и бъди силна заради малката! Сигу,рна съм, че ще се оправи и всичко ще е наред - нали затова се борят докторите! Ще ви стискаме палци, да се закрепите до следващата операция! А тя кога ще бъде?
А аз междувременно изкрейзвам тотално. Последна инстанция - Доц. Анадолийска. Една ужасна жена на около 100 години, с ужасен подход към децата. Маги реве всеки път като ходим при нея. Тя погледна набъбналата папка с изследвания и "умозаключения" и предложи да се направи снимка на мехура. Предписа Суметролим за 1 седмица, за да изчисти бактериите за снимката. Снимката беше ужасно преживяване за всички. Оказа се, че има лек рефлукс в ляво - връщане на урина от мехура към левия бъбрек, от най-ниската възможна степен. Не налага операция и се надяваме детето да израсте този проблем. Предписа ни нелидикс за 30 дни. След тези 30 дни урината беше стерилна. Нямаше и задържане в бъбрека. Предписа ни чай от 4 вида билки, но различавам само Мечото грозде. Не знам другите 3 какви са. Маги го пи (и продължава, но сега през ден) 40 дни нон-стоп. Урината беше стерилна.
При последния преглед преди 10 дни доцентката каза, че според нея рефлукса е преодолян, но е толкова хубаво, че не смея да се зарадвам. Пием си още чайчето и след месец пак ще даваме урина. Препоръчани теми