Родители, дали болните си деца за отглеждане

• 110 260
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 1 110
Здравейте ,аз също съм като вас .Моето първо дете се отглежда в медико социален дом.Доколкото прегледах публикациите и снимките,моето дете е там ,където е била Вяра на meyz.Аз също постоянно си посещавам детето,обичам го и също като вас се страхувам да го отглеждам вкъщи,поради здравословното му състояние.Имам второ дете абсолютно здраво,но няма ден и няма нощ ,нито миг да не мисля за болното ми момченце.Всичко,което сте написали все едно ,че съм го писала аз.meyz ще те гледам на 26.03 ,дано да успееш да обясниш на  общество ни,че ние не сме майки"чудовища",а страдащи и обичащи родители.
Здравей и добре дошла при нас.Когато имаш нужда да поговориш за това ние сме насреща.Целувам те и съм с теб в мислите си.чао засега

# 1 111
yava,  поздравявам те за смелоста да се включиш и ти при нас! И както Ела го е казала "Когато имаш нужда да поговориш за това ние сме насреща!

# 1 112
еla79,meyz благодаря,за приятелски подадените ръце.Всичко,което ми се случи в близките 2,5 години не ме уби,но ме направи много силна.meyz разбрах,че чакаш бебче от сърце ти пожелавам всичко да мине като по ноти,да си родиш едно здраво и щастливо бебе.Аз самата в момента се радвам на моя едногодишен син,който е най-усмихнатото бебе на света.Всичко това ми дава сили да продължа,и някак по спокойно с по-малко сълзи и повече увереност преминават срещите ми с болното ми момченце.

# 1 113
ela79,здравей как е детенце?
meyz,до кога ти е термина?-да ти кажа с не търпени очаквам предаването и с всичко те подкрепям,аз когато бях бременна с първото също не ми даваха да си купувам нищо предварително, но с второто си купувах.

# 1 114
Заболя ме от това, написано в друг подфорум. Вероятно , не е насочено към мен, но.....

"Направих всичко вьзможно докато ТЯ бе жива!Не я зарязахме в дом!След нея господ ми даде още 2 здрави деца.Малкият ми син визуално прилича на НЕЯ.Е,хайде да не "дьрпаме дявола за опашката"!"

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=275341.0

# 1 115
Aист, едва ли е насочено към теб, но във всички случаи е доста нетактично. Rolling Eyes
meyz, много прегръдки от мен. Непременно ще те гледам в предаването. Купувай си за бебчето дребните неща- дрешки, играчки, шишенца... Така хем ще се чувстваш самата ти щастлива, хем пък и мъжът ти ще се чувства по-спокоен. И аз ти стискам палци и те мисля. Всичко ще е наред!

# 1 116
Заболя ме от това, написано в друг подфорум. Вероятно , не е насочено към мен, но.....

"Направих всичко вьзможно докато ТЯ бе жива!Не я зарязахме в дом!След нея господ ми даде още 2 здрави деца.Малкият ми син визуално прилича на НЕЯ.Е,хайде да не "дьрпаме дявола за опашката"!"

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=275341.0
А на мен вообще не м и стана ясно какво иска да каже тази жена.Каквото и да значи е грозно...

# 1 117
yava ,здравей аз рядко пиша,но съм със същата съдба,моето момченце е заедно с Анди на Ела,в едно отделение по малформации са и са другарчета. Ако имаш нужда от нещо и аз съм насреща.
Мейз,наистина кога точно ти се води термина? Simple Smile Стискам ти палци и съм сигурна че всичко този път ще бъде наред.Ще гледаме предаването .нямам търпение.
Целувкииии на всички  newsm51

# 1 118
Аист ,  дори и да е за теб,  никой не може да те съди! Аз така разбирам и другата гледна точка.
 Днес например какво ми се случи, не му давам значение но ще ви разкажа!  Нали ходя на лекции за бременни и с майските майки от форума седим на една маса, мина лекцията и обикновено се изчакваме на входа и си тръгваме заедно, да ама днес, все едно  бях прокажена и даже и довиждане не ми казаха, взеха си багажа и се измъкнаха като пръдня през гащи! Замислих се малко и може би да съм им досадила с идеята за предаването ама ДРЕМЕ МИ!
То не може всичко да ни харесват. Нали си имам Вас!
А сега стига с оплакването! 
Термина ми е на 24.май.2008 бебето много рита и вече се търкалям

Хайде и малко спам!
Целувки

# 1 119
meyz ,прекрасна си на снимката Hugстискам палци за бебчо и теб fingerscrossedвсичко ще е ОК.
А за утре ще те гледам дори съм си навила телефона да ми напомни Blush

# 1 120
Мейзи,страхотна бременна си! Hug

# 1 121
мейз Честито  preggo , леко бременеене и леко раждане, стискаме ти палци  newsm10

Ще те гледаме по бТВ  Peace

# 1 122
  • sofia
Злати,дреме ти.....Важното е да се пазите още малко,да си щастлива,да вявраш  себе си и да се радваш на предстоящото събитие:love:

# 1 123
  • София / Пловдив
ela79,  Hug как е Анди? Успя ли да го видиш?

# 1 124
Да,тази събота.Седях доста време.Позволиха ми,защото той беше добре.От дни не е имал температура.Ами това е.Имам и снимки,ама ще пусна някоя вечер.

Общи условия

Активация на акаунт