Родители, дали болните си деца за отглеждане

• 110 245
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 1 080
Здравей те на всички честита баба  Марта да сте живи и здрави вие дечицата  и цялото ви семейство.Мейз много се радвам за тебе и за твоето щастие за малкото човече,ще стискам палци всичко да мине по мед и масло.Аз да ви се похваля вчера бяхме на контролен преглед в София и ни казаха,че малкото е много добре и да си го гледам вече като нормално детенце,пожелавам ви го това на всички.Ела кураж и вяра бъди силна ще се помоля за  твоето слънчице. newsm17

# 1 081
Здравей те на всички честита баба  Марта да сте живи и здрави вие дечицата  и цялото ви семейство.Мейз много се радвам за тебе и за твоето щастие за малкото човече,ще стискам палци всичко да мине по мед и масло.Аз да ви се похваля вчера бяхме на контролен преглед в София и ни казаха,че малкото е много добре и да си го гледам вече като нормално детенце,пожелавам ви го това на всички.Ела кураж и вяра бъди силна ще се помоля за  твоето слънчице. newsm17
Годината явно ще е късметлийска,поздравления Васе.
Ела,стегни се,детенце ще се пребори и този път Hug

# 1 082
pogar,може така да се каже, напоследък много хубави новини получавам от майчета които са имали проблеми с дечицата им.Пожелавам ви го това на всички вас от сърце да сте живи,здрави и много усмивки и детски крясъци в къщи. newsm10 newsm19 lalalala

# 1 083
  • София / Пловдив
Ели, миличка, толкова искам да мога да кажа нещо, с което да те утеша... ти си невероятна жена и майка! Вярвам, че твоята любов ще помогне на Анди да пребори и тези проблеми! Той е късметлия, че има теб за мама  Hug

Мейз, страхотна снимка   bouquet
Да ни подсетиш за предаването!

# 1 084
честит 8-ми март,пожелавам но всички мами много здраве и късмет в живота,също така и цялото семейство много здраве. newsm51

# 1 085
Благодаря Весе,
Аз не се обадих на никой а само на мама и пожелах честит празник! Не споделям идеята за един ден в годината да се празнува деня на жената, Иска ми се всеки ден да е празник защото това заслужавате!
  bouquet

# 1 086
Моля,моля meyz да така е за мене всеки ден е празник с тези две съкровища където имам какво да кажа.Малкия е добре ходих ме на София на контролен преглед и ни казаха че е просто супер дори ако го няма белега от операцията няма да се разбере,че е имал нещо  дори и шумът на сърцето го няма вече а ни бяха каза ли,че щял да си има шум докато е жив.
Айде не останали вече за малкото злато на мама.Да го погалиш бебчо от мене. pregnant

# 1 087
Да напомня,За тези които ме познават, на 26.03.2008 от 15.30ч ще дават моята история по БТВ в "Часът на мама"

# 1 088
О, да meyz аз дори съм си го отбелязала на календара.Задължително ще го гледам. newsm10 tv

# 1 089
Здравейте момичета,
Радвам се, че открих тази тема, тъй като и моето първо дете се отглежда в дом. То също е с хидроцефалия и епилепсия. Четох, че има още една майка с такова дете. На нашето малко слънчице, когато беше само на 2 месеца му поставихме клапа, но за съжаление нещата не се подобриха. Той вече е година в дома и честно казано тези мили сестри, които се грижат за него го спасяват вече няколко пъти от смъртта. Аз често ходя да видя детенцето си и говоря много с персонала. Но ми е адски трудно да преживея всичко това, въпреки че от скоро имаме още едно детенце. Мили момичета как съумявате да живеете без децата си? Аз направо откачам без него!Много ми е трудно, въпреки че близките ми хора ме подрепят ............. Всяка сутрин се събуждам с мисълта за него и се питам как ли е, дали му е топло, дали е гладен .... Много ми е трудно да не съм почти винаги в истерия с малката ни принцеса - второто ни детенце. Едвам удържам фронта да не се разпадна от ужас дали тя е добре. Дано не съм ви натъжила с моята история. Спирам, че стана май много дълго.

# 1 090
vh, съжалявам за това което преживяваш! Моля те регистрирай се за да си пишем по спокойно!

# 1 091
Благодаря meyz, регистрирах се, но непрекъснато компютъра ми дава грешка като зареждам форумите на БГ-мама.  Cry Някоя от вас има ли подобен проблем?

# 1 092
Толкова много сили ми коства  живота! А сега  и толкова много хормони в мен играят и вече ми е толкова трудно да продължавам напред!
Сега когато остават 2 месеца до края и началото ми се иска толкова много неща да направя,  искам да си купя количка, искам да си оправя стая за бебето, искам да си купувам разни бебешки неща! Ама .... Ангел не иска да купим нищо докато не родя, а и като гледам никой около мен не говори(имам предвид близките ми)!  Свекърва ми даже избягва да говори изобщо за това. онази вечер и показвам какво съм и харесала от една марка за бебето,  а тя даже не пожела да ме исуша, каза че имало време и сега нищо не искала да гледа!
Преди  седмици когато записах предаването каза че се гордяла с мен ,ама как да го приема като само аз  се опитвам да гледам напред? Сега ми се реве, а  не иска да разстройвам никой! Тази седмица ще гледам Ивана , че е няма да ходи на детска и ще се  забавлявам с нея! Тя е единтвенат която не ме кара да се замисля за друго  освен за бъдещото!
 Сега малко да ви се похваля! С ангел решихме да отидем в къщата на майка ми която е в предградието на София, Село Лозен след като се роди бебето много съм радост ама сега трябва да правим основно почесване и малък ремонт! Нали се сещате какво ни чака? Дано да успеем да  се нанесем преди да родя, и да не се налага за съм в центъра с бебока, че няма да ми е никак приятно да седя с бабет и да не мога да си поканя никоя приятелка! А и така  ако се преместим ще може да ми дойдете на гости Simple Smile

vh, пиши ни как си и какво чувстваш и така ще можем да ти помогнем, ако не с друго то поне със изслушване! тук има много и различни мнения, но  благодарение на това, аз съм сега Здрава Умствено и Физически!

# 1 093
  • София и там където не се пуши
Мейз, аз те подкрепям за това да си купуваш неща. Не искам ужаси да ти разказвам, но като се роди второто ми дете и ми казаха, че сигурно няма да го бъде, аз отидох и си купих всичко каквото ми трябваше за изписване на едно бебе.

# 1 094
  • София
meyz, много добре те разбирам- погълнати от собствения си страх, роднините ти те оставят сама с твоя! В момента имаш нужда не от притеснения, а от надежда, споделена с близките около теб. Опитай се да убедиш поне мъжа си, че имаш нужда от нещо позитивно, че като всяка майка ти се иска да се разсееш с приятен пазар за бебчето, да поогледате, да купите някои неща. Това е едно от удоволствията на очакването, защо да се лишавате от него?

Общи условия

Активация на акаунт