Илия взима парите от Деси не знам що - може би за да пазарува, да плаща сметки... знам ли? Иначе той си работи и той носи пари некви. Абе справят се криво ляво.
Роси, и аз се чудя за какви начини говориш. Щото Павлина просто трябва да се изнесе оттам завинаги. Не само да се махне надалеч от Петър, но и дължи ужасно голям наем, който няма как да плати.
Мислех си евентуално ако може да я вземат в Самаряни в Стара Загора...? Мъжът ми нещо обеща да потърси контакт с тях, че има познати в Стара Загора. Някой друг ако има връзка някаква....?
А Петър няма какво да я търси - детето не носи неговото име, демек той не го е признал. Освен това той си има ново гадже, което може даже да е и бременно....

За сезиране на институциите нямаме шанс - полицията идва, сплашва го, държи го страха един месец и после тупаника пак започва. Последния път Павлина беше много уплашена, заплашил я сериозно да я убие, бил я пред детето. Тя каза, че ако не било детето, даже искала да се самоубие. Абе ужас, много тъжно ми стана.