Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от постиженията на децата в новата тема?
Какви са някои методи за стимулиране на развитието на децата?
Какви са някои от симптомите на хипотония при децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от постиженията на децата в новата тема?
-
Какви са някои методи за стимулиране на развитието на децата?
-
Какви са някои от симптомите на хипотония при децата?
-
Какви са някои методи за стимулиране на развитието на деца с хипотония?
-
Каква е новата препоръка на Американския колеж на акушер-гинеколозите и педиатрите относно скрининга за синдром на Даун?

, и по-натам пак ще се обадя като наближим 3та годинка живот и здраве.Като до това време може да се появят и други алтарнативи за ДГ надявам се.
момичетата имам предвид
) Ако знаете как се уплаших, че не ме пуска да пиша в темата... в чудо се видях, да е жива и здрава Невада, инак и на ум не ми хрумваше, че има продължение на първи том... Така сме ние новаците, шаш и паника.
. Когато ми казва дума, която не мога да разбера, при молба за обяснение или показване няма никакво желание да ме "светва", затова на този етап работим с предположения, понякога налучквам и си изяснявам картината. Втората нощ на село се напишка, но не беше притеснена от това, беше си съблякла сама мокрите дрехи, сигурно емоциите й са дошли в повече, а и наистина беше превъзбудена от много игра. В неделя стоя няколко часа с леля си и тя каза, че не е имала никакъв проблем с нея. Папкали са, спали са, играли са, ходили са на сладкарница. Друг е случая, че като я попитах дали са ходили отвърна отрицателно, не била ходила, не яла никаква торта. После като сестра ми я пита, а валя ли ни дъжд? Тя каза да, и постепенно си призна, но много хитро се измъкна като каза "Мама не е яла торта" Иначе Маги се справя все по-добре с пресечени местности, пак ходихме в гората и на слизане почти не съм я носила, а и доста от баира покори сама. Пак раздялата беше трудна, тя се затваря и сякаш ме обвинява, вчера доста официално ми каза "Довиждане, приятна вечер" и хвана учителката за ръка... От днес две седмици ще бъда на работа и двете смени, колежката ми е в отпуск и сигурно ще пращам майка ми да я вижда, аз ще я вземам от петък вечер до неделя на обяд /ух, работя и в неделя/. Прави ми впечатление, че има страхотна памет за имена, пита ме за хора, които е виждала само веднъж, но от друга страна непрекъснато назовава случайни хора с познати имена, или дори като види някъде снимка или календар с лица, вика и се втурва .... нямам представа дали по нещо приличат на хората, които тя познава. На село видя на един календар едно момиченце и каза, Маги, и като погледнах детето наистина поразително приличаше в профил на нея. Но най-често са хора съвсем различни дори по възраст.