"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 39 862
  • 838
  •   1
Отговори
# 150
Този до 20 кг за Дани може ли, или за Ирина от Дупница newsm78

# 151
  • sofia
Този до 20 кг за Дани може ли, или за Ирина от Дупница newsm78

ще ги метна в колата и като се видим ще ти ги дам.Оба4е кой ще ходи скоро до Радомир и Дупница?
в понеделник Гери и Маринка са в ТРън целият ден,но понеже ще работят с кмета и социалните по проекта за реформирането на дома едва ли ще могат и през Радомир да минат  newsm78Незнам,както дойде,пампите ще са в мен Hug

# 152
Rosi, Mila e. Az 4esto minavam prez Radomir, hodia do sasedno selo prez weekend-a.Ako ima ne6to za nosene do tam moga da poema angajiment kato zatragvam da se 4uvame. 

# 153
Vseki pat vi izpuskam kogato ste na linia. Sad

# 154
  • sofia
Vseki pat vi izpuskam kogato ste na linia. Sad

ще ти звънна Hug

# 155
Току що говорих с въпросната госпожа. Всъщност с една друга. Те са изключително отворени към нас. Става дума за всички, които са в един ресторант, сравнително доста известен ... няма да му споменавам името тук. Казаха, че от каквото и да имаме нужда - само да им звъннем и до 2-3 дни макс го имаме.
Дадох й координати за абитуриентите в Ст. Загора.
Разбрахме се за идната седмица за чаршафите и гуменките.
Каза, че абсолютно всичко, което имат е ново и актуално. Описа ми на дълго и широко гуменките и тениските.
Уговорих чанта за бала на Ели ... сега остават обувките. Party

Също каза, че в сряда пазаруват за ресторанта...от Метро. Да й звъня във вторник за поръчения. Предложи да купува по 1-2-3 пакета памперси седмично. Така, че ако има някоя майка сега нужда - казвайте размер. Криси?

Говорих с Дунчев. Иска 150-200 кила зеле (за месец). Crazy Пита той ли ще дойде да го вземе или ние ще му го закараме?!
Постави ми разни задачки ... нали съм отговорник. bowuu Ама така съм пришпорена от към време, че не знам...
Споделям ги...
1. Да намеря спасител за децата, за 20 дни...на морето. Плаща нощувки и храна. ooooh!

2. Да намеря възпитател за децата, който да отговаря за спорта им. Да ги научи на обичат спорта. Плаща по 12 евро. В тези пари се включва и път, и храна и всичко.

И какви спорове ми поставя този Дунчев. Всичките му задачки са за вчера. ooooh!

Хайде, да поработя още малко ... че току виж ми свалят прозвището "работохолик-мазохист". Tired

# 156
Веси , кога бяха Доганово на море
Имам предвид един приятел за спасител, но преди да му звънна трябва да знам датите
Възпитателят по физическо за същите дни им трябва , нали , на морето ?

# 157
На море са от 20-ти юни, май. Ох, помня, че беше от средата на юни - за 20 дни. Ще питам за подробности.
А възпитателя не е за морето, а за дома ... три пъти седмично, по 2-3 часа ... единият ден може да бъде и почивен. Wink
Виж какво можеш ти да направиш, ако не - ще ида да се порзвихря в НСА. Party
Проблемът ми е, че тези почивни дни са ми последните за няколко седмици напред. Tired

# 158
  • sofia
На море са от 20-ти юни, май. Ох, помня, че беше от средата на юни - за 20 дни. Ще питам за подробности.
А възпитателя не е за морето, а за дома ... три пъти седмично, по 2-3 часа ... единият ден може да бъде и почивен. Wink
Виж какво можеш ти да направиш, ако не - ще ида да се порзвихря в НСА. Party
Проблемът ми е, че тези почивни дни са ми последните за няколко седмици напред. Tired

пилета,не трябва възпитател,а треньор Joy
Това е за онази програма за която писах преди време.Квалифициран 4овек му трябва на Дун4ев,да пътува до Доганово няколко пъти седми4но.

Весе,в НСА няма на4ин да не намери майка ти Hug

# 159
Сега в "Календар" по Нова ТВ даваха репортаж за дом в Асеновград. Баните им са в отделна сграда Sad И изобщо санитарните възли са в ужасно състояние Sad В стаите живеят по 6-7 деца, няма достатъчно столове и шкафчета за всички. Мазилката на сградата пада. От общината им отпуснали пари за ремонт на санитарните възли, но те разбира се са недостатъчни Sad Дадоха директорката, някои деца. Дано репортажът помогне за намиране на спонсори  Praynig

# 160
Да , помня за треньора
Мислех , че сега му трябва някой за дните на морето , ама явно става въпрос за стария случай
Ми Весе , развихри се де , т.е. майка ти

Ако някой ще ходи скоро до Доганово да свирка , че има разни неща , които съм приготвила

# 161
СОРИ ЗА ОФФА ,момичета ,
но няма зеле
защо ,защото хората  снощи са дали на дом в Елин Пелин,а другото ще го ядят животни ли, какво ли , или просто  си е на буклука защото е трябвало да се освободи тира ,и те се се отървали от  него
 те ни попитаха в много лошо време точно през миналите почивни дни и през цялото време ,докато дадем отговор ,са го държали в тира,което се сещате ,води до разваляне ,
надали се е развалило всичкото ,ама в крайна сметка ,не са имали друг избор ,говорих  с тях сутринта  ooooh!

# 162
  • sofia
СОРИ ЗА ОФФА ,момичета ,
но няма зеле
защо ,защото хората  снощи са дали на дом в Елин Пелин,а другото ще го ядят животни ли, какво ли , или просто  си е на буклука защото е трябвало да се освободи тира ,и те се се отървали от  него
 те ни попитаха в много лошо време точно през миналите почивни дни и през цялото време ,докато дадем отговор ,са го държали в тира,което се сещате ,води до разваляне ,
надали се е развалило всичкото ,ама в крайна сметка ,не са имали друг избор ,говорих  с тях сутринта  ooooh!

Close Close Close

# 163
ВЕСЕ,КВИ ОБУВКИ ЗА ЕЛИ ЗА БАЛА БЕ?
КОЙ ТИ ГИ ИСКА? ДУНЧЕВ ЛИ? newsm78
ГОВОРИЛА СЪМ ПОДРОБНО С ЕЛИ-ОБУВКИТЕ СА Й ОТ ТЕЗИ ДЕТО Й ШИЯТ РОКЛЯТА Stop

# 164
Весе,в НСА няма на4ин да не намери майка ти Hug

Ми Весе , развихри се де , т.е. майка ти

Тия дни ми е изключително невъзможно да занимавам майка ми с каквото и да било. Ще видя какво ще измисля. В сряда съм и на изпит. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт