Родители, дали болните си деца за отглеждане

• 110 264
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Момичета, къде мога да гледам запис на предаването???
Видях, че от 19.03 Нетера вече е преустановила излъчването на програмата на БТВ. Може да се гледа онлайн на сайта на БТВ, но на живо, не видях записи на стари предавания.  Sad

Намерих го- ето тук е записът на днешното предаване!

# 1 141
http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=209&video_id=838
Ето тук са записите,но предаването което е сложено на днешната дата не е това което е излъчено .Объркали са нещо

# 1 142
Мейз ти си една много,много силна жена поздравления! newsm10 smile3501 newsm51

# 1 143
  • София
http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=209&video_id=838
Ето тук са записите,но предаването което е сложено на днешната дата не е това което е излъчено .Объркали са нещо

Да, аз го изгледах с превъртания почти цялото, но очевидно не е предаването от днес.  Rolling Eyes

# 1 144
Цял ден мислих ,че като се върна ще го гледам.Изгледах цялото предаване и после не ми се вярваше ...че не съм видяла Мейз и си викам боже аз ли не съм добре или какво.А пък то не аз спя,а тия от предаването...

# 1 145
Мейз-гледах те,напълни ми се душата и от мъка и от щастие и очакване на новия живот.Възхищавам се на твоята способност за обич,нежност,за преживяване на чувствата в дълбочина...Благодаря ти,че  поне за момент ме дари с усещане за пълнота и смисленост.  bouquet

# 1 146
Здравейте, силни момичета!
Аз също имам момиченце което е на 4 години и има множество малформации ( ретинопатия, хидроцифалия и ДЦП).Родено е в седмия месец 1,100кг.,поради малките си килограми неможа да избегне резвитието на тези страшни заболявания.То също посещава дом за медико-социални грижи за деца.През седмицата посещава заведението, но събота и неделя  е при нас.Подкрепям ви с цялото си сърце.Надявам се някой ден медицината да напредне в България. newsm03

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 21:26 от keti969

# 1 147
  • София и там където не се пуши
Аз не успях да го гледам и сега се ядосях, че не е днешното предаване, ако някой го познае да го пусне.

# 1 148
  • София
И аз много се ядосах на тъпия видео архив на БТВ, и на това, че са прекратили излъчването по Нетера!
Писах им гневен коментар към видеото на ужким днешното предаване.  Twisted Evil Не че ще се стреснат, де, но поне да се усетят да поправят грешката.  Crossing Arms

# 1 149
Благодаря на всички ви за милите думи.
Нямаше да съм това което сума ако Вас Ви нямаше до мен!

А за предаването от сайта ба БТВ нямам коментар, и аз написах питане къде да гледам предаването!

# 1 150
Злати Hug Heart Eyes Heart Eyesзнаеш си колко невероятна и силна жена си-желая ти лек и успешен финал на бременността-и...обещай ми да гушкам сладкото бебоче  Hug Winkоби4ам те Heart Eyes

# 1 151
Възхитена съм от Мейз, гледах предаването на работа. Желая ти от тук на татък само щастие и хубави моменти. Лека бременост и едно здраво и хубаво бебче.

Ели, Анди е станал много красив. Да вземеш да пуснеш повече снимки. Много се радвам, че най-накрая си го видяла и той е добре. Следващия път от мен и от Рали за Анди много, много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 1 152
meyz, четох преди време темата и знам историята ти. днес те гледах в предаването.
искам да ти кажа, че си една изключително силна и харизматична жена.
пожелавам ти много щастие и късмет! пожелавам ти прекрасно, здраво бебе! пожелавам ти все така да бъдеш обичана и подкрепяна от близките си!
заслужаваш го !  bouquet

на тези, които са те упреквали, бих казала, че никой няма право да прави коментари от височината на собствената си удобна камбанария. "на чужд гръб и 100  тояги са малко." вярно е.

получи се малко сълзливо, но пък е от сърце. Hug

# 1 153
Злати,гледах те мила! По плаках си,за нашите деца,за всички деца с увреждания.
 БЛАГОДАРЯ ТИ  !   newsm51 smile3525 newsm51
Пожелавам ти НАЙ-ХУБАВОТО,ЗДРАВО И УСМИХНАТО БЕБЕ,а то ще бъде такова ,защото то има най-хубавия ангел-хранител ,неговата КАКА.
ЦЕЛУВКИ
YAVA,Злати ни събра тук точно за да си споделяме и да ни става малко по леко,така че споделяй ние сме на линия.Много се радвам че са ти казали че има шанс да наддаде детето ти и да се подобри поне малко състоянието му след операцията .ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОБРОТО ЗА ДЕТЕТО ТИ . newsm51
ВСИЧКО НАЙ-НАЙ-НАЙ ХУБАВО НА ВСИЧКИ ОТ МЕН И МОИТЕ БЛИЗНАЧЕТА  newsm04

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 23:20 от Atyla_

# 1 154
  • благоевград
 smile3516  и аз изпуснах предаването а повторение няма запис няма в БТВ , някой намери ли записа ????? да го пусне тук тогава

Общи условия

Активация на акаунт