Цвят от тиквичка щракни и при нас го ти пусни - фотоманиачки 9

• 14 960
  • 350
  •   1
Отговори
# 225
  • в гората
Нищо, нищо, като дойдеш сега през юли тук ще се нащракаш на олюпени мазилки и ръждясали щипки на воля Joy

Я вижте на какво попаднах: http://edno.bg/index.php?page=news&id=675&category=3. Лулу, давай, ти си!

# 226
Колкото до портрета, малко съм консервативна може би и най-много ми харесва ч/б вариант, който Рали е предложила.

И на мен той ми харесва най-много;)

# 227
Докато се наработя, накъпя и начета, всички сте си легнали... някои за втори път днес Wink

Амбър, много готини неща снимаш след сън. Днес в училище си помислих, че съм се объркала с тоя сън преди второто голямо междучасие Joy а на теб си ти е хоби просто... искам и аааазззззззз.
И градината, и щипките ти са супер нежни и ненатрапчиви. Най-много ми харесват, че оставят на зрителя възможност да си донарисува каквото иска... мирис, спомен, смях, надежди.... невероятно импресийни са,не знам защо си решила, че не се харесват.

Деси, последната снимка с розата и на мен ми хареса най-много. Този цвят  е най-носталгичен. Ярко жълтото е много весело за една окаляна роза, а второто жълто беше малко по-извънземно, отколкото кално.

Рали, как обърна дени черно бял? И как го редактира?
с товите фламинг(и?) (Как е множествено число?) си разведрявах последния ученик. Много кефят!

Вечи, от всичко най-много ми харесва първата тел, въпреки че ми е трудно да хвана акцент. може би се уморих вече. детските честно казано не ме кефят много.  твойте деца повече ги познаваш, и много по-добре ги снимаш.
и аз съм от софия, ще ме виждаш ли? Simple Smile

# 228
Добър вечер момичета!  Hug

Лулу!, изключително благодаря за коментара   bouquet Твоите снимки... Ми всички ми харесват много. Обаче сега особено много ме впечатлиха небесата и облаците. Толкова са красиви и истински! Прекрасни са! Тези дни тук има купища облаци и правя нещастни опити да ги снимам добре, но... А Ина е просто толкова очарователна! И има толкова въздействащ поглед! Прекрасни дъщери имаш, Лулу!  Hug

Амбър
, снимката на Дени е чудна! Никак не е сива! Много ми харесва и на мен.

Вечерница, паднах си по цветната бодлива тел!

Пожелвам ви лека нощ, момичета. Днес се чувствам особено уморена след работния ден и ще лягам раничко Tired

# 229
Вечернице, на цялата поредица с оградите им липсва акцент. Първата ме привлече, но предполагам че заради много приятното зеленикаво тониране.

Пепа, благодаря  bouquet За облаците и небето - ползвала съм поляризационен филтър. Без него трудно се постига този ефект.

Вечернице, твоите щипки също няма да ги пропусна, обаче ще ти кажа какво им куца - това, че са нови Laughing Laughing. Чарът на щипките е да са защипали поне 500-600 пранета, просторът да е поочукан, най-добре ще да е някоя ръждясала тел, а при вас подобна рустикалност е рядкост, затова и твоята интерпретация е попадение - като не са стари и простора не е крив, поне да са симетрично и цветово подредени, нали така? Wink

Mr. Green абсолютно вярно Joy Аз затова не снимам щипки - малкото ги изхвърля непрекъснато през балкона, което налага непрестаненно обновяване на асортимента и потдържане на арсенал от абсолютно нови щипки  baby_neutral Joy

# 230
Добро утро Wink Аз съм на вълна увяхващи рози и порутени дворчета:)

http://amberka.multiply.com/photos/hi-res/16/18?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F16%2F18

# 231
Амбър тази много ми харесва, Вечернице, първата бодлива тел ми харесва, но ми е малко по в дясно фокуса, и както Лулъто ти е казала няма акцент.
Пращам ти гсм на лично, кат дойдеш звъниш и се виждаме, аз ще съм тук до среадата на август, когато дай Б-же пари и здраве да отидем на море.

# 232
Вероятно при обработката са се потъмнили малко предните бодлички.
Ето ви още един вариант

http://debelanata69.multiply.com/photos/hi-res/49/4?xurl=%2Fphot … %2Fphoto%2F49%2F4
Takа по-добре ли е или пак бяга по тъча?

Фрида, благодаря! Непременно (*за името - знаех, нали си Хобит)
Калина, нали питах за скрити - призна си, искам!

# 233
Този ми е почти, бодлите, които са на фокус малко оп нагоре, така че да влязат пълноценно и долните.
Амбър, сега се замислих, тази твоята последната, с леко десатурирани цветове, като оставим само червеното и леко го потъмним, леко сепия, дали няма да има по-носталгичен привкус, повече да замирише на нафталин, есен и стари дантели? hahaha
Сори, ама май главното реле ми изгоря.

# 234
Сори, ама май главното реле ми изгоря.
Хахаха! Само на теб ли?
Нали виждаш и аз кви глупости пиша и снимам hahaha
Преоткрих си покрай вас профила в ФФ
http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=USER_IMAGES&USER_ID=29747

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 11:47 от Вечерница

# 235
# 236
  • Вече в моята си приказка...
Вечерница, отново прекрасни цветове /на първата снимка!/ и вече си признах, че много ми допадат твоите цветни обработки на снимките...
Иначе, като гледам втората снимка, най-приятно ми става.
Във ФФ никът ти arwen_undomyel ли е?
Много ми хареса снимката "Огнен кон", дори еднорог...

# 237
Привет на всички фотоманиачки!
Пиша тук с една молба към вас и се надявам да получа информация.Трябва да направя снимки на ястия,които ще се вадят в 10/15 формат,и питането ми е как да ги снимам,за да станат добри в смисъл да бъдат ясни -да използвам ли светкавица при дневна светлина и как по принцип се снимат ястия-отгоре ли да снимам или леко отстрани,? newsm78
Ще снимам с любителски фотоапарат ако е от значение и е PENTAX OPTIO A20.
Ще бъда много благодарна за съвета,  bouquetи сори ако съм ви притеснила! Embarassed

# 238
Амбър, Вечерница   страхотни романтични снимки!
Вечерница на последната снимка дървото истинско ли е?  Simple Smile
Престрашавам се да пусна няколко снимки за коментар  Embarassed:

# 239
  • Вече в моята си приказка...
KaРмeНчеТо, ще започна първо аз. Peace
Първата снимка ми харесва, но ми се струва, че леко е размазана /извинявам се ако е от мониторът ми, но в работата ми е доста тъмен!/
Втората най много ми харесва. И малкото ангелче е страхотно. Но ми се струва, че трябва да направиш нещо с фона. Може би тъмен или пък светъл - някакъв ефект...
А за третата - много натрупано стои в левия долен ъгъл, а в десния небето "самотно" синее. Някак тъмнее в левия ъгъл /може и от монитора да ми е!/ И ако спазиме правилото за "рамкиране" трябваше мъжът да гледа на ляво, дърветата да са отляво, а детенцето да бъде в средата... Дано си ме разбрала и дано съм била полезна...

Общи условия

Активация на акаунт