Родители, дали болните си деца за отглеждане

• 110 250
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 1 095
Мила Мейз,
Купи си всичко с любов и ако си вярваща го занеси в църквата да постои седмица зад олтара и си го наречи всичко да мине добре, да родиш здраво бебе! Това са толкова хубави неща. Знам какво изживяваш - през същото минах наскоро. Всеки ден ставах с хубава мисъл в главата и си повтарях, че всичко ще е наред. Предварително си купихме и ново легълце за бебката, дрешки и т.н. Гордо стъпвай и знай, че хубавото тепърва предстои! Hug

# 1 096
Четох, че има още една майка с такова дете.
Здравей миличка.Аз съм тази майка за която говориш.Напълно те разбирам какво преживяваш,всяка една твоя мисъл е и моя.Но трябва да се преборим и това е.Няма начин.Винаги когато искаш да поговориш с някой аз съм насреща.Ще ти пратя телефона си на лични.Надявам се,да се отпуснеш тук при нас и да споделяш мъката и радостите си,защото тази тема беше направена точно за това-хора като нас да разговарят и да се подкрепят взаимно.Пиши когато можеш.. Hug

# 1 097
Ела как е Анди?  Hug

# 1 098
Днес майка и татко се опитаха да видят малкия.Пуснали ги само за малко в бокса има няма 5 минути.Бил отпаднал,отнесен.В събота когато ходих ме отпратиха и не ми разрешиха да го видя.Беше на системи.Вечерта е имал висока температура.Моля се поне тази събота да се гушнем.Стискайте ми палци.
Вики и мама блягодаря ти ,че се интересуваш от нас.Оценявам го.

# 1 099
  • София
Ще го гушнеш разбира се.Ти си толкова силна жена и Анди знае каква мама има и ще се пребори само за това да те направи щастлива. Hug

# 1 100
# 1 101
  • София
Моля се поне тази събота да се гушнем.Стискайте ми палци.

Дано, мила!  Praynig

# 1 102
Кураж мила Ела79! И дано Господ е с Вас!  Praynig Praynig Praynig

# 1 103
Толкова много сили ми коства  живота! А сега  и толкова много хормони в мен играят и вече ми е толкова трудно да продължавам напред!
Сега когато остават 2 месеца до края и началото ми се иска толкова много неща да направя,  искам да си купя количка, искам да си оправя стая за бебето, искам да си купувам разни бебешки неща! Ама .... Ангел не иска да купим нищо докато не родя, а и като гледам никой около мен не говори(имам предвид близките ми)!  Свекърва ми даже избягва да говори изобщо за това. онази вечер и показвам какво съм и харесала от една марка за бебето,  а тя даже не пожела да ме исуша, каза че имало време и сега нищо не искала да гледа!
Миличка,разбирам ,че се драниш от пасивността на вашите и Ангел,но аз ги разбирам,страх ги е .Въпреки това обаче те съветвам да си изживееш пълноценно бременността,да си купуваш необходимите неща за бебето и да не им обръщаш внимание.И честито за новия дом.Горе главата,защото само хубави неща ще ви се случват от тук нататък.Чао и целувки

# 1 104
Мейз,  Hug Hug Hug Опитай се да не се вляеш от околните, за да можеш спокойно да се насладиш на чудесната положителна енергия, която имаш  Peace Heart Eyes  bouquet

# 1 105
Мейз,ние с теб сме адашки! и аз като теб съм Златина Стоянова LaughingПожелавам ти да се наредите добре в новия дом и само хубави и щастливи моменти с бебето и съпруга си да изживееш... Hug
Ела стискам палци да видиш скоро Анди в отлично състояние и поне малко да отдъхнеш,виждайки го че е добре.. HugНаистина миличка много се надявам..

# 1 106
Мейз,дали е възможно да запишете предаването и да го изтегля от интернет.Да се сложи в някой торент.Аз съм на работа и няма да мога да те гледам.А много искам. Cry

# 1 107
  • София и там където не се пуши
Мейз,дали е възможно да запишете предаването и да го изтегля от интернет.Да се сложи в някой торент.Аз съм на работа и няма да мога да те гледам.А много искам. Cry

http://www.btv.bg/ тук може да го гледате

# 1 108
  • Oslo
Мейз,ние с теб сме адашки! и аз като теб съм Златина Стоянова Laughing

Аз също съм Златина Стоянова....

# 1 109
Здравейте ,аз също съм като вас .Моето първо дете се отглежда в медико социален дом.Доколкото прегледах публикациите и снимките,моето дете е там ,където е била Вяра на meyz.Аз също постоянно си посещавам детето,обичам го и също като вас се страхувам да го отглеждам вкъщи,поради здравословното му състояние.Имам второ дете абсолютно здраво,но няма ден и няма нощ ,нито миг да не мисля за болното ми момченце.Всичко,което сте написали все едно ,че съм го писала аз.meyz ще те гледам на 26.03 ,дано да успееш да обясниш на  общество ни,че ние не сме майки"чудовища",а страдащи и обичащи родители.

Общи условия

Активация на акаунт