Родители, дали болните си деца за отглеждане

• 110 252
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 1 125
Да,тази събота.Седях доста време.Позволиха ми,защото той беше добре.От дни не е имал температура.Ами това е.Имам и снимки,ама ще пусна някоя вечер.
Браво ЕЛа! HugБраво...Много ми става хубаво като пишеш, че е добре Hug

Мейзи ..уу..пу-пу..Много си ми хубава... Hug
А майските мами..ми,много им здраве!
То всички искат  и да им е всичко наред ..Повечето приемат здравите си деца за даденост също така,но уви, в живота често не става така..

# 1 126
ela79, много се радвам за вас. Стискам палци все така да е!!!
meyz, прекрасна си! И всичко ще бъде прекрасно с теб и бебето, така да знаеш!!! Аз не мога да гледам предаването, освен ако не го повтарят по нощите, но ще помоля свекърва си да гледа и да ми разкаже. Тя го гледа честичко това предаване, така че с радост ще изпълни задачата Simple Smile

# 1 127
ela79,много се радвам,че детенце е добре дано така да продължава.
Мейз,много добре изглеждаш и ти пожелавам така да се чувстваш! preggo

# 1 128
ela79,много се радвам,че детенце е добре дано така да продължава.
Мейз,много добре изглеждаш и ти пожелавам така да се чувстваш! preggo

# 1 129
Малка грешка да ме извините. newsm51

# 1 130
Мейз, ти си невероятна!   bouquet Гледам те в момента.

# 1 131
Мейз, ти си невероятна!   bouquet Гледам те в момента.
И аз  Peace
Наистина си невероятна  Heart Eyes

# 1 132
  • Някъде там на юг...
Мейз,

за пореден път се убеждавам, че си една невероятно силна майка   bouquet Не мисля, че някой има право да те упреква в нещо. Определено си направила най-доброто  Hug

# 1 133
браво злати ,браво мейз възхищавам ви се и на двете за волята, борбеността  и смелостта да вървите все напред гледам ви и нямам думи следя историята ви от самото начало и страдам с вас изживявах всяка ваша болка защото моето детенце е с епилепсия дано господ ви пази вас и вашите дечица а на мейз да роди едно живо и здраво бебоче радвам ви се и ви подкрепям  Hug

# 1 134
мейз,страхотна си Hug

# 1 135
Гледах предаването
какооооооо
много си хубава
 Hug Hug Hug

# 1 136
И аз гледах , Мейз.
Браво.   bouquet

# 1 137
Atyla здравей,открих  ви случайно ,миналата седмица оперираха детето ми,освен другите уврежвания имаше и вроден сърдечен междукамерен  дефект казвам имаше защото лекарите го отстраниха и той се възстановява успешно.Беше ми се свило сърцето и душата,страхувах се как ще издържи операцията защото е само 5,5кг.,а е на 2годинки и 10 месеца.Лекарите смятат,че сега ще дръпне с килограмите надявам се и в развитието уверяват ни ,че това е най-доброто за него,за това и се съгласихме с съпруга ми да го подложат на тази тежка сърдечна операция.Споделям,защото ми е много ,много тежко.
Е,така ви открих,търсейки повече информация за самата операция
meyz гледах те по bTV  искам да ти кажа моето голямо БЛАГОДАРЯ.

# 1 138
Гледах предаването..Много хубаво разказа всичко Мейз! Hug
Надявам се да се промени нещо към по-добро ...

# 1 139
мейз, аз не можах да те гледам, защото съм на работа  Tired, но се надявам да качат предаването в нета и да го гледам
иначе ти пожелавам скоро да гушкаш най- сладкото бебе на света
ели, радвам се че сте се видяли с анди и че напоследък е добре Hug

Общи условия

Активация на акаунт