ли е от това наистина.

# 31
Добро утрооо
Hug

Здравейте  от мен и Цеци. Ей, ама големи сте сладурки , много си ви обичам, да знаете  и много ми липсвахте. Heart Eyes

Илияна, благодаря за темата   bouquet

Не влизах два дена, за да мога да преосмисля всичко и най - вече, за да се поуспокоят нещата. Ей, ама аз не съм се обидила и не съм се нацупила, неее  Simple Smile, не се обиждам така лесно -  а от моите думи се обидиха. Затова от тук насетне, преди да напиша нещо, ще броя до 10 Mr. Green и никакви класификации от моя пиперлив език Blush Mr. Green Hug

На Цеци, нищо му няма на гънките, защото сме дебелички и има несъразмерно натрупване на сланинки. Grinning Гледат се двете гънки, точно под дупето - те са ни съразмерни, само на дясното краче, малко над коляното имаме една допълнително, която я няма на другото краче. Но, няма нищо обезпокоително, просто сме си пълни и след време ще се оправи Peace

Иначе на брат ми жената вчера я оперираха.Имала е доброкачествено образование на щитовидната жлеза и са махнали цялата жлеза.Кофти е много, от тук нататък, цял живот на хапчета, но поне са го видели навреме, преди да се развие в нещо по-лошо.

Днес ще ми идват колеги на гости и имам много да чистя, подреждам, да се къпя. Трябва и до магазина да отида и ще мъкна Цеци с мен, с порт бебето. Много се радвам, че ще  се налафим и на клюкаме Mr. Green

Лек ден на всички и много целувки от мен и Цеци Heart Eyes  bouquet

# 32
Илиянче, не съм се изразила правилно - не е чай от сливи, а жив ушав. Взимам няколко сини изсушени сливи, попарвам ги с вода, за да падне мръсотията и ги цепвам, след което варя 4-5 мин и добавям съвсем малко захар за вкус. После давам на Кристиян да си пийне, колкото иска-това го каза Веничка и при нас действа, а ако закъснее акито 2 дни-мушкатооо.Днес обаче сме пак на компот Mr. Green

Кръци, радвам се, че нещата с ортопеда са добре Heart Eyesна Цеци.

за мухъла - на мен Саво-то ми мирише много, а и е скъп. Последно пробвах с Д-р Фреш и съм доволна.

# 33
Кръци и при нас е така, и доки каза от сланинките, а гънките под дупето са симетрични. Загледай се и в новата реклама на Памперс, и там детенцето има такъв "проблем". Цеци колко тежи ? и колко е висок, на мен Мишо не ми изглежда шошав, но педка казва че бил едричък и дебеличък
Въведжам нова практика за дневното спане- да заспива където е на диван, в портбебето .. само като му пея..Май успявам вече 3-ти ден

# 34
eli_gu ще прбвам и аз това със сливите.
Кръц бях сигурна ,че гънките не са проблем както и бях сигурна,че няма да ни изоставиш  Hug
Матса сега чакаме и от вас добри новини след прегледа.

# 35
  • Стара Загора
Кръци  Hug
То да бързам да пиша и съм объркала ника  Twisted Evil ама вече го оправих  Crazy
Всички съм адднала ама с Ели ударихме голям лаф...чак една тенджера вода за преваряване си извря докато си говорехме/забравила съм/ и добре, че звънна мама да отида в хола та да чуя врящата вода Mr. Green
Ние отиваме на разходка...да миткам докато се върне сержи Mr. Green

# 36
Илиянка, мухъла е заради топлия и влажен като цяло въздух в жилището. Пък ако някъде има гипсова шпакловка освен вътре и вън просто считай, че няма оправия. Забележи, че мухъл се появява само на външните стени. Ако се нагрее с кварцова лампа би трябвало да изчезне.
Wel, има няколко мами в Х. Димитър. Саното можеш да го купиш от една борса за перилни препарати до моста на Черковна. Борсата се нарича Дженто.
Кръц, сигурна бях, че с Цеци всичко е наред!

# 37
Лови, това с вигантола ми е странно. Не е ли все едно дали ще го даваш всеки ден по 1 или през ден по 2?

# 38
В4ера се навършиха то4но десет години откакто напуснах България.Хем ми е хубаво,4е срещнах любимия 4овек,хем ми е тъжно.Но това е положението.

# 39
 Hug
Днес времето е прекрасно и с Калоян отиваме в градската градина след като хапнем на обяд. Ако има други мами пловдивчанки, запътили се днес натам, ще се радвам да се видим  Hug Icq-то ми е на аватара.  Wink

# 40
  • София
КръцHug. Радвам се че набора е добре Grinning
Илиянче, мирише на хлор, но друг начин  не знам.
Ели, ако д-р Фреш не мирише ще пробвам Peace
На нас портбебето ни окъся Sad. Вчера пробвах с кошницата, но не мога и с нея. Мнооого тежи, както казахте.
Коте, пей бе душа Whistling Joy.
Дбс, и на мен ми е странно, но няма да мисля. Нали е все едно дали вс. ден или..
Фрики, честита годишнина! Да се обичате още 100 години, пък после smile3503!

# 41
Коте, ами аз мисля, че не сме чак толкова дебелички, но явно педи се страхува и се презастрахова, като ни изпрати на ортопед.Цеци е 8,3оокг. и 63см.Определено обаче, ще се загледам по рекламата на Памперс, за да видя гънките  Wink

Фрики, разбирам те, въпреки,че не съм живяла толкова години в чужбина.Преди таткото на Цеци, имах приятел - голяма любов беше(пак зодия лъв, много я обичам тази зодия Grinning).Та той е българин, но отиде да работи в Испания.Много красива страна и много ми беше хубаво, като ходех там, но все нещо ме дърпаше тук.Това носталгията е "тежка болест", особено, ако всички любими хора са тук.При теб доколкото си спомням майка ти също е в Испания, но при мен само той беше там и трябваше да направя избора между него и живот в чужда страна и без близки или обратното.Явно не съм го обичала толкова много, защото предпочетох да се върн тук и най-важното е, че не съжелявам. Ако бях останала, сега Цеци нямаше да го има.А ти ако не беше заминала, нямаше да си имаш Андрес джуниър. Heart EyesИдвайте си в България всяко лято ако ви е възможно и така ще се чувстваш много добре Peace

Аз ставам вече, че се оливам., работа ме чака.Лек ден и приятни разходки на всички 1stroller

# 42
  • Откъм Варната
Херич на мен пък не ми дава да те намеря, тоз скайп нещо  newsm78

# 43
Здравейте и от нас  newsm03
Силвето е почти напълно оздравяла - сега ще я изведа малко на това страхотно време, че доста си поседя вкъщи детето. Иначе при нас нещата са добре, хапва си по малко, колкото да отчете дейност,през нощта спи доволно и е много пъргава. Сменихме вече ваничката с по-голямо корито, че това дете направо ме изкарва на нокти докато я къпя - като риба на сухо е - само се мята насам натам  Joy

# 44
Лови, и д-р Фреш мирише, но проветрявам докато сме на разходка и няма проблем. Всички антимухъл-препарати са на хлорна основа и няма начин да няма никакъв мирис Simple Smile
Илиянка, до 2-3 дни ще си покаже дали действа.

Ние след малко излизаме - приятни разходки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт