Отговори
# 15
Здравейте момичета  bouquet!
Ама като гледам, че се разправяте за гладене и аз да си призная съм от не гладещите.Само когато ме хване музата и гладя всичко на ред.Е, има и дрехи, които няма как и трябва да се изгладят, но други минават и без тази процедура.
Аз също си мисля, че Кръц може да си има работа и да не е обидана, а и няма защо.
Илиянче, темичката е много добра!
Аз да се похваля, че майка ми вчера имаше РД и им отидохме на гости, та още една вечер си поспах, а бабата се гледаха с Яни Laughing.

# 16
Здравейте и от нас! Честита да ни е новата темичка!  Peace
Илиянка, Браво! Кръци, очакваме включване от теб с нетърпение!!!  Hug
Миринда, тук времето не беше лошо, така че има надежда!  Wink
Да ви кажа, като гледам Али напоследък, виждам голяма промяна! Растат много бързо малките ни душички... Heart Eyes
Хайде лека нощ!  Hug

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 23:51 от Sa

# 17
Ох хайде зарежете споровете, който каквото смята за добре такова си прави, а другите имат право да критикуват, дават акъли или да се поучат от опита ( всеки му според разбиранията )..

На Илиянка специални благодарности!!!
У нас днес беше весело, братовчедката на 4г ни беше на гости и леко взе ума на Михаил, а и моя да я пазя да не скочи отгоре му ..Направи и щателна инвентаризация на играчките му. Хареса си една пееща и като иска да я пусне всеки път казваше "Мишо иска да му пусна песничката"

# 18
  • Стара Загора
Жива съм  Twisted Evil
Сержито беше наряд снощи и за това бях бездиханна и неписах ами се тропясах с маймуна, че да се наспя Crazy
Честита ни нова темичка...Илиянка мерси   bouquet
Кръци казвай какво каза доФтора за Цеци сладурчито  Heart Eyes

# 19
Добрютру и от нас!Айде на всички по  morning
Чакаме новини от Кръци и Цеци.

Херке, тоя път заедно давахме наряда GrinningМойто чадо снощи беше изнервено нещо, че не беше спал през деня и гледах да го приспя рано. Сега стана в 6.30 и чете форума детето-кво да се оплача...

Виждам, че има бебчета, които още борят запека - ние от както пием чай от сини сливи, или както правя от миналия ден направо разреждам компот с преварена вода и ядем пюренца си акаме веднъж дневно.  Обаче ми се струва, че и захранването си има значение- то като давам сливи, круши, кайсийки и тиква, как да не ака човека.
И друго щях да пиша, ама не съм изпила кафето и не се сещам сега.

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 07:41 от eli_gu

# 20
  • Стара Загора
Ели значи сме били много пазени тази вечер  Mr. Green
Моят се бори с едни патки в шезлонга и ръмжи  Crazy
Ето моят скайп herа_zevs...който иска може да ме аддне  Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 08:25 от Зелена мамба

# 21
  • Виена
Добро Утро Hug
 Оска да много е красиво наистина!Сещам се когато дойдохме в началото,толкова ми беше интересно всичко,замъци градинки....А после като идваха приятели,роднини и все едно и също им показвахме и вече не ми прави впечатление,ама все пак съм тука от 8 години(малее кога минаха CrazyАко някоя мама има път насам с удоволствие бих помогнала с каквото мога,звънкаите Wink
Тедито, какво се притесняваше, че е голям Влади? Много добре си изглежда сладура, нищо, че е толкова килограми. Пък и то за мъж не е лошо да е по едър (моя е 2 метра и 110 кг. и никой не смее да му се опъне  Mr. Green Laughing)

Момичета, какво значеше като си избереш ден от месец март? Че тка ще ти върви цялата година ли? Защото аз си бях избрала днешния, а времето беше едно такова смотано - мрачно и студено и с гаден вятър...  newsm78

миринда то и нашия тати е 100 кила,и изглежда много добре FlutterОт 2 години се е заел да ходи на зала и да прави мускули и само ми се перчи пред огледалото JoyТака,че ако ВЛади е взел неговата структура...Ама се притеснявам,понеже каката,незнам кога точно я изтървах,но сега е пълничка горкото Sad.10 кг над нормата е,а това е много.Лекарката и изписа диета и сега се мъчим,но е много трудно!!! |И наесен тръгва на училище и на нея ще и е гадно,другите деца са едни слабички.
 И аз бях си избрала вчерашния ден,и тук времето беше страхотно! Peace
 Много тъжно ми стана и на мен за четиризначетата,просто нямам думи Flowers Rose
 Мойто петле,вече цяла седмица отваря очи,точно в 6.30 часа,няма тън мън,точен е като часовник Rolling Eyesдобре,че си лягам по рано,че ми идва малко на нагорнище това ранно ставане ooooh!
 Кръци мила идвай при нас,че не е същото тука без теб!!! Hug Heart Eyes

# 22
Добро утро и от нас  Simple Smile

Херааааа, сбъркала си си ника на скайпа Mr. Green

Да ви кажа вчера какво ни се случи: Когато сме си само двечките с Ема обикновено си взимам по един бърз душ (без да си мия косата), за да мога да отреагирам бързо...... Вчера тя заспа и аз реших да си се изкъпя като хората. Ей това дете като ме видя с мокра коса, с хавлия на главата и като се изплаши ooooh! Реееев, ужас! Не иска биба, не иска цица и не спира да плаче. Сложих я в количката, че няма как да изляза с мокра глава и трамбовах из апартамента. Заспа за 10 мин. През това време извадих помпата и се изцедих. Дадох й от шише. Изцока 90 мл. на почивки с плач и накрая се обадих на татко й да си дойде. Дойде си човека, а тя го посрещна с една такава лъчезарна усмивка все едно че нищо не е било....................
Днес ще си ходя мръсна Mr. Green

Хайде чао

# 23
Добро утро,
днес сме на консултация и ще ни слагат 3 Пентаксим .
dbsСаши така реве ако не е виждал някой дълго време и той му се нахвърли да му говори и целува.Явно вече разпознава хората около себе си.Новата ни мания е да се мъчим да си налапаме крачетата още не успяваме и старшно се ядосва.
Запека и нас ни мъчи понякога, давам му сокче от сливи ,но е много смешен горкичкия като започне да се пъне и зачервява.eli_gu какъв е този чай от сини сливи?
Tedito_799   качи някоя друга снимка да погледаме и ние тези красоти.
В детската се появи мухъл явно от това ,че го къпем там. Банята ни е много мъничка и сега ще го чипураме в спалнята за да може след това дълго да проветряваме .
Чао за сега.

# 24
Илиянка, благодаря за темата!   bouquet

Момичета, при нас нищо ново. Аз само да се отчета, че сме живи.

# 25
Добро утро!  Hug
Хера, еднах те в скайпа  Laughing
Оф, отивам, че пищим, та целия блок огласяме. малии какъв глас...  Mr. Green И ще трябва да ядем.

# 26
dbs, за ходенето мръсна .. ако не се измъкна 10 мин по-рано от леглото, до обяд и зъбите си няма да мога да измия. Само да зачезна от стаята и надава вой

Илиянче, не ми се вярва мухъла да е от къпането на Саши. Поне ние не можем да направим чак такава пара, а темп я покачваме само до 24-25

Запека е основния ни враг -  вече сме захранени, пюренцата са все круши, кайсийки, сливи ( яде ги с нежелание, напоследък дори не ги кусва ). Сливова вода няма как да дам, защото той вода не иска. Предадох се и давам Дуфалак по 5мл, но само пръцка и някоя бибешка да изкара  smile3511 smile3514

# 27
  • София
Добро утро. Вчера татито оправяше компа и нямах възможност да пиша.
Такааа да се отчетем, тежки сме 7450/ 70. Удвояване няма да гоним, защото ако е 10 кила ще говорим за хипертония. Пацата е добре и е забелена на половина ха ха. Рахит нямаме. Вигантола е през ден по две капки. Косето се спука от смях и консултацията беше весела.
за маслото по принцип можело на върха на ножа, но при нас не може.
Оска, ненаддаването при нас беше от алергията, но тя се изразява по различен начин. При едни са обриви, при други... При нас имаше и мн. силно разстройство, от което се обезводни и се отрази на кг. Откакто съм на диета вс. е ОК.
Илиянка, страхотна е темичката и заглавийцето е мн. ведро ( smile3501 на Миринда) newsm51.
 За мухъла има мн. добър препарат  "SAVO". Пръскаш и изчезва.
За цветоветеКосето е със синя количка и синьо косм. и ме питат момиче ли е hahaha. А аз когато попитам какво е ми се сърдят" не личи ли"  newsm78. Та Оска е права, светът е шарен - да се радваме на дъгата!
Ivros, за нестоенето в количката и ние бяхме така, но свикна.
Дбс, аз отдавна не се показвам мокра Party
За спора хайде да остане в предната тема. Май много го разводнихме newsm78. Чакаме и Кръц, но и Криси, която тъкмо се престраши да пише, след.... и пак я......Това се опитвах да кажа, а не да се оправдавам. На мен не ми пука. Та предлагам да "изгладим" отношенията и езиците  Hug.

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 09:39 от Lovi

# 28
  • София
Айде честита тема, много е свежа - браво на Илиянка! И на нас ни се яви мухъл заради къпането, ще правим изолация няма как. Чистя го почти всеки месец с препарат и много проветрявам.
Маца, Оска Митко наддаваше, но последния месец заради алергията наддаде малко, цял месец и повече ми се гънеше и не искаше да яде, освен това дрискаше здраво.
Викат ме и не мога да се изразя по другите въпроси.

# 29
Добро утро и от нас!
Тамън успея да ви прочета и нещо стане и не успявам да пиша  Sad
Обсъждахте праха за пране - може ли да питам откъде купувате Сано максима. Аз го търсих, ама като не намерих взех Тео бебе.
Ние днес ще ходим на ортопед - нямам притеснения, но нашето педи праща нейните дечица на 3 месеца (вродена луксация) за профилактичен преглед. Колкото по-рано се открие нещо, толкова по-лесно се оправя  Peace
За цветовете и ние износваме дрешки на каката  Mr. Green Но любимия ми цвят е оранжевото  Heart Eyes
Моя младеж отскоро като остане голичък и почва да си дърпа пишлето  newsm78
За количката - и ние не сме й голям фен, ако заспи преди да го сложа добре, иначе мисия невъзможна. Това да стои буден и кротък в количката  Naughty
Има ли мами от района на Редута?
Ще ставам, викат ме...

Общи условия

Активация на акаунт