Цвят от тиквичка щракни и при нас го ти пусни - фотоманиачки 9

• 14 958
  • 350
  •   1
Отговори
# 240
Ето и една и от мен.

патета

Аз да си призная дори нямам Фотошоп инсталиран Embarassed Ще се радвам да получа коментари от вас, доста ми беше полезна темичката, макар че само ви четях Peace

# 241
Майра - патетата са свежи, с готина композиция и настроение.
Аз бях отписала апарата си за нощни снимки, но ето една сполучлива според мен:

Карменче - голяма сладурана тази малката - много да я снимаш!!!!

# 242
  • Вече в моята си приказка...
Днес май само аз съм на разположение и само аз се включвам с коментари, но дано не прекалявам и дано ме изтърпите:
Майра, снимката като идея много ми хареса. Дори ми се струва, че няма нужда от обработка. Но ако трябваше да се пипне във фотошоп, аз бих направила снимката черно-бяла, а още по-добре сепия, а гуменото патенце щях да си оставя жълтичко. Незнам дали е добра идея. Все пак съм все още аматьор, който се учи, де, но така виждам нещата аз! Дано и други се включат

Аааааааааа, Asinka ме е изпреварила...

# 243
Asinka, незнам дали искаш коментар, но според мен нещо й липсва на снимката ти. Може би ми празнее в дясно. Ако имаше и там една палмичка?  newsm78
Дано не прекалявам Sick

# 244
Asinka, незнам дали искаш коментар, но според мен нещо й липсва на снимката ти. Може би ми празнее в дясно. Ако имаше и там една палмичка?  newsm78
Дано не прекалявам Sick

Искам, разбира се, защо иначе да я пускам  Mr. Green
Но се надявах, че в дясно се виждат човешкие фигури в мрака, които си провеярват насниманите кадри с фонтана  Sunglasses
На моя монитор поне се виждат  Joy

И ето още един експеримент:

http://img339.imageshack.us/img339/8684/img5411cultlc8.jpg

http://img517.imageshack.us/img517/4219/img5411colorle0.jpg

Моля за коментар  Praynig

Ооо, ужасно се скапа качеството - не знам защо  newsm78

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 17:34 от Asinka

# 245
Дано не прекалявам Sick

Искам, разбира се, защо иначе да я пускам  Mr. Green
Но се надявах, че в дясно се виждат човешкие фигури в мрака, които си провеярват насниманите кадри с фонтана  Sunglasses
На моя монитор поне се виждат  Joy

Проблемът е в моя телевизор. Много е тъмен, а  пък твоите снимки ги показва особено тъмни...
Довечера вкъщи ще я разгледам отново...

# 246
Asinka, при мен се виждат хората Simple Smile)) идеално Simple Smile))
Нали си падам по шаренийката Simple Smile) бих засилила цветовете на втората Simple Smile) и белнала Simple Smile) малко чадърчетата Simple Smile)))) (малко в стил "Изкуството утре"Simple Smile)))

И понеже съм по цял ден на площадката пред блока Simple Smile) ето малко черно-бели крака Simple Smile)
една черно-бяла А-М Simple Smile) и една никаква Sad( ,

с въпросче има ли шанс да я оправя Simple Smile)

# 247
Sage - не знам дали можеш да потигнеш много с последния портрет - липсва фокус доста. Но някой по-запознат с Шопа може и да ти помогне.
Хареса ми този с книжката - много изчистен и приятен!

А ето още едни морски кадри:

http://img453.imageshack.us/img453/4712/cultjumpvv1.jpg

# 248
Asinka,цветният вариант с чадърите ми харесва повече.Не трябваше да му отрязваш сянката на единия.

В последните снимки и на Асинка и на Саге фокусът е избягал,което определено силно прави впечатление.Скачащият смешко щеше да е страхотен с ясен фокус само върху него....(Ходи ми се на море.)

Майра,патенцата и те леко са разфокусирани.Иска ми да виждам повече отзад,водата.

Карменчето,много е сладко малкото ти бонбонче.Мен при дечица много ми бие на очи,когато зад главата им минават разни бордюри,греди и други предмети,които пресичт главата.И аз не мога винаги,но сериозно ги избягвам.

Вариантът,който направих на мойта чешма без ръчичката по препоръки на клуба  Grinning:

# 249
Туко що установих, че има хора от ФФ, които четат тук Shocked В смисъл такива, които нямат нищо общо с БГ МАММА

Карменчето, отбягвай да решеш крайници през ставите при композирането на кадъра. Опитвай да съобразяваш и фона отзад.

Майра патетата са много готини. Може да вдигнеш леко контраста и да шарпнеш леко. Снимката и така си е композирана добре и изгледжа чудесно без обработка. Честно казано аз не бих заложила на вариант с черно бяла- снимка и жълто пате. Този ефект като цяло е доста рискован. Ще се загуби колорита на снимката и ще се акцентира върху жълтото пате, а мисля че в случая не това е целта.

Сейдж, тази с крачетата много ми харесва. Последната е доста ненафокус и едва ли ще може да и помогнеш особено Sad

Аз ще се включа малко по- късно, дописвам си едни нещица дето искам да ви постна като интересно инфо, Grinning

# 250
Туко що установих, че има хора от ФФ, които четат тук Shocked В смисъл такива, които нямат нищо общо с БГ МАММА

Кой това бе?Ние тука понеже сме такива гиганти във фотографията,та имаме и публика. hahaha

# 251
Абе за трети път ми се случва да пусна някоя снимка само тук, защото смятам че не си заслужава да я пускам по ФФ, след което получавам ЛС там за нея  Shocked В началото мислех, че някой от половинките на пишещите тук следи темата, но днес се натъкнах на това и стигнах до извода, че има хора, които просто следят темите из форума Grinning

# 252
Уффф,не ставало въпрос за нас.Нали?Ставало въпрос за секс. Joy

Само дето изказванеto на nsirakov е леко притеснително.

# 253
ха-ха-ха много ме развесели Лулу.  Simple Smile

Trislon, чешмата с и без ръка ми харесва много.  Simple Smile

sage, появявай се по-често де.......А-М страшно ми прилича Д.  Laughing

Аз не пиша , но ви чета , когато мога. Горе долу съм 2 дена назад с новините и емоциите  около снимките ви.

Да не съм голословна две снимки от мен.

http://bisttra.multiply.com/photos/hi-res/13/49?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F13%2F49

http://bisttra.multiply.com/photos/hi-res/13/50?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F13%2F50

# 254
Вашето мнение за:

Общи условия

Активация на акаунт