"Движение на българските майки"

• 85 717
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 600
Веси, голям майтап  Simple Smile Все забравям, че сте няколко Весита....

Илия взима парите от Деси не знам що - може би за да пазарува, да плаща сметки... знам ли? Иначе той си работи и той носи пари некви. Абе справят се криво ляво.

Роси, и аз се чудя за какви начини говориш. Щото Павлина просто трябва да се изнесе оттам завинаги. Не само да се махне надалеч от Петър, но и дължи ужасно голям наем, който няма как да плати.
Мислех си евентуално ако може да я вземат в Самаряни в Стара Загора...? Мъжът ми нещо обеща да потърси контакт с тях, че има познати в Стара Загора. Някой друг ако има връзка някаква....?
А Петър няма какво да я търси - детето не носи неговото име, демек той не го е признал. Освен това той си има ново гадже, което може даже да е и бременно.... Shocked Трябва Павлинка да си събере багажа докато го няма и дим да я няма.
За сезиране на институциите нямаме шанс - полицията идва, сплашва го, държи го страха един месец и после тупаника пак започва. Последния път Павлина беше много уплашена, заплашил я сериозно да я убие, бил я пред детето. Тя каза, че ако не било детето, даже искала да се самоубие. Абе ужас, много тъжно ми стана.  Sad  А тя много си се грижи за Мишел, много я обича и то му личи на детето - едно такова слънчево, лъчезарно.... Петър на няколко пъти се разкрещял на Мишел и Павлина много страдаше от това, все повтаряше колко е невинно детето, че не може така да се държи с него....

# 601
  • sofia
и аз мисля,че институциите не са решение.

Иве,това са вариантите коита съществуваха и преди-Стара Загора и един приют в София.С Гери го издирвахме преди време, в Красна Поляна е.Както и Отец Иван от Нови Хан.Тук мога да говоря.

За вариат София не съм съгласна някакси, и друг път сме говорили.Не бива да е в София заради Петър.

как да проверим в другите градове обаче newsm78

# 602
Обадихме се в Стара Загора. Могат да я приемат за 6 седмици. Програмата за 6 месеца е с друга насоченост - когато детето има изоставане и т.н., по друга програма е. Хубаво, ще я вземат за 6 седмици, имат много услуги, консултации, помощ и т.н., обаче какво ще я правим след това? Тя дължи наем на ДВН-то няколко стотин лева (не си спомням колко беше, има го назад в темата) и няма да може да се върне предполагам, пък и то какъв смисъл - Петър пак ще е там.
Та не знам какво да правя.
Мъжът ми ще поеме случая като адвокат, ако тя пожелае да започне дело. Ще бъде по бързата процедура, ще се изиска забрана за достъп и т.н. , но това ще отнеме пак няколко седмици. Т.е. ако тя замине за тези 6 седмици, ще можем да изискаме съдебна забрана, но къде ще живее тя след това....?  newsm78
Може евентуално тогава да я настаним някъде в София?
Аз ще ида да й взема данните и евентуално тя да почне да търси свидетели за делото. Трябва да опише и целия си случай.

# 603
  • sofia
Обадихме се в Стара Загора. Могат да я приемат за 6 седмици. Програмата за 6 месеца е с друга насоченост - когато детето има изоставане и т.н., по друга програма е. Хубаво, ще я вземат за 6 седмици, имат много услуги, консултации, помощ и т.н., обаче какво ще я правим след това? Тя дължи наем на ДВН-то няколко стотин лева (не си спомням колко беше, има го назад в темата) и няма да може да се върне предполагам, пък и то какъв смисъл - Петър пак ще е там.
Та не знам какво да правя.
Мъжът ми ще поеме случая като адвокат, ако тя пожелае да започне дело. Ще бъде по бързата процедура, ще се изиска забрана за достъп и т.н. , но това ще отнеме пак няколко седмици. Т.е. ако тя замине за тези 6 седмици, ще можем да изискаме съдебна забрана, но къде ще живее тя след това....?  newsm78
Може евентуално тогава да я настаним някъде в София?
Аз ще ида да й взема данните и евентуално тя да почне да търси свидетели за делото. Трябва да опише и целия си случай.

за след 6 те седмици можем да опитаме при отец Иван ,но като цяло проблема винаги ще ВИСИ Sad

трябва да видим как да й намерим работа и когато Мишел порасне тя да почва да работи.
Иве,ще ти звънна утре Wink

# 604
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Гласувах два пъти за вас  Peace УСПЕХ

# 605
  • sofia

:bouquet:thanks

не ви виждам в квартала,наоколо ли сте newsm78

# 606

Роси, кога ще обявят резултатите и съответно победителите? newsm78 Все пак 6-ти наближава! Peace

# 607
  • sofia

Роси, кога ще обявят резултатите и съответно победителите? newsm78 Все пак 6-ти наближава! Peace

нямам идея,в сайта им няма нищо.Звънях от сутринта,но няма никой,пак ще ги търся.

# 608
  • sofia
контрацептивите са поръчани и до края на седмицата ще ги имам Wink

# 609
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Роси вече съм постоянно на работа и съм луднала напълно. Прибирам се вечер и почвам да уча за изпити. Чакам с нетърпение да се затопле времето и да се увеличи деня, за да излизаме на разходка двете.

# 610
  • sofia
Роси вече съм постоянно на работа и съм луднала напълно. Прибирам се вечер и почвам да уча за изпити. Чакам с нетърпение да се затопле времето и да се увеличи деня, за да излизаме на разходка двете.

ааа,ето каква била работата Wink

ок  bouquet

# 611
Ходих тази вечер да видя Павлина. Беше много щастлива. На 31-ви вечерта нейни комшии й предложили да я заведат до полицията. Отишли дотам, тя разказала за какво става въпрос, а после полицаите отишли до ДВН-то и разпитали Петър. Той след това говорил с нея и напълно скъсали с взаимоотношенията си. Казал й, че повече не иска да я вижда, но и да не го моли за помощ за детето. Тя каза, че е готова да се справи сама. Бях й дала 5 лв събота, тя за 3 лв купила нова ключалка. Отишла до социалната, помолила за помощ от някакъв там спонсор, с която помощ купила памперси, прах и т.н. за детето. Двата последни дни нямала какво да яде, но за малката имало всичко. Оставих й пак някакви дребни, че такива имах. Събота пак ще ида да й занеса или пари или храна. Май по ми е лесно пари, щото нямам кога да пазарувам.
Ще следя положението. Ако нищо не се промени и Петър пак се развилнее, пускаме следващия план в действие.
Питах я дали иска да работи и да даде малката на ясла, но тя каза, че засега мисли да разчита на майчинството.
Сега ми хрумва дали не можем да й намерим някаква надомна работа?  newsm78

# 612
  • София
Ади стига почивка от моя страна Simple Smile
За мноо години на сите мамуни Simple Smile

На НГ си бяхме у нас, малко се разсърдих на Джони, но той се извини Simple Smile аве мъжка му работа. От баницата си изтеглих възможно най-гадния късмет - мързелът. Аре не ме оставяйте цяла година да мързелувам Simple Smile И 100 % бях сигурна, че ша ми се падне ... не трееше да го ръгам в баницата Simple Smile

И началото на годината ми беше кошмарно. Счупиха ми стъклото на малкото крило на прозореца с ракета, а Дияна седеше на голямото крило и гледаше. Много се стресирах, защото имаше два смъртни случая в Надежда преди няколко гидини. Имаше късмет детето, изтегли си "късмет" от новогодишната баница. И ние имахме късмет, че прозореца беше затворен, щото при аналогичен случай във Видин, стаята била изгоряла.
Ама си мисля, че ша я избутам таз година Simple Smile

Веско ми звъня на 31ви, т.е. аз му затворих и му звъннах. Когато с Мариета ходихме на празника в Доганово заредих картата на Веско с 10лв, на 31ви искаше още 10. Заредих я с 5, и мисля да му е за последно. И подарък за Коледа получи ... само Дунчев да не разбере колко пари съм дала Simple Smile

Обади се във вторник и каза, че ще пътуват за София (за вчера става дума), може би вече са в Доганово (Веско и Краси). По негови думи са изкарали добре при дядо си в Сливен.

# 613
  • sofia
ми,що си го ръгала тоя мЪрЗЕл у баницата #2gunfire

бях в Доганово днес ,Танче-върнали са се,Веско и Краси ми разтовариха колата.
Децата са добре,както винаги Рай ме посрещна с думите  Къде е Веселка?????

# 614
танче-калпазанче,радвам се че отново си виртуална  bouquet Heart Eyes
днес се чух с кръщелницата-обещах другата седмица да отида,че тази ми е доста натоварено-сестра ми ми е на гости и ....каза ми че нещо Карамфил и Райчо се били проявили и били изпратени в друг дом за ваканцията-знаеш ли нещо Роси по въпроса???
Ивет,много съжелавам ,че не успях да дойда преди празниците както ти обещах-ама кажи кога ще ходиш пак при Павлина?? ще ми се да дойда ако е удобно Hug
момичета,затъжих се за вас-кога ще се съберем пак-някоя акцйика а ? Party
и тая Мери да си идва вече Hug

Общи условия

Активация на акаунт